Dodaj do ulubionych

PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje?

IP: *.icpnet.pl 04.10.04, 14:23
zastanawiam sie na jakim etapie przygotowan jestescie co macie zalatwione
czego brakuje?
Ja szukam dopiero sali, jestem po rozmowie z ks. szukam foto i video oraz
orkiestry
Obserwuj wątek
    • iza.05 Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 04.10.04, 14:33
      A kiedy planujesz, tzn, jaki miesiąc. Ja planuję na czerwiec 2005 i nie mam
      jeszcze kompletnie nic - nawet czasu!!! Zapomniałabym o jednym - mam
      narzeczonego!!!
      • adda5 Re: PARY MLODE 2005 Poznań 04.10.04, 16:40
        A ja jaestem w trakcie poszukiwań sali, w zasadzie namiary n a foto, video i
        zespoł wstepnie mam, ale dla zasasy musze paremiejsc odwiedzic!zastanawiam sie
        nad sala weselna-Merdianem w p.sołackim?
        • dafni Re: PARY MLODE 2005 Poznań 04.10.04, 17:15
          Ja też nic nie mam. A ślub bierzemy w czerwcu.
          • Gość: Olka Re: PARY MLODE 2005 Poznań IP: *.icpnet.pl 04.10.04, 17:19
            To zabieramy sie do pracy

bierzecie pod uwage
            jaki kosciol
            jaka sala
            jaki zespól
            jaki fotograf
            jaki kamerzysta
            ile gosci
            • Gość: ab Re: PARY MLODE 2005 Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 13:47
              A moze chcecie miec juz z glowy sukienke slubna?smile
              Taka: www.agnesbridal.com/collection.aspx?p=3
              g-3099-s-304 kolor: ecru+ mlecznozloty (cappucino?) rozmiar 38.
              Moge wyslac dodatkowe zdjecia.

Pozdrawiam i zycze milych przygotowan!
          • adrian4u Re: PARY MLODE 2005 Poznań 12.12.04, 05:13
            hmmm.... pisałaś mi przecież, że od trzech lat jesteś mężatką.... może coś
            przegapiłem? smilesmilesmile

buźkasmile

A
        • Gość: zolwik Re: PARY MLODE 2005 Poznań IP: *.icpnet.pl 08.10.04, 13:21
          cześć!
          słyszałam że wesela w Meridianie nie bardzo sie podobały; akurat mój kolega był
          tam na weselu i mówił że bardzo mało jedzenia za naprawdę dużo pieniędzy (od
          230zł za osobę), słyszałam także że jest mało miejsca do tańczenia i goście
          weselni siedzą przy 3 stołach i nawzajem sie nie widzą. Ale zrobisz jak
          zechceszsmile
    • Gość: sylwia.k Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.acn.waw.pl 05.10.04, 20:57
      my mamy już zarezerwowaną salę i ustaloną godzinę w kościele, a teraz
      rozglądamy się za zespołem i fotografemsmile Ślub 25 czerwca 2005 Warszawa
    • Gość: magda Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 06.10.04, 03:35
      My planujemy na sierpień i mamy już zarezerwowaną salę i orkiestrę.
    • Gość: madziuch1982 Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: 213.77.39.* 06.10.04, 11:13
      ślub we wrześniu sala i orkiestra jest.
      • gusia22-wolo Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 06.12.04, 14:09
        01.10.05 My już od maja mamy salę, kucharkę, orkiestrę, kościół, nauki
        przedmałżeńskie,jestem w trakcie wyboru dekoracji sali, kupna sukienki,doboru
        fryzury, i poszukuję garnituru dla swojego przyszłego męza.
      • Gość: Ania i Michał Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:40
        My już mamy salę, orkiertrę, kościół no i dzisiaj załatwiliśmy fotografa i
        kamerzystę smile Ślub we wrześniu
    • Gość: czarnula PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:22
      POZNAN - my slubujemy w sierpniu 2005 i mamy sale. rozgladamy sie za fotografem i orkiestra. Moze ktos ma namiary na fachowcow w tej dziedzinie??
      • Gość: Agnieszka Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 17:59
        My mamy Ślub 30 kwietnia 2005 i mamy już zarezerwowaną salę,zaklepaną
        orkiestrę,kupiony alkohol,zamówiona godzinkę w kościele + osobistego
        księdza,którego znamy(dojeżdza z Zakopcasmile)Kraków
        • Gość: morelka Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: 80.72.34.* 08.10.04, 11:23
          Ja tez mam zarezerwowaną salę. termin 30/04/2005.
          Jaka godzinę najlepiej zamówic w kościele w tej porze roku?
          pozdr,
          Morelka
          • Gość: Agnieszka Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:49
            My mamy zarezewowaną godzinę 15.Nie wiem czy dobra,nie to mnie martwi!To zawsze
            można jeszcze zmienić,poza pogodą!!!
            • Gość: Aguś Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:39
              My bierzemy ślub 3.09.05r. i mamy juz wszystko zamówione: salę, zespół,
              kościół, kamerzystę, fotografa i kucharkę. Pozdrawiam
    • Gość: aga Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.acn.waw.pl 07.10.04, 18:12
      ślub 7 maja - na razie tylko sala smile
    • Gość: clara Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:44
      Cześć, my planujemy 27 sierpnia i mamy już kosciół i sałe... teraz ciagle
      poszukujemy jakiejś udanej orkiestry... Może ktoś nam poleci coś dobrego...?
      Gorąca prośba.
    • sunday Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 08.10.04, 10:54
      No cóż, ja wprawdzie już po - ślub był w lipcu. Ale organizować (poza kursem
      przed.) zaczęliśmy dopiero w maju, dwa i pół miesiąca wcześniej. Wszystko
      zdążyliśmy zrobić bez problemu i bez zbytniego pośpiechu...
      • Gość: lucyna1976 Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.migutmedia.pl 08.10.04, 16:24
        czesc
        my mamy zaplanowane na 11.06.2005 w Warszawie i mamy już sale, kościol,
        orkiestre i kamerzyste. wstepnie umowiony jest fotograf. pewnie pomyslicie ze
        upadlam na glowe ale wole byc pewna ze mam wszystko w takim wydaniu jakim
        chcialam. powodzenia w przygotowaniach.
    • Gość: marz Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.um.krakow.pl 11.10.04, 11:25
      Ślub 2 kwietnia. mamy od tygodnia orkiestre i kamerzyste a od roku sale! i to
      wcale nie bylo za wczesnie po prostu najlepsza sala w okolicy ma rezerwacje na
      2 lata zapchane. swoja droga strasznie ci ludzie przewidujący
    • Gość: Olka Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.icpnet.pl 11.10.04, 12:21
      Ja juz znalazłam fotografa i kamerzystę
      • Gość: Aneta Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:43
        no ja planuje na czerwiec...jak narazie mam upatrzona sukienke, no i ustawionego
        narzeczonego na ten dzien...smile

Pozdrawiam

Aneta
    • Gość: Dominika Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:20
      Ja biore slub 17 wrzesnia i mam zalatwionego ksiedza ( to moj wujek) i termin
      w Kosciele, sale i od dzisiaj zespolsmile))) Mamy zrobiona liste i wstepne
      poinformowanych najwazniejszych gosci ( dziadkowie i chrzesni).
      • rysek Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 02.11.04, 15:29
        My termin mamy na 20.08 jest juz zarezerwowana sale, i orkiestra powoli zazynam
        sie rozgladać za sukienką, fotografem i kamerzystą. Niedlugo mam nadzieje
        ustalic jakieś wstępne menu. Liste gości juz mamy dawno. Rozglądamy się równiez
        za zaproszeiami. Planujemy zamowić kościół jakoś niedługo jak znajdziemy
        chwilke. No i jeszcze musze bierzmowanie mieć kursy juz skocone teraz musze się
        trochę pouczyc do egzaminu i w czerwcu będe już po bierzmowaniu.
    • iid Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 02.11.04, 16:01
      Ostatni weekend sierpnia... Mamy kościół, salę i zespół. Jesteśmy w trakcie
      nauk przedmałżeńskich, lista gości wstępna (poprostu są osoby które muszą
      zostać zaproszone). Powoli rozglądam się za sukienką tzn. mam jeden typ, ale
      chcę poprzymierzać big_grin A poza tym mamy czas.... big_grin Pozdrawiam
    • minerwamcg Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 02.11.04, 19:40
      Co mamy? Siebie nawzajem, a to najważniejsze. I mocne postanowienie wzięcia
      ślubu w 2005 roku.
      A poza tym to mamy: listę gości, wstępną koncepcję jaki ślub gdzie (pochodzimy
      z różnych miast), księdza, zaprzyjaźniony zespół do zagrania na ślubie, dyski
      z muzyką z lat 60. na wesele (nie chcemy orkiestry), zaprzyjaźnioną florystkę
      do ułożenia ślubnego bukietu i jakiegoś małego kwiatka do klapy pana młodego.
      Ja ponadto mam jedną z dwóch sukien, jakie będą mi potrzebne - trzeba jeszcze
      dopasować, zrobić poprawki, wymienić zamek błyskawiczny na haftki i takie tam
      drobiazgi. Aha, mój narzeczony ma już w szafie garnitur. Z obłędem w oczach
      rozglądam się za krawcową (druga suknia), butami (zanim ja coś wybiorę...) a
      przecież musimy jeszcze przeprowadzić skomplikowane pertraktacje z
      duchowieństwem dwóch wyznań... łaska Boska, że chociaż obydwu
      chrześcijańskich smile
    • Gość: Aga Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.tvgawex.pl 14.12.04, 17:35
      My mamy salę i muzyków,teraz jesteśmy na etapie poszukiwania fotografa.Do
      kościoła wybieramy sie po nowym roku,ślub 23 lipca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka