rockiemar 29.04.10, 19:54 Co znaczy umiejscowiony przy nazwie watku? Znajduje sie taki przy moim watku, watku Tomelanki i Dorothy, przy jakichs 2 watkach, ktorych nigdy w zyciu nie otworzylam, przy kilku, w ktorych napisalam moze z 2 posty... zagadka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoselin1987 Re: czerwony fistaszek 29.04.10, 19:55 Też mnie to ciekawiło i dorothy wyjaśniła mi,że chodzi o to,że w tym wątku właśnie zabiera głos admin Jeśli nie pokręciłam niczego. Zgadza się dora? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: czerwony fistaszek 29.04.10, 19:59 Zgadza się. Jeśli admin się wypowiadał na czerwono w wątku to pozostaje tam taki fistaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: czerwony fistaszek 29.04.10, 21:45 Kurde, a ja myślałam, że to jakaś nowinka ten czerwony fistaszek albo chociaż nazwa kapeli weselnej Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: czerwony fistaszek 29.04.10, 23:48 ja tak samo ;D Że jakiś nowy element dekoracji albo prezent dla gości ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: czerwony fistaszek 29.04.10, 23:07 to znaczy,że jestem łajza w moim wątku i Twoim (do tego się przyznaje) wypowiedziałam sie na czerwono,a później pokolorowałam Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: czerwony fistaszek 29.04.10, 23:24 a mi sie na to haslo zachcialo JESC Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: czerwony fistaszek 30.04.10, 20:06 admin ma po prawej stronie pola "autor" taki kwadracik "wyslij jako zwykly uzytkownik" jesli przy watku jest czerwony ptaszek tzn ze admin jest laps, i nie zaptaszkowal kwadratu wiec wypowiedzial sie na czerwono, a potem se pokolorowal na czarno i udaje ze nic sie nie stalo przy watku Dorothy i moim nie dalo sie uniknac, gdyz bardzo duzo sie tam wypowiadamy w moim watku zdarzylo sie dopiero po 500 poscie, wiec i tak dobrze nieraz w watku gdzie admin wypowiada sie na czerwono nie ma ptaszka, bo admin najpierw wypowiedzial sie na czarno a potem se pokolorowal na czerwono kiedys takim fistaszkiem oznaczalo sie ciekawe watki, by je wyroznic, obecnie sie tego nie stosuje najczesciej wypowiadamy sie od razu na czerwono w watkach, ktore zaraz beda skasowane, by zwrocic na ten watek uwage-by autor przeczytal, czemu bedzie skasowany-dlatego rzadko je widujecie uff, wsio mam nadzieje ze sie rozjasnilo troche Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: czerwony fistaszek 30.04.10, 22:25 Tak, dzieki, bo od kilku miesiecy sie zastanawiam, ale w koncu teraz odwazylam sie zapytac Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: czerwony fistaszek 30.04.10, 22:47 ja tam sie uwazam za calkiem mila ;> zreszta ja jestem spokojny czlowiek, ale do czasu, jak sie zdenerwuje tez myslalam ze ten fistaszek to jakis zespol muzyczny (jakos mi pasowalo), tudziez nowinka Odpowiedz Link Zgłoś