wiewiora1981 23.07.08, 11:04 hej macie może jakies namiary na SPRAWDZONA makijażystke?z góry dziękuje za pomoc:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkamilla Re: Makijaż 07.08.08, 16:08 Mnie malowała pani Anna Bieszczad i naprawdę polecam! Miałam u niej 3 makijarze i kazdy był rewelacyjny (próbny, w dniu ślubu i na plener). Byłam starsznie zadowolona a mam porównanie bo nie tylko u niej byłam na próbnym. I co najważniejsze - Ania pracuje tylko na renomowanych kosmetykach. Jak chcesz moge podac Ci na nia namiar. Malowała juz też moje dwie koleżanki i też były zachwycone. Ja korzystałam z jej usług w czerwcu. No i plusem jest to że w dniu ślubu przyjeżdza do domu klientki. Na próbny trzeba jechać do niej do domu. Polecam z czystym sumieniem! Odpowiedz Link
wiewiora1981 Re: Makijaż 07.08.08, 23:29 hej a moge w takim razie poprosic Cie o Jej numer?dziekuje bardzo Odpowiedz Link
kasiaan2 Re: Makijaż 26.08.08, 08:17 czy mogłabym też prosić o nr pani Ani Bieszczad, z góry dzięki Odpowiedz Link
martolka3 Re: Makijaż 29.08.08, 21:48 czy ja też mogę prosić namiary na Panią Anne na adres martolka3@wp.pl, z góry dziękuje Odpowiedz Link
ksonna_ksu Re: Makijaż 12.01.09, 22:03 Cześć, to ja tez poproszę o telefon na mail: ksonna@wp.pl. Dzięki :-)) Odpowiedz Link
gosik_8310 Re: Makijaż 28.02.09, 08:40 Rowniez poprosze o namiar do pani makijazystki. Moj emial: to gosiastp@googlemail.com Z gory dziekuje. Odpowiedz Link
callja Re: Makijaż 01.03.09, 15:24 Pani Ania ogłasza się w necie, wystarczy wrzucić jej nazwisko i imię w google - pojawi się mail i numer komórki :) A jej profesjonalizm potwierdzam z całą mocą - malowała mnie do ślubu, w makijażu spod jej ręki czułam się świetnie, wytrzymał on też idealnie trudy dnia ;) Efekt na zdjęciach - super, twarz wyrazista, ale nie przerysowana, mimo, że miałam dość mocno zaakcentowane oczy. Makijaż zawsze dopasowywany jest przez p. Anię nie tylko do typu urody Panny Młodej, ale tez do stylu i faktury jej sukni, do założonej kolorystyki ogólnej (bukiet, stylizacja Pana Młodego) i do indywidualnych upodobań typu lubimy lub nie lubimy mieć podkład na dekolcie ;) I co najważniejsze - p. Ania jest ciepłą, otwartą i sympatyczną osobą :) Odpowiedz Link
karolka_d Re: Makijaż 18.08.08, 11:40 hej czy moge też prosić o namiary na adres karolka_d@poczta.fm? Odpowiedz Link
mmmmarta Re: Makijaż 19.08.08, 17:32 A ja polecam swoją: www.eglantine.prv.pl/kontakt.html pozdrawiam Odpowiedz Link
evrin Re: Makijaż 27.08.08, 00:33 ja mam sprawdzona, malowala mnie 23 sierpmia. dior este lauder i lancome - na tych kosmetykach pracuje, makijarz dobierala mi 2 godziny, bardzo kontaktowa i sympatyczna, makijarz przetrwal bez poprawek cale weselicho :) Odpowiedz Link
aiwlyskeram Re: Makijaż 03.09.08, 14:57 Ja polecam Pania Beate Urbanska ktora wykonuje makijaz w salonie MichalaKrzyszycha REWELACJA!!! PIERWSZY RAZ W ZYCIU MIALAM TAKI CUDOWNY MAKIJAZ WSZYSCY BYLI ZACHWYCENI DODAM ZE ZA BARDZO PRZYSTEPNA CENE !!! PANI BEATA PRACUJE NA KOSMETYKACH MAC... Odpowiedz Link
rolecra Re: Makijaż 10.09.08, 11:25 makijaż ślubny przygotowywał mi Sebastian Kubiak z pracowni Deux Garcons na ulicy Odrzańskiej. polecam dla jak najbardziej odważnych panien młodych. jest bardzo indywidualny i przynajmniej ja czułam się w nim suuuuper. myślałam że panna młoda makijaż musi miec bardzo stonowany i delikatny, ale jak sie okazało, umiejetnie zrobiony nawet w intensywnych barwach rewelacyjnie wyglada :))) Odpowiedz Link
madziarka44 Re: Makijaż 08.01.09, 09:08 mam chyba słabą wyobraźnię, więc nie wiem jak może taki makijaż wyglądać... może podeślesz jakąś fotke na gazetowego maila?? Odpowiedz Link