echoo 27.08.07, 20:30 Witam Orientuje się może ktoś gdzie są fajne zajęcia karate (moze byc cos innego ale w tym stylu) odpowiednie dla 6 latka. Najchetniej gdzies w okolicach psiego pola, albo z dobrym dojazde autobusowym i po 17... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lika13 Re: Karate we Wrocławiu 31.08.07, 12:26 Nie wiem ,czy skorzysta Pani ,ale fajnie prowadzi zajęcia Wojciech Dolny w szkole nr.60 na Świetokrzyskiej. W ubiegłych latach były to środy i piątki od 17.30 do 19. Acha,to jest taekwon-do:) Grupa jest mieszana i ćwicza maluchy i starsi (w trakcie treningu jest dzielona,przy trudniejszych ćwiczeniach) Młodsi podpatrują starszych maja na kim sie wzorować i nie popadają w kompletny zabawowy nastrój,bo strsi maja więcej dyscypliny. Ja jestem zadowolona, a syn chodzi juz 5lat. Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: Karate we Wrocławiu 02.09.07, 14:45 a od jakiego wieku można dziecko zapisać na takie zajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
lika13 Jeżeli mnie pytasz 05.09.07, 16:55 to pamiętam jednego 4latka,ale myślę ,że 6lat jest odpowiedniejsze. Generalnie można zapytać trenera-bardzo mily facet,został wybrany pare lat temu temu najlepszym trenerem Wrocławia:) Zresztą tu można poczytać: wkdsw.w.interia.pl/mateusz.htm Odpowiedz Link Zgłoś