gochamasl 28.02.04, 13:59 Gdzie mozna zrobic dobre usg, a moze 3D USG, za niewielkie pieniadze? Ktos wie? A moze nagrywaja na kasete? I w ktorym tyg najlepiej zrobic zeby dzidzia "ladanie wyszla" . Nie za duza nie za mala :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: USG Wroclaw 01.03.04, 11:56 hej,bardzo dobre usg ma dr Jarosz,w ogóle jets to bardzo dobry lekarz,ja za wizyte+usg z nagraniem zaplacilam u niego 100zł,robilam nagranie w 12 tyg,dzidzia wyszla rewelacyjnie,tak najlepiej widac chyba na usg połowkowym ok 22 tyg i to nagranie warto sobie nagrac,ja nagrywac bede wszystkie,usg 3d jets podobno na joanitów nr tel 601565373 Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: USG Wroclaw 01.03.04, 12:09 gosia.mama.wojtusia napisała: > hej,bardzo dobre usg ma dr Jarosz,w ogóle jets to bardzo dobry lekarz,ja za > wizyte+usg z nagraniem zaplacilam u niego 100zł, Samo USG, bez badania ginekologicznego kosztuje 60 zł. Ale rzeczywiście warto - Jarosz jest świetnym fachowcem jeśli chodzi o USG. Wychwyci każdy szczegół. pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś
mamazy Re: USG Wroclaw 04.03.04, 23:56 witaj! również polecam dr wiktora jarosza - mediconcept przy ul. krzyckiej - pracuje tam rowniez dr marta balcerek - niesamowicie spokojna i ciepła osoba - biegalam do niej przez cala ciaze - polecam!!dr marta pracuje rowniez w szpitalu przy ul. kamienskiego - tam godny polecenia poród w wodzie, jesli naturalny - to Trzebnica!! zdrowka dla Dzidziusia i Mamy! Odpowiedz Link Zgłoś