Dodaj do ulubionych

Problem z butami.

15.01.11, 23:29
Witam Was dziewczyny,
mam nadzieję, że uda Wam się mi coś doradzić. Otóż mam problem z butami, a właściwie z ich brakiem. Potrzebuję takich e cru, dość wysokich na rozmiar 39/40 i bardzo wąską stopę. Niezależnie już jaki typ przymierzam czy pełne, czy takie bardziej "sandałkowate" wszystkie mi zlatują z nogi, eleganckich-sznurowanych jeszcze nie znalazłam ;p Próbowałam takie już z paskami, ale i tak mi te buty wszędzie odstają i klapią.
Może któraś z Was ma podobny problem i zna (w okolicy Bydgoszczy, ew. Torunia) sklep gdzie można trafić na takie wąskie buty albo zna jakiegoś szewca dobrego i cenowo może nie nad zbyt wygórowanego.
Zjeździłam większość sklepów jakie znam w Bydgoszczy, nawet ponad limitem cenowym, który sobie określiłam sad i Nic
Obserwuj wątek
    • linka.k Re: Problem z butami. 15.01.11, 23:29
      Z góry dziękuję za pomoc.
    • miawallace1 Re: Problem z butami. 16.01.11, 08:55
      Hej, mam podobny problem. Znalazłam stronę z butami na miarę (wpisz w google białe buty i wejdź na pierwsza nie sponsorowaną stronę) - z tego co czytałam to tam wybierasz sobie wzór, obcas, ozdobę,, wszystko, a później obrysowujesz swoją stopę i wysyłasz im - więc but musi pasować... Wzory może nie są powalające, nie wiem też jak z jakością, ale ceny przystępne.
      Aha! Kiedyś wysłałam od nich maila czy byłoby możliwe wykonania buta wg wzoru takiego i takiego (który znalazłam na ich stronie) ale z innym obcasem, inną ozdobą i w innym kolorze ( w opcjach wyboru do tego wyboru tego co ja wybrałam nie było) i odpisami mi że nie ma problemu smile
      Jeśli niczego nie znajdę to chyba to będzie moja ostatnia deska ratunku

Ktoś w ogóle korzystał z tej strony??
      • xxxtabxxx Re: Problem z butami. 16.01.11, 09:39
        Ja zamawiałam buty ślubne z Białych Butów i byłam zadowolona. Moja koleżanka zamawiała u nich kozaki na zimę (chociaż teraz ich na stronie nie widzę), bo ma problem z dopasowaniem czegoś w sklepach i też jest zadowolona, więc myślę, że mogę spokojnie polecić.
        • linka.k Re: Problem z butami. 16.01.11, 20:45
          A jak długo realizują zamówienie?
        • linka.k Re: Problem z butami. 17.01.11, 18:48
          I chyba właśnie z ich usług skorzystam, dzięki za radę smile
    • dywersyfikacja Re: Problem z butami. 17.01.11, 13:25
      Myślę że mogę pomóc, wysyłam linka na skrzynkę gazetową żeby tu nie robić reklamy.
      Pozdrawiam
      MK
    • klawiatura_zablokowana Re: Problem z butami. 17.01.11, 14:48
      Adresem ci nie rzucę, bo jestem z Łodzi, ale powiem ci, że branża butowa to kolejna nisza czekająca na silny nacisk lobby niewymiarowych dziewczyn (w tym wypadku: długo i wąskostopych). Ja mam taką stopę jak ty, ale jeszcze dłuższą, bo 41 i szukałam wąskiego pantofelka wiązanego w kostce (wszystko niewiązane w kostce mi zlatuje) w kolorze śnieżnobiałym. Na całą Łódź były wszystkiego 3 (TRZY!) pary!
      Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka