Gość: Olka IP: *.icpnet.pl 04.10.04, 14:23 zastanawiam sie na jakim etapie przygotowan jestescie co macie zalatwione czego brakuje? Ja szukam dopiero sali, jestem po rozmowie z ks. szukam foto i video oraz orkiestry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.05 Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 04.10.04, 14:33 A kiedy planujesz, tzn, jaki miesiąc. Ja planuję na czerwiec 2005 i nie mam jeszcze kompletnie nic - nawet czasu!!! Zapomniałabym o jednym - mam narzeczonego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adda5 Re: PARY MLODE 2005 Poznań 04.10.04, 16:40 A ja jaestem w trakcie poszukiwań sali, w zasadzie namiary n a foto, video i zespoł wstepnie mam, ale dla zasasy musze paremiejsc odwiedzic!zastanawiam sie nad sala weselna-Merdianem w p.sołackim? Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: PARY MLODE 2005 Poznań 04.10.04, 17:15 Ja też nic nie mam. A ślub bierzemy w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: PARY MLODE 2005 Poznań IP: *.icpnet.pl 04.10.04, 17:19 To zabieramy sie do pracy bierzecie pod uwage jaki kosciol jaka sala jaki zespól jaki fotograf jaki kamerzysta ile gosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: PARY MLODE 2005 Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 13:47 A moze chcecie miec juz z glowy sukienke slubna? Taka: www.agnesbridal.com/collection.aspx?p=3 g-3099-s-304 kolor: ecru+ mlecznozloty (cappucino?) rozmiar 38. Moge wyslac dodatkowe zdjecia. Pozdrawiam i zycze milych przygotowan! Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: PARY MLODE 2005 Poznań 12.12.04, 05:13 hmmm.... pisałaś mi przecież, że od trzech lat jesteś mężatką.... może coś przegapiłem? buźka A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolwik Re: PARY MLODE 2005 Poznań IP: *.icpnet.pl 08.10.04, 13:21 cześć! słyszałam że wesela w Meridianie nie bardzo sie podobały; akurat mój kolega był tam na weselu i mówił że bardzo mało jedzenia za naprawdę dużo pieniędzy (od 230zł za osobę), słyszałam także że jest mało miejsca do tańczenia i goście weselni siedzą przy 3 stołach i nawzajem sie nie widzą. Ale zrobisz jak zechcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia.k Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.acn.waw.pl 05.10.04, 20:57 my mamy już zarezerwowaną salę i ustaloną godzinę w kościele, a teraz rozglądamy się za zespołem i fotografem Ślub 25 czerwca 2005 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 06.10.04, 03:35 My planujemy na sierpień i mamy już zarezerwowaną salę i orkiestrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziuch1982 Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: 213.77.39.* 06.10.04, 11:13 ślub we wrześniu sala i orkiestra jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia22-wolo Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 06.12.04, 14:09 01.10.05 My już od maja mamy salę, kucharkę, orkiestrę, kościół, nauki przedmałżeńskie,jestem w trakcie wyboru dekoracji sali, kupna sukienki,doboru fryzury, i poszukuję garnituru dla swojego przyszłego męza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania i Michał Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:40 My już mamy salę, orkiertrę, kościół no i dzisiaj załatwiliśmy fotografa i kamerzystę Ślub we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnula PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:22 POZNAN - my slubujemy w sierpniu 2005 i mamy sale. rozgladamy sie za fotografem i orkiestra. Moze ktos ma namiary na fachowcow w tej dziedzinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 17:59 My mamy Ślub 30 kwietnia 2005 i mamy już zarezerwowaną salę,zaklepaną orkiestrę,kupiony alkohol,zamówiona godzinkę w kościele + osobistego księdza,którego znamy(dojeżdza z Zakopca)Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morelka Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: 80.72.34.* 08.10.04, 11:23 Ja tez mam zarezerwowaną salę. termin 30/04/2005. Jaka godzinę najlepiej zamówic w kościele w tej porze roku? pozdr, Morelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:49 My mamy zarezewowaną godzinę 15.Nie wiem czy dobra,nie to mnie martwi!To zawsze można jeszcze zmienić,poza pogodą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:39 My bierzemy ślub 3.09.05r. i mamy juz wszystko zamówione: salę, zespół, kościół, kamerzystę, fotografa i kucharkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.acn.waw.pl 07.10.04, 18:12 ślub 7 maja - na razie tylko sala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clara Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:44 Cześć, my planujemy 27 sierpnia i mamy już kosciół i sałe... teraz ciagle poszukujemy jakiejś udanej orkiestry... Może ktoś nam poleci coś dobrego...? Gorąca prośba. Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 08.10.04, 10:54 No cóż, ja wprawdzie już po - ślub był w lipcu. Ale organizować (poza kursem przed.) zaczęliśmy dopiero w maju, dwa i pół miesiąca wcześniej. Wszystko zdążyliśmy zrobić bez problemu i bez zbytniego pośpiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyna1976 Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.migutmedia.pl 08.10.04, 16:24 czesc my mamy zaplanowane na 11.06.2005 w Warszawie i mamy już sale, kościol, orkiestre i kamerzyste. wstepnie umowiony jest fotograf. pewnie pomyslicie ze upadlam na glowe ale wole byc pewna ze mam wszystko w takim wydaniu jakim chcialam. powodzenia w przygotowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marz Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.um.krakow.pl 11.10.04, 11:25 Ślub 2 kwietnia. mamy od tygodnia orkiestre i kamerzyste a od roku sale! i to wcale nie bylo za wczesnie po prostu najlepsza sala w okolicy ma rezerwacje na 2 lata zapchane. swoja droga strasznie ci ludzie przewidujący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.icpnet.pl 11.10.04, 12:21 Ja juz znalazłam fotografa i kamerzystę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:43 no ja planuje na czerwiec...jak narazie mam upatrzona sukienke, no i ustawionego narzeczonego na ten dzien... Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:20 Ja biore slub 17 wrzesnia i mam zalatwionego ksiedza ( to moj wujek) i termin w Kosciele, sale i od dzisiaj zespol))) Mamy zrobiona liste i wstepne poinformowanych najwazniejszych gosci ( dziadkowie i chrzesni). Odpowiedz Link Zgłoś
rysek Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 02.11.04, 15:29 My termin mamy na 20.08 jest juz zarezerwowana sale, i orkiestra powoli zazynam sie rozgladać za sukienką, fotografem i kamerzystą. Niedlugo mam nadzieje ustalic jakieś wstępne menu. Liste gości juz mamy dawno. Rozglądamy się równiez za zaproszeiami. Planujemy zamowić kościół jakoś niedługo jak znajdziemy chwilke. No i jeszcze musze bierzmowanie mieć kursy juz skocone teraz musze się trochę pouczyc do egzaminu i w czerwcu będe już po bierzmowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
iid Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 02.11.04, 16:01 Ostatni weekend sierpnia... Mamy kościół, salę i zespół. Jesteśmy w trakcie nauk przedmałżeńskich, lista gości wstępna (poprostu są osoby które muszą zostać zaproszone). Powoli rozglądam się za sukienką tzn. mam jeden typ, ale chcę poprzymierzać A poza tym mamy czas.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje 02.11.04, 19:40 Co mamy? Siebie nawzajem, a to najważniejsze. I mocne postanowienie wzięcia ślubu w 2005 roku. A poza tym to mamy: listę gości, wstępną koncepcję jaki ślub gdzie (pochodzimy z różnych miast), księdza, zaprzyjaźniony zespół do zagrania na ślubie, dyski z muzyką z lat 60. na wesele (nie chcemy orkiestry), zaprzyjaźnioną florystkę do ułożenia ślubnego bukietu i jakiegoś małego kwiatka do klapy pana młodego. Ja ponadto mam jedną z dwóch sukien, jakie będą mi potrzebne - trzeba jeszcze dopasować, zrobić poprawki, wymienić zamek błyskawiczny na haftki i takie tam drobiazgi. Aha, mój narzeczony ma już w szafie garnitur. Z obłędem w oczach rozglądam się za krawcową (druga suknia), butami (zanim ja coś wybiorę...) a przecież musimy jeszcze przeprowadzić skomplikowane pertraktacje z duchowieństwem dwóch wyznań... łaska Boska, że chociaż obydwu chrześcijańskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: PARY MLODE 2005 co macie juz, a czego brakuje IP: *.tvgawex.pl 14.12.04, 17:35 My mamy salę i muzyków,teraz jesteśmy na etapie poszukiwania fotografa.Do kościoła wybieramy sie po nowym roku,ślub 23 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś