Dodaj do ulubionych

Wybór jubilera!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:18
Szczerze odradzam wybór takich miejsc kupna obrączek jak:Apart,Yes,Nugget!!
Proponują obrączki o rozmar większe(na wszelki wypadek) a potem jak już leca
z palca to nie ma mozlwiości w tych firmach zmniejszenia ich!! Sprawdzona i
rzetelna firma to Wenc.Kraków ul.Lwowska 16!Tam moja przyjaciółka zmniejszyła
obrączkę,bo Apart namówił ja na 17 numer a w rzeczywistości mogła mieć
spokojnie numer 14!!Na szczęście znam fachowców w Wencu!!POLECAM!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Wybór jubilera! IP: 193.151.48.* 01.12.04, 15:22
      Dobrze wiedziec, ja mam pierścionek zaręczynowy z Apartu, co prawda podoba mi
      się wybór w Aparcie ale nie myslałam nic o zwężaniu itp.hm...
      • Gość: Patrycja Re: Wybór jubilera! IP: *.sgib.com 01.12.04, 15:42
        W Aparcie nie lubia zwezac bizuterii, czemu? nie wiem. jesli chodzi o
        pierscionek, tlumaczyli to tym, ze moze peknac kamien.
        • wloski.korki Re: Wybór jubilera! 02.12.04, 11:55
          My kupiliśmy obrączki w Kruku, nikt nas do niczego nie namawiał, panie dały nam
          wzornik do zmierzenia i według tej miary byuły robione obrączki. Palec nieco mi
          się wyrobił już po dwóch miesiącach - obrączka jest dużo luźniejsza, ale na
          razie nie my.ślę o zmniejszaniu, bo i tak jest malutka (12). Za zakup w Kruku
          powyżej 500 zł (jednorazowo lub w ciągu pół roku) dają kartę stałego klienta,
          ze zniżką 5%, do tego bezterminowe zmniejszanie i zwiększanie obrączek i ich
          polerowanie. Jak na razie jestem bardzo zadowolona, obrączki pięknie lśnią.
          Aha, w środku grawerunek gratis. Powtarzam: nikt mnie nie namawiał, rozmiar
          wybieraliśmy sami!!
    • livia Re: Wybór jubilera! 02.12.04, 12:26
      e tam, mnie zmniejszyli (pieścionek niezarczynowy) w Aparcie. Bez ociągania.
      Obrączki mamy z Aren-a i tu mamy dozywotnio zmniejszanie, zwiększanie i
      polerowanie. Za armo. Trzeba tylko miec paragon smile))
    • Gość: Agnieszka Kraków Re: Wybór jubilera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:55
      Dodam jeszcze,że u Wenca mamy dożywotne zmniejszanie i zwiększanie
      obrączek.Grawerunek wewnatrz obrączki gratis i nie ma maksymalnej ilości liter!!
      Tyle ile tylko sie da-wygraweruje!Ja mam rozmiar obrączki 8 więc dla mnie takie
      rzeczy są ważne...Polecam,bo wiem,że warto.
      • reirei Re: Wybór jubilera! 02.12.04, 18:56
        hm.. mnie to wyglada na zwykłą reklamę, autorka wątku wcale nie chce nikogo
        przestrzec tylko zareklamować salon w którym pracuje lub jest jego
        właścicielką. To co Dafni, kasujemy? smile
        • Gość: Agnieszka Kraków Re: Wybór jubilera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:30
          Muszę Cię zaskoczyć Kochana,ale nie pracuje tam a ni nawet nie obsługuje
          klientów!Jestem pedagogiem.A u Wenca jestem najzwyklejszą klientką zadowolona z
          usług i rzetelnej fachowej pomocy jaka otrzymałam ja i moi znajomi gdy Apart i
          Nugget kazali im rozłożyć ręce,bo nie da sie
          pomniejszyć,zwiekszyć,wygrawerować...Z dobrego serca polecam ta firmę.I koniec
          kropka.A Ty Moja Droga od razu doszukujesz się dziury w całym.Pozdrawiam.Więcej
          wiary w ludzi!
          • Gość: Ania Do Livi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:14
            A gdzie jest ten lubiler Aren-a? masz może do nich link?
            • livia Re: Do Livi! 07.12.04, 11:44
              jest np. na alejach jerozolimskich, między rotundą a kruczą.
              Nie mam linku, wposz "aren" w google
              l
          • Gość: ss Re: Wybór jubilera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:46
            a moim zdaniem to reklama, i to ordynarna. W Aparcie grawerunek, zmniejszanie i
            zwiększanie gratis. Tak samo w innych renomowanych salonach, gdzie przynajmniej
            mam pewność, że sprzedają mi złoto, a nie jakiś syf. Ja bym na miejscu
            administratora wyrzuciła te teksty o tym że salony są niesłowne, bo to jest
            jawne kłamstwo. Sama mam obrączki z Kruka i jestem Baaardzo zadowolona. A co do
            małych jubileró (trochę się nachodziłam przed ślubem): drogo mi nierzetelnie.
            Niestety. Oczywiście nie we wszystkich nierzetelnie, ale we wszystkich drogo...
    • Gość: Ania Re: Wybór jubilera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:15
      Agnieszko czy ty też masz do nich może strone www?
      • Gość: Ania Re: Wybór jubilera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:03
        Dzięki Livia mam już stronkęsmile
    • Gość: Ania Re: Wybór jubilera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:18
      Ja jestem z krk i widzę że arena mieści się tylko w warszawiesad nie dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka