Dodaj do ulubionych

noc poślubna

19.03.13, 20:00
Czy zastanawiałyście się już nad nocą poślubną???
Jeżeli chodzi o mnie to mam pewne wątpliwości. Przede wszystkim skąd wziąć siły po całonocnej zabawie weselnej....? Więc nie będzie chyba tak romantycznie i pięknie jak w filmie...
To jednak nie oznacza ,że ta noc w innym terminie będzie gorsza , prawda???
Obserwuj wątek
    • lan83luc Re: noc poślubna 19.03.13, 21:17
      Noc poslubna... wyglada tak, ze sie odwrócisz zadkiem do swojego jednodniowego meza i pieknie zasniesz.
      Noce poslubne sa takie same jak przedslubne. smile
      • kamila_mila Re: noc poślubna 20.03.13, 08:37
        Popieram. Nie ma co sie bawić w romantyzm tylko wyspac.
    • ruscello Re: noc poślubna 20.03.13, 13:10
      Najszczęśliwsza noc poślubna, to noc przespanasmile

Nie chcę jakoś źle zabrzmieć, bo seks z kochaną osobą jest wspaniały, ale to tylko seks:p Będzie jeszcze wiele lat po ślubie (miejmy nadzieję), nikt nie zabrania kupować ładnej bielizny, obsypywać się płatkami, palić świece, czy co kto lubi, kiedy para jest po ślubie dłuższy czas.

Korzenie nocy poślubnej romantyczne nie są, ale jeśli komuś zależy na tej tradycyjnej "poślubnej", to może ją przełożyć na kolejną noc.
    • beatrix-kiddo Re: noc poślubna 20.03.13, 14:38
      Matko jedyna, co za kretyńskie wątpliwości.
      IMHO jak się wychodzi za mąż za kogoś, kogo naprawdę się kocha, to nie ma znaczenia, czy tzw. "noc poślubna" odbędzie się tuż po weselu, czy później.
      Jak się ludzie kochają, to każda noc jest cudowna.
      Trzeba być nastolatką-idiotką, czytającą jakieś pisemka dla debilek, żeby mieć takie wątpliwości.
      Boże, ręce opadają, że ktoś może zadawać na poważnie takie durne pytania.
      • 5th_element Re: noc poślubna 22.03.13, 09:56
        popieram. Media teraz du*ą stoją i to sie przekłada na działalność internetową. Ani sie obejrzymy a wynurzenia na forum będą miały wyłacznie charakter gastryczno-ginekologiczny.
      • slupikk Re: noc poślubna 06.04.13, 17:28
        najczęściej odbywa się duuużo wcześniej wink
    • pelissa81 Re: noc poślubna 20.03.13, 16:00
      lolsmile Nie zapomnij wywiescic za okno zakrwawionego przescieradla!
      A powaznie - uwierz, malo kto ma 'noc poslubna' zaraz po weselu. Padniesz na twarz.
      • kaga9 Re: noc poślubna 20.03.13, 16:15
        Dodajmy, że zdecydowana większość noc poślubną ma długo przed ślubemtongue_out
    • zaproszenia_kada Re: noc poślubna 21.03.13, 00:18
      Ja, kiedy tak się zastanowię, to mi wychodzi, że każda noc po ślubie jest poślubna smile
      Nieważna czy to pierwsza poślubna czy 1001-sza - wszystkie poślubne, dlatego nie ma się co zadręczać tym problemem.
    • duchess85 Re: noc poślubna 21.03.13, 11:03
      A ja się na nic nie nastawiam smile Jeśli padniemy to trudno, jeśli nie, mam zamiar to wykorzystać. Ale szczerze wolałabym mieć udaną imprezę do rana niż zrywać się wcześnie, żeby "odbyć" noc poślubną wink
    • thea19 Re: noc poślubna 28.03.13, 09:14
      biorac pod uwage fakt, ze wesele zazwyczaj trwa do 4-6 rano to ciezko o noc poslubna tuz po weselu, raczej po poprawinach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka