Dodaj do ulubionych

Naturino...

IP: *.* 26.09.02, 10:51
Kochane dziewczyny,czy u nas we Wrocławiu można kupić buciki Naturino?Mały własnie zaczął chodzić i chiałabym kupić mu odpowiednie buciki.A może polecicie mi inne butki, które są dla takich maluszków?Dziękuję za rady,Marcela
Obserwuj wątek
    • Gość: Marsela Re: Naturino... IP: *.* 26.09.02, 10:52
      Mam jeszcze jedno pytanie - co w ogóle sądzicie o bucikach Naturino? Czy poleciłybyście?M
    • Gość: Marfelka Re: Naturino... IP: *.* 28.09.02, 11:25
      Cześć,Buciki Naturino można kupić w Nowym Bobo na Kościuszki i w Solpol-u II. Są to super buty dla maluchów, ale dosyć drogie. Równie dobre są Elefanen i są trochę tańsze.Te z kolei można kupić na Ruskiej w salonie Exclusiv- oni są importerem na Polskę i sprzedają bez marży sklepowej. Poza tym ok są nasze polskie Bartki, na Ruskiej w Pinokio. Jest super obsługa i przystpne ceny. Wszystkie te buty mają pozytywna opinię dr Michajłowa ( naszego wrocławskiego ortopedy dziecięcego)PozdrawiamPat
      • Gość: Ida Re: Naturino... IP: *.* 02.10.02, 20:40
        Buciki są w Solpolu II na - 1 piętrze,za (bagatela 250 zł)Nie wiem czy są lepsze od Bartka,polecam też Baren Shue w Daichmanie,rekomendowane przez ortopedów
    • Gość: czacza01 Re: Naturino... IP: *.* 09.10.02, 13:00
      Ja kupowałam naturino i smiem twierdzić, że nie są takie dobre, jak wskazywałaby ich cena. Sandałki wykrzywiały mojej Helence nóżki.Obecnie jestem fanką Bartków. Na prawdę polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka