Dodaj do ulubionych

Zdjęcia Ślubne - KIEDY?

IP: *.aster.pl 08.11.04, 13:15
Mam do Was pytanie...
Jeszcze dokladnie nie wiem czy chcielibysmy zrobic zdjecia w studiu
fotograficznym czy w plenerze ...ja jestem raczej za tymi drugimi...

Zastanawiam sie kiedy najlepiej pojechac na takie zdjecia...czy rano w dniu
slubu,czy prosto z kosciola (ale tu jest minus bo goscie musieliby dlugo
czekac),czy moze w trakcie wesela sie wymknac albo w ogole po slubie np.kilka
dni po?

Co radzicie?
Obserwuj wątek
    • mea8 Re: Zdjęcia Ślubne - KIEDY? 08.11.04, 13:50
      Byłam podobnego zdania. Ale zrobiliśmy plener i studio. Wyszły świetnie. Co do
      pory to polecam przed ślubem. My mieliśmy ślub o 17 a fotografa o 14. W 1,5
      godziny uwinęliśmy się ze wszystkim i było ok.
      • Gość: Ka Re: Zdjęcia Ślubne - KIEDY? IP: *.aster.pl 08.11.04, 14:03
        Dzieki serdeczne.
        A jakie miejsca polecasz na plener?Mozesz polecic jakies dobre studio
        fotograficzne?
        • Gość: Aneta Re: Zdjęcia Ślubne - KIEDY? IP: 81.15.254.* 08.11.04, 15:18
          Ja Ci mogę powiedzieć, że co do pory zdjęć to każdy ma inne zdanie. Ważde
          wyjście ma plusy i minusy. Wybierzcie opcję najlepszą dla Was. My robiliśmy
          zdjęcia w trakcie wesela. Zjedliśmy pierwszy gorący posiłek, odtańczyliśmy
          pierwszy taniec i wymknęliśmy się na zdjęcia. Dla nas było to najlepsze
          rozwiązanie i wszystko wyszło super. Zdjęcia śliczne, my już rozluźnieni po
          całej ceremonii i goście też zadowoleni. tak więc zastanówcie się co będzie
          najlepsze dla Was. Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia.
        • joanka.k Re: Zdjęcia Ślubne - KIEDY? 08.11.04, 15:55
          jesli jestes z okolic Poznania moge polecic wspaniałego fotografa. miły,
          sympatyczny, ma wspaniałe oko co najwazniejsze cena jest bardzo przystępna.
          dzieki sesji zdjeciowej w jego towarzystwie zupełnie odstresowaliśmy się przed
          uroczystościa kościelną. podaję adres i telefon Grzegorz Krykwiński
          (krykwin@wp.pl, 601 719 714. pozdrawiam i szczęścia!!!
    • Gość: Asieńka Re: Zdjęcia Ślubne - KIEDY? IP: *.kulczyktradex.com.pl 08.11.04, 15:47
      Gorąco polecam przed ceremonią slubną. co prawda trzeba trochę uważać na
      sukienkę (moja sę wcale nie pobrudziła) ale jest to wielka frajda!! i co
      najwazniejsze bardzo odstresowuje przed uroczystością kościelna, co zazwyczja
      najbardziej przeraża młodych. długo myślałam czy zdjecia robic przed kościołem
      czy po. ale zdecydowalismy sie za namową wielu osób na przed. po pierwsze jesli
      bierze sie ślub np. w sierpniu jest jeszcze jasno podczas robienia zdjeć
      plenerowych(co ważne dla fotografa). ceremonie ślubne sa zwykle miedzy 16: a
      17:00, jak się doliczy czas na składanie życzeń przed kościołem to zdjęcia
      wypadna prawie nad wieczorem. a po drugie mnie osobiście bardzo nie podoba sie
      opuszczanie gości podczas wesela na godzine albo wiecej, bo zazwyczja zawsze
      wesela nieco przygasa kiedy nie ma czynnika napędzającego czyli młoddej pary.
      pozdrawiam
      • Gość: justyna Re: Zdjęcia Ślubne - KIEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:27
        My robiliśmy i w dniu ślubu i tydzień później.Te drugie wyszły o wiele ładniej,bez stresu który towarzyszy w dniu ślubu i bez strachu o sukienkę, ja polecam to drugi rozwiązanie.
    • Gość: moniasia Re: Zdjęcia Ślubne - KIEDY? IP: *.proxy.aol.com 08.11.04, 18:10
      Wiesz ja jeszcze niestety nie mialam zdjec i tak jak ty borykam sie z tym
      problemem KIEDY. Zbieram opinie i zdania roznych osbo, jak rowniez sama z
      siebie wiem bo bylam swiadkiem kilka razy i kilkakrotnie malowalam dziewczyny
      do slubu (fak lata temu) ale wiem ze zdjecia po slubie wychodza lepiej. Poza
      tym to troche takie dziwne robic sobie zdjecia przed jak jeszcze nie jestescie
      para, czesto robi sie zdjecie z obraczkami itd, wydaje mi sie ze to nie to.
      Znam pare ktora robila sobie zdjecia po podrozy poslubnej i tych zdjec mozna im
      tylko pozazdroscic, sa przepiekne, oni tak bardzo zakochani, rozluznieni
      zdjecia sa jak arcydziela, bo para tak na nich szczesliwa. Nie twierdze ze
      przed slube nie sa mlodzi szczesliwi, ale to szczescie wyglada troszeczke
      inaczej, jeszcze w glowie sie kolacza mysli jak to wszsytko bedzie, jak sie
      goscie beda bawic itd itd. Najlepiej porozmawiaj ze swoja druga polowa i
      wypiszcie sobie za i przeciw. A i jeszcze mi sie przypomnialo na weselu mojej
      kuzynki para molda zniknela na ponad godzine i wiecie co nikt tego nie
      zauwazyl, orkiestra grala tak wspaniale przez ta godzine ze nie wiedzielismy
      nawet kiedy znikli i kiedy wrocili, dopiero na filmie bylo to zauwazalne.
      Zycze powodzenia i duzo szczescia
    • Gość: Jotka Re: Zdjęcia Ślubne - KIEDY? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 20:26
      Dokładnie tak jak napisały dziewczyny ile osób tyle opinii (już niejeden spór
      toczył się o to na tym forum) smile)
      My najprawdopodobniej zdjęcia będziemy robili po weselu - kilka dni po. Bez
      stresu i myślenia, że goście czekają w sali weselnej.

Pozdrawiam i życzę udanego wyboru
      • Gość: Ka Re: Zdjęcia Ślubne - KIEDY? IP: *.aster.pl 08.11.04, 21:54
        Dziekuje serdecznie za wszystkie opinie i rady...
        Chyba bedziemy musieli to wszystko jeszcze raz rozwazyc...
    • Gość: Przemek Re: Zdjęcia Ślubne - KIEDY? IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 00:08
      Najlepsze są fotografie spontaniczne. Tylko wtedy można uchwycić emocje...
      www.strzalkowski.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka