Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:45 czy ktos byl albo cos slyszal o tej knajpie na ul.kocjana na bemowie.zastanawiam sie nad urzadzeniem tam obiadu weselnego na ok.40 osob.dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: RESTAURACJA GRODZKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.10.04, 08:49 Moja siostra miała tam wesele.Atmosfera super. Tylko proponowałabym najpierw spróbować ći tam jedzenia bo nie wszystkim pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: RESTAURACJA GRODZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:15 Ja jestem w Grodzkiej co tydzień Chodzimy tam z moim M. na taniec. Ogólnie fajnie - wystrój. Na wesele jednak chyba nie bardzo, ale na obiad akurat (na wesele nie bardzo bo można fikołka fiknąć w czasie tanca na terakocie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: RESTAURACJA GRODZKA IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:44 a jak to wygląda cenowo taki obiad? tzn. zamawia się pewnie wcześniej i ustala menu, wiec wiadomo, ale zanim się udamy "rozglądać" - jakie to mniej więcej koszty taki "obiad poslubny"? powiedzmy na te 30-40 osób? Odpowiedz Link Zgłoś