Gość: Alojzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 12:45 eeeee, no wiecie co... :-/ no dobra, a kiedy wyniki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LeszekB Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja IP: *.raster.krakow.pl 28.11.03, 13:23 A co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 14:09 ten orzeł mnie osłabił to do rychłego zobaczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akors Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja IP: ntsb.d* / *.mofnet.gov.pl 28.11.03, 15:10 dlaczego osłabił Cię ten orzeł ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rywalka Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja IP: w3cache.* / 192.168.1.* 28.11.03, 23:54 Alojzy, jak Ci nie wstyd...Jesteś liderem rankingu,a jeszcze nie zorientowałeś się do tej pory,że wyniki podają w dniu następnym po nowym odcinku?Zresztą w mailu do Ciebie jest to napisane czarno na białym.Oj, chyba to jednak nie Ty byłeś autorem "własnych" odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAD Trafna uwaga ... IP: *.rginternet.pl 29.11.03, 22:02 ... i uzasadnic odpowiedzi tez nie potrafi Chyba jednak znajomi mieli racje, ze tu tez wszystko jest "wyrezyserowane"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeszekB Re: Trafna uwaga ... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.11.03, 13:53 Oj, oj, tak, tak, ...jasne, z tego, że ktoś inny jest (przepraszam: śmie być) na pierwszym miejscu niż Wy od razu wynika, że jest coś wyreżyserowane, ehhh... ludzie, nie kompromitowali byście się Przecież prawie wszystkie odpowiedzi można bylo spokojnie wywnioskować z poprzednich odcinków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: Trafna uwaga ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 15:07 witam, Alojzy jest na I miejscu, bo się pomylił tylko raz, jak ja, ale zrobił to na "mniejszą skalę" :) Myślę, że podobnie jak inni zawodnicy i ja, tak On doszedł do każdej odpowiedzi uważnie czytając odcinki i dając sensowne odpowiedzi. Nie można mówić, że coś było ukartowane jeśli się tego nie dowiedzie w sposób nie pozostawiający wątpliwości - w tym kraju obowiązuje domniemanie niewinności nota bene :) Faktycznie coponiektórzy mogli odnieść wrażenie, że Alojzy zna odpowiedzi. Pewnie też przez tą sprawę z II pytaniem. Ja jednak wcale tak nie uważam, bo jak wytłumaczycie, że ja jestem na II miejscu, też prawie ani razu się nie pomyliłem, a z Gazetą nie mam nic a nic wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: Trafna uwaga ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 15:09 a! i zapomniałbym :) każdą odpowiedź da sie uzasadnić, zależy tylko jak się to zrobi i czy akurat się pokrywa z uzasadnieniem das_bota :D nie za bardzo mi się chce pisać, ale mógłbym opowiedzieć jak doszedłem do każdej odpowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: Trafna uwaga???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 15:18 jasne, ze ikartowane naprawde nazywam sie seweryn blumsztajn i bardzo chciałem mieć aparat cyfrowy ale michnik mi za mało płaci wiec musiałem zorganizowac konkurs, zeby ukraść nagrodę co za przenikliwość, szczere gratulacje dlaczego moja droga, mimo tak analitycznego umysłu, nie odpowiedziałaś poprawnie na wszystkie pytania??? ludziem na miłość boską... co do ad remu" > zorientowałeś się do tej pory,że wyniki podają w dniu następnym > po nowym odcinku? odcinki sie skończyły ostatnie pytanie zadane nie uważam grzecznego pytania za nieuzasadnionego co do orzełka - chodziło mi o to, ze nie musieli aż tak wykładac kawy na ławę po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: Trafna uwaga???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 17:32 strasznie się denerwujecie widzę, a tu trzeba nad odpowiedzią pomyśleć lepiej! a tak na marginesie. dziś przyszedł do mnie przyjaciel i czytając co było wyświetlone akurat na monitorze (punktacja) zapytał czy wiem z kim gram. Czy wiem? Jedyne co chciałbym wiedzieć, to to ile macie lat - zastanawia mnie średnia wieku :P Ja mam 19 i jestem studentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 18:42 uff... juz odpowiedziałem :) teraz tylko doczekać do wtorku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 09:53 ehhh, 19 lat.... łza sie w oku kręci :))) kiedy to było.... spotkamy sie w redakcji zapewne w tym tygodniu to się wszystko wyjaśni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 12:54 no tak jest, i mnie to się tam w oku łza nie kręci z tego powodu he he a no się spotkamy w tym tygodniu, spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akors Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja IP: ntsb.d* / *.mofnet.gov.pl 01.12.03, 13:35 Ja mam 28 lat jeśli chodzi o pytania do statystyki. Natomiast chyba nie będę miał okazji spotkać się ze zwycięzcami (Alojzy i njet) w redakcji :-( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja 01.12.03, 16:13 no co Ty akors? szef Cię nie puści?? przeca on z Krakowa, nawet niedaleko GW mieszka :) njet! rozumiem że nie lubisz wież sony :) ja tez nie lubię (mam) odtwarzacz CD jest do du....szy :( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in musze jeszce raz sie wpisac, sorrry 01.12.03, 16:18 pomyliłem szefów :) ten nie jest z Krakowa :) ale Kraków jest ładny, ekspres jedzie 2,40 a na Kazimierzu jest tak ładnie... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 18:26 lubię nie lubię nie ma Tu znaczenia bo sprzęt już mam, ale jak raz sprzedałem głośniki miesiąc temu i potrzebuje na nowe (właśnie może ktoś ma tanio i w dobrym stanie JBL LX2002 Monitor??? :P) pozdrawiam wszystkich i czekam na jedną..punktację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: Odcinek piętnasty. Konfrontacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 11:19 ja potrzebuje starego amplitunera, zeby pasował do reszty zestawu - Diora piętnastoletnia :))); "zmarło" sie staruszkjowi w czasie przeprowadzki i teraz nie moge czarnych płyt słuchać :( PS mam nadzieje ze wręczanie nagród nie odbędzie w czwartek o 17 bo jestem zajęty do 18.30! Odpowiedz Link Zgłoś