Dodaj do ulubionych

orkiestra - za ile?

10.01.05, 09:57
Moze jestescie na etapie szukania grajkow, jesli macie informacje w jakim
przedziale cenowym mozna ich znalesc to prosze o info.
Szukam w warszawie ewentualnie tez na slasku.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • amalita Re: orkiestra - za ile? 10.01.05, 11:00
      Nie pamietam dokladnie, bo to byla jakis czas temu, ale to jest koszt rzedu
      3000 PLN +/-
      • senioorita Re: orkiestra - za ile? 10.01.05, 11:49
        Ale mozna tez znalezc taniej.My przesluchalismy duzo zespolow zanim wybralismy
        i fakt ceny byly rozne.Najtaniej 2000 zl i musze powiedziec ze zespol
        fajny,fajnie gral,tylko ze sami faceci a my chcielismy aby byla
        solistka,najdrozszy to chyba byl za 4500,a tak przecietnie to ceny wahaly sie
        od 2200 do 2500.Nasz zespol kosztuje 2500.
        Miasto-Warszawa
        • mea8 Re: orkiestra - za ile? 10.01.05, 16:20
          za 3 osoby w Szczecinie płacilismy w lipcu 900 zł. Byli naprawdę nieźli.
          • Gość: karolina Re: orkiestra - za ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:44
            za kwartet z wokalistka płacę 2900zł ,w Szczecinie
          • Gość: Burza Re: orkiestra - za ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:45
            za 3 osoby (w tym solista i solistka) za samo wesele placimy 1600zl w woj.
            lodzkim

z tym ze nie wiem czy kazdy z planujacych wesele jest swiadom ze orkiestra gra
            10 godzin w cenie... takze planujcie z glowa wink)
          • justynakasia Re: orkiestra - za ile? 25.08.05, 14:24
            Polecam zespół, w którym sama gram i śpiewam.
            Składa sie z 4 osób. Bierzemy od 800-1200zl.(zalezy od dlugosci wesela-1200zl to z poprawinami).
            Zielona Góra i okolice.
            Kontakt (68)4531687 lub 691754593.
        • iwona_r1 Re: orkiestra - za ile? 28.01.05, 16:02
          Senioorita czy możesz przeslać mi namiary na swój zespół?

pozdrawiamsmile
    • Gość: Agulka Re: orkiestra - za ile? IP: *.tvgawex.pl 10.01.05, 11:53
      Strasznie drogo!!My znaleźlismy zespół za 1500zł.Graja świetnie,dwóch facetó w i
      babka,wszyscy śpiewają.Jestem z Bydgoszczy.
      • Gość: Ola A DJ - za ile? IP: 212.160.172.* 10.01.05, 12:01
        • Gość: kasia Re: A DJ - za ile? IP: *.ii / *.is.net.pl 10.01.05, 12:12
          Od 300 zł!
          • radiowiec_wawa Re: A DJ - za ile? 10.01.05, 12:24
            Dj za 300 zlotych na wesele? Hmm radze sie dobrze zastanowic, dobry dj za tyle
            nie poprowadzi nawet zwyklej sobotniej imprezy w klubiesmile No ale to zalezy co
            kto lubi i na jak wiele ryzyko jest zdecydowany... A jesli chodzi o koszt
            zespolow, to spotkalem sie z przedzialem 1200 -4000 PLN. miasto - Warszawa.
            Pozdrawiam.
            • Gość: kasia Re: A DJ - za ile? IP: *.ii / *.is.net.pl 10.01.05, 13:22
              Ja miałam za 300! Wszyscy są zadowoleni!
              • radiowiec_wawa Re: A DJ - za ile? 10.01.05, 13:41
                nie twierdze Kasiu, ze niemozliwym jest znalezienie za 300 zlotych dj ktory
                fajnie poprowadzi wesele. Twierdze natomiast ze jest to ryzykowne, czyli ze
                wieksza szansa na to ze ktos polozy impreze za 300 zlotych niz za np. tysiac.
                Ale to oczywiscie roznie w zyciu bywa. pozdrowionka.
                • alexandra_25 Re: A DJ - za ile? 05.02.05, 16:49
                  Poszukuję Dj-a na wesele termin 1.10.2005 Proszę o kontakt.
                • alexandra_25 Re: A DJ - za ile? 05.02.05, 16:52
                  Kontakt alexandra_25@gazeta.pl
      • Gość: Magda Re: orkiestra - za ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:23
        czy moglabys podac kontakt do nich? wlasnie jestem na etapie szukania zespolu
        lub dj`a. moj adres: mags51@wp.pl. z gory dziekujesmile
        • woodys Re: orkiestra - za ile? 21.06.05, 21:37
          Grajków lepiej nie szukaj , ale zawodowców mogę polecic
      • Gość: asi Re: orkiestra - za ile? IP: *.apator.com.pl / *.apator.torun.pl 31.01.05, 07:56
        do Agulki

możesz wysłac mi namiary na ten zespół?
        asi_la@gazeta.pl
      • Gość: Hon Re: orkiestra - za ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:24
        Do Agulki - czy mogłabyś przesłać mi namiary na Waszwink zespół? Ja jestem
        dopiero na początku poszukiwań a juz przerażają mnie koszty; poza tym ślub we
        wrześniu - "modny" miesiąc - więc terminy często zajęte sad Mój mail:
        laaloo@poczta.onet.pl Z góry dziękuję!!!
      • beacia77 Re: orkiestra - za ile? 28.06.05, 21:27
        Agulka, tez jestem z Bydgoszczy, czy moglabys mi podac namiar na te orkiestre
        moj adres mailowy przemo150@interia.pl
        dziekuje
      • agaudzinska Re: orkiestra - za ile? 29.08.05, 14:55
        a możesz mi podać namiary ne tę orkiestrę?
    • Gość: Asia Re: orkiestra - za ile? IP: 212.160.172.* 10.01.05, 15:52
      Ja miałam za 2,5 tys. 5 osób (Warszawa) - cena zależy m.in. od miejsca i ilości
      osób w zespole
      • Gość: Ell Re: orkiestra - za ile? IP: 195.94.201.* 28.01.05, 16:23
        wstępnie ustaliliśmy cenę 3.500, zespół przyjeżdża z Poznania do Warszawy, ale
        jest to kapela z ambicjami, grywają w pubach, solistka miała bilski kontakt z
        Idolem itd. więc trudno mi uwierzyć, że w W-wa można zapłacić 4.500, no chyba,
        że jest to 36i6, ale oni chyba biorą więcejsmile
    • Gość: Nowa Re: orkiestra - za ile? IP: *.autocom.pl 10.01.05, 22:13
      W Kotlinie Kłodzkiej jest to koszt rzedu 1200 złotych w pełnym sezonie
      (czerwiec, sierpień) w listopadzie nawet 900 zeta ten sam zespół. Dwóch panów-
      w lokalu mowili ze to jeden z najlepszych jaki u nich gra, a dj- 600 zlotych-
      radze sie rozejrzec i poszukac poza duzym miastem- taniej zapłacic za dojazd smile
      • Gość: Ania Re: orkiestra - za ile? IP: *.bait.pl / *.bait.pl 28.01.05, 08:51
        Moja orkiestra 3 panów i pani w Warszawie 2000 zł czyli jak mi sie wydaje w
        normie cenowej ale mam tą satysfakcję ,iz wiem że to bardzo dobra kapela i nie
        zasypia po 24.00
      • kruszynka79 Re: orkiestra - za ile? 18.06.05, 10:12
        Nowa --> a możesz zdradzić dokładne pochodzenie tego zespołu i jego nazwę?
        Sama pochodzę z tamtego rejonu, ale wesele w Warszawie, może udałoby się ich
        tu "ściągnąć"?
        Pozdrawiam
    • Gość: teresska Re: orkiestra - za ile? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 09:10
      My placimy 1500 zł. Zespol 3 osobowy-dwóch chlopaków i dziewczyna. Grali już na
      dwóch weselach u naszych znajomych. Są świetni i co ważne nie piją. Kiedyś u
      znajomych wodzirej z orkiestry tak sie spił, że na oczepinach zapomniał o
      rzucaniu welonu smile Ale generalnie cena zależy od ilości osób w zespole. Średnio
      trzeba liczyć po 500 zł na głowe.
      • alexandra_25 Re: orkiestra - za ile? 05.02.05, 16:47
        Witam proszę o namiar na wasz zespół.
        Z góry dziękuję.
    • d222 Re: orkiestra - za ile? 28.01.05, 10:01
      Widzę, że ceny bardzo różne, a Warszawka to wręcz bardzo droga.Ja szykuje się
      na wrzesień i orkiestrę w skladzie 5 osobowym (w tym saks-uwielbiam)znalazłam
      za 1200. Wiem, że są świetni bo ich słyszałam. Jestem z Gubina k/Zielonej Góry.
      U nas można zanleźć 1200-1500.Pozdrawiam
      • 12345ewa2 Re: orkiestra - za ile? 28.01.05, 12:40
        My w Łodzi płacimy 2000 za zespół trzyosobowy. Byliśmy na weselu na którym
        grali i uważamy, że są znakomici.
        • rysek Re: orkiestra - za ile? 28.01.05, 15:30
          my 2700 orkiestra 3 osobowa 2 panów i Pani, grali na kilku weselach na których
          byli nasi znajomi. Bardzonam się podoba sposób prowadzenia no i tez fakt że
          zapewniają oni całą oprawę wizualną to zn światła, dymy a nawet bańki
          mydlane smile No i nie piją juz jak podpisywalismy wstępną umowę zastrzegli by
          wogóle im nie proponować. Mam ślub w Warszawie a zespół jest z Mord. Więc muszą
          jeszcze dojechać z 70 km w jedną stronę.
    • Gość: oliwa Re: orkiestra - za ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:55
      Ślub był w sierpniu 2004, Siedlce- 1900 zł, 3 osoby, wszyscy śpiewali. Goście
      byli zadowoleni.
    • Gość: Magda Re: orkiestra - za ile? IP: *.238.82.194.adsl.inetia.pl 30.01.05, 15:02
      My płacimy 1700 zł za 5 panów po szkole muzycznej (II stopnia). Jest prawdziwa
      perkusja, trąbka na zmiane z saksofonem, dwie gitary i klawisze. Panowie nauczą
      się grać to co chcemy mieć na weselu. Solista (i jednocześnie gitarzysta) nie
      zawodzi. Grają rock'n'roll-a i standardysmile
      Bawiliśmy się już "u nich" i nie mieliśmy wątpliwości kogo weźmiemy!

Jesteśmy z pogranicza Śląska i Małopolskismile
      • Gość: ale ale Re: orkiestra - za ile? IP: *.bait.pl / *.bait.pl 30.01.05, 16:01
        kochani muzycy najlepiej grajcie za darmo i róbcie po 600 km czy juz naprawde
        jesteście bez zadnych ambicji?
      • kioto Do Magdy 09.02.05, 02:26
        Magdo, czy mogłabyś podać kontakt do zespołu, który grał na Twoim weselu?
        Bardzo mnie zainteresowałaś opisem. Napisz, proszę, maila na adres
        kioto@gazeta.pl
        Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
    • Gość: anabella Re: orkiestra - za ile? IP: 213.77.27.* 31.01.05, 15:11
      My w Poznaniu znalexlismy za 1600zł 4 osobową orkiestrę, klawisze, saksofon,
      gitara basowa i wokalistka. Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: orkiestra - za ile? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 16:45
        mogę prosić o kontakt do tej orkiestry????
        • Gość: wojtek Re: orkiestra - za ile? IP: *.bait.pl / *.bait.pl 31.01.05, 17:16
          jestem z wawy gramy w składzie 4 osobowyn z dziewczyną ,bierzemy 1800-2000 zł
          więc niewiele drożej a jaki komfort , bezposredni kontak nie jedziemy po 400
          km więc mniej stresów że kapela nie dojedzie a do tego repertuar extra,bez
          niepotrzebnych smutasów, tylko zywo i skocznie/bez disco polo lub z / wszystko
          do uzgodnienia naprawdę bezstresowoi 6 krótkich przerw na dania gorśące.Kto tak
          gra? To ja , tylko ja
      • Gość: do anabelli!!!! Re: orkiestra - za ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:39
        Prosze o kontakt na tych ludzi!!!!!!!!!!! potrzebujemy na 12 sierpnia!!!!!!
        prosze raz jeszcze o kontakt na syla@wp.pl lub gg 1410974 - ale desperacja -
        ale skoro sa ok!!!
      • Gość: poznanianka Re: do anabelli!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:25
        Prosze o kontakt na tych ludzi!!!!!!!!!!! potrzebujemy na 12 sierpnia!!!!!!
        prosze raz jeszcze o kontakt na syla@wp.pl lub gg 1410974 - ale desperacja -
        ale skoro sa ok!!!
        • Gość: nici z kontaktu:( Re: do anabelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:08
          Szkoda, ze anabella tak nas "poszczula" i slad po niej zaginal...sad((( nadal
          prosimy o namiary (syla@wp.pl)
      • agnieszka_kan1 Re: orkiestra - za ile? 25.08.05, 13:30
        Ja tez prosze o namiary na zespol. agnieszka_kan@poczta.fm gg 7431075
    • Gość: ibizka Re: orkiestra - za ile? IP: *.de.deuba.com 01.02.05, 09:37
      My placimy 3500 zl, ale warto smile)
      Warszawa
      • strato8 Swietny Dj i prowadzący 01.02.05, 16:22
        U nas na weselu grał naprawde dobry DJ i prowadzacy też sie sprawdził. Z tego
        co mówili obaj pracuja w kieleckich mediach. Biorą nie drogo i naprawde
        potrafia rozkręcić gości. Jakby co, służe kontaktemsmile
        • Gość: aga Re: Swietny Dj i prowadzący IP: *.bait.pl / *.bait.pl 05.02.05, 15:33
          dj na weselu to porażka ,chyba że na małym na wieszym tylko zespół ,ja polecam
          swój z którego usług korzystałam i spisał się naprawde dobrze i jest trendy
          kenionband@op.pl
          • pati102 Re: Swietny Dj i prowadzący 05.02.05, 16:23
            osmiele sie miec inne zdanie, zazwyczaj niestety kapele weselne to porazka-
            prymitywne przyspiewki, chlopek z wasem ryczacy oslim glosem, pomylka o pare
            taktow w jedna czy druga (nikt przeciez nie zauwazy), reperuar nadajacy sie w
            najlepszym wypadku do remizy i 10 razy grany ten sam kawalek to jest porazka.
            dobra kapela=powazny koszt i tylko raz taka na wselu slyszalam- niesamowity
            styl, klasa i show. dobry dj potrafiacy zlapac kontakt z goscmi wg mnie 100
            razy lepszy lepszy pomysl niz pan kazio i jego harmoszka.
            • Gość: Beti Re: Swietny Dj i prowadzący IP: *.bait.pl / *.bait.pl 05.02.05, 16:50
              Każdy moze mieć swoje zdanie ale jak sie bierze kapelę nie wiadomo skąd to się
              tak ma . Uważam , że wiele kapel może czuć się urażonych twoim postem bo
              wiele z nich ma bardzo dobry repertuar i bardzo solidnie pracuje a poziom
              artystyczny tych kapel jest bardzo wysoki i nie przyrównywalny do kapeli Pana z
              Wąsem. Wesele organizuje się raz w życiu a na dyskoteke mozna chodzić nawt
              codziennie więc je wolę kapelę. Dj też potrafią byc do bani i też potrafią
              marnie prowadzić wesele bo przecież samo puszczanie płyt nie rozwiązuje sprawy
              a ja widziałam już takiego co ledwo trzymał sie na nogach i odziwo nie był z
              wasem.Życze dużo zdrowia i więcej wyobrażni.
              • pati102 Re: Swietny Dj i prowadzący 05.02.05, 17:10
                ja rozumiem aga, beti czy jak tam sie nazywasz, ze kazda myszka swoj ogonek
                chwali ale to co napisalam jest niestety baaardzo czeste i oparte na moich i
                wielu moich znajomych obserwacjach. ja urazam ludzi piszac to co napisalam a Ty
                piszac, ze dj to porazka nie urazasz nikogo?
                • Gość: Beti Re: Swietny Dj i prowadzący IP: *.bait.pl / *.bait.pl 05.02.05, 17:25
                  Sory mam jedno imię a Ty czytaj staranniej co kto pisze i wyciagaj własciwe
                  wnioski.
                  • Gość: natręt Re: Swietny Dj i prowadzący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 04:21
                    no to już widać jak natetnie ten : kenionband się reklamuje, to co na weselu będą lepsi?
    • eliza-f Re: orkiestra - za ile? 06.02.05, 17:26
      małe miasto w Wielkopolsce.Na naszym terenie najczęściej słyszy się za zespół
      1200 zł(3-4 osoby).
    • Gość: nikol Re: orkiestra - za ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:51
      Yellow-melow mozesz wejsc na ich strone biora okolo 3500 Graja muzyke rock-jazz
      Sa super z duza klasa
    • Gość: i Re: orkiestra - za ile? IP: 193.201.167.* 09.02.05, 10:07
      to jest chore
      zeby za jaedna impreze brac 3,5 tys!
      sama tyle place i az krew mnie zalewa
      mam nadzieje, ze warci sa tej ceny
      choc...nie rozumiem jak dobre zespoly np. ze Ślaska zycza sobie za impreze 1,5-
      2,00 tys, a w Warszawce ponizej 3tys nie chce gadac!

Ps. opis dotyczy zespolu 4-5 os.
      • Gość: iga Re: orkiestra - za ile? IP: *.bait.pl / *.bait.pl 09.02.05, 10:18
        nie musisz brać takich drogich w Warszawie tez graja po 2.000 wystarczy chcieć
        poszukać
        • Gość: marta Re: orkiestra - za ile? IP: *.bait.pl / *.bait.pl 09.02.05, 10:24
          kenion bend jest naprawdę super wiem bo znam ten zespół ma extra repertuar
          zreszta to muzycy zawodowi z wieloletnim doswiadczeniem więc drogi dj nie pisz
          bzur i zachowaj twarz i sam sie natretnie tutaj nie reklamuj bo oni tego nie
          potrzebuja
          • pati102 Re: orkiestra - za ile? 09.02.05, 11:36
            cuz za zbieg okolicznosci, ze wszystkie marty, kasie basie i inne zachwalajace
            kenion bend maja takie IP: *.bait.pl / *.bait.pl smile niezwykla zbieznosc.
        • Gość: i Re: orkiestra - za ile? IP: 193.201.167.* 09.02.05, 12:22
          uwierz mi, ze szukałam
          ale nie znalazlam kapeli z perkusja za 2 tys
          • radiowiec_wawa Re: orkiestra - za ile? 09.02.05, 13:09
            1200, 1500, 2000, 2500, a moze 4.000? Wszystkie te ceny sa mozliwe, tylko
            oczywiscie w stolicy sa blizsze gornej stawki niz dolnej. Dlaczego tak sie
            dzieje? Bo tutaj po prostu wiecej sie zarabia, ale tez wiecej sie wydaje,
            banalny przyklad: kupuje puszke coli w wiejskim sklepiku, dawane wojewodztwo
            siedleckie, pani mi mowi np.1,20 ! kupuje ta sama puszke coli w warszawie place
            np 2 zlote! a przeciez to ten sam towar! a wiec za takie samo granie zaplaci
            sie np 2.000 w Zielonej gorze i 4.000 w Warszawie. Ktos z was lapie sie za
            glowe ze zaplaci 3.500 tysiaca za jedna noc.... inni mowia, mozna znalezc za
            2.000.. pewnie, tylko jak zespol wie ze zajefajnie gra to po co ma grac za
            2tys, skoro znajdzie chetnego za 3.5! kto wie ze jest dobry, to sie ceni, i nie
            ma sie co dziwic. Tym bardziej ze 3.500 podzielic np. na 5 osob w zespole, to
            wcale nie sa ogromne pieniadze, pamietajcie ze zespol czy dj nie pracuje przy
            waszym weseleu tylko na waszym weselu. Pracuje wczesniej, uczac sie grac
            numerow ktore musza! byc, w przypadku dj ukladajac repertuar ktory was
            zadowoli, spotykajac sie z wami kilkakrotnie.. itp. itd. Tak wiec jesli
            przelozyc to na ilosc godzin poswieconych temu wydarzeniu, to, uwierzcie mi,
            absolutnie nie sa to zadne ogromne pieniadze. Serdecznie pozdrawiam.
            • uunnii Re: orkiestra - za ile? 19.06.05, 21:02
              Taki jest koszt "przywileju" zycia w stolycy.... Mnie tez to boli. Wyjezdzajc
              na wakacje nie wiem, jak sie zachowac, gdy ludzie opuszczaja knajpe mowiac, ze
              3,50 to za duzo za piwo z sokiem... A tu??
          • Gość: percusionmen Re: orkiestra - za ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:59
            uwież mi - dobrzy perkusiści w muzyce tanecznej są "bezcenni" - dosłownie wink
            • Gość: i Re: orkiestra - za ile? IP: 193.201.167.* 09.02.05, 14:17
              ciemna jestem jak widać, ale chyba nie załapałam aluzji
              • Gość: percusionmen Re: orkiestra - za ile? IP: *.crowley.pl 09.02.05, 22:39
                Gość portalu: i napisał(a):

> ciemna jestem jak widać, ale chyba nie załapałam aluzji

coz moge na to poradzic?! wink
                • Gość: i Re: orkiestra - za ile? IP: *.akacje.pl / *.flashnet.pl 09.02.05, 23:12
                  wyjasnic...?
                  • Gość: percusionmen Re: orkiestra - za ile? IP: *.crowley.pl 10.02.05, 00:32
                    hm...

po prostu ciesze sie, ze szukalas zespolu z perkusja. Perkusja, jej brzmienie,
                    brzemienie naturalnego dobrego instrumentu nadaje brzemienie calosci muzyki,
                    jaka tworzy zespol. Natomiast dobry perkusista moze dzialac rzeczy niesamowite.
                    Dzieki niemu ze zwyklego zespolu na chaltury mozna zrobic zespol, przy ktorego
                    muzyce "nie da sie usiedziec". Nogi juz w czasie pochlaniania jakiegos obiadu
                    juz zaczynaja robic swoje, cialo kolysac sie, mozg juz slucha, odbiera. Ten
                    gosciu na ktorym to zespoly zazwyczaj oszczedzaja, biorac podklady czy grajac z
                    perkusja automatyczna, odpowiada za to, ze kazdy na parkiecie nie powinien
                    myslec, jak sie poruszac. "To" na parkiecie ma sie dziac niejako samoistnie.
                    Taki jest cel. Nie zawsze wychodzi. Ale o to chodzi wink

Dlatego jak juz kogos brak w skladzie,to perkusisty. A moim zdaniem, jesli
                    chodzi o sklad na chalture to jest to pomylka.

I cenie glosy tego samego zdania.

i pozdrowink
    • iloneczka27 Re: orkiestra - za ile? 09.02.05, 13:40
      2400 zespol 5 osob, wliczony dojazd Poznan - Kolo i powrot, graja od 17 do 4
      rano
      • Gość: andy Re: orkiestra - za ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:47
        Jesli kogoś to zainteresuje mogę polecić mój zespół.
        Grywamy w całej Polsce, koszt umiarkowany.
        biuro@quadro-band.com
        • Gość: zesp Re: orkiestra - za ile? IP: *.bait.pl / *.bait.pl 16.02.05, 15:41
          gramy za 2000-2200 ale tylko Warszawa i okolice jeśli ktoś jest zainteresowany
          zapraszam
          tmichalak2@wp.pl
    • asiakostecka warszawa 18.06.05, 10:28
      120 zl/h, zespół 2 osoby, bardzo fajny, razem nie wyjdzie wiecej niz 1200 zl.
      Dodam tylko ze to cena w Warszawie! Chyba nieźle, nie???
      Są poprostu w tej restauracji na etacie smile
      • zoltra Re: Tarnów,Kraków 18.06.05, 15:46
        Wolne terminy 16,07 13,08 i 24,09 jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam.Pytania
        na maila.
      • kruszynka79 Re: warszawa 18.06.05, 19:15
        A można wiedzieć w jakiej restauracji? Poproszę info na maila:
        kruszynka79@gazeta.pl
        smile

Pozdrawiam
        • estellla Re: warszawa 18.06.05, 21:45
          białystok 1800
    • orinoko82 Re: orkiestra - za ile? 22.06.05, 00:32
      4 osoby- 3 facetów +kobieta; klawisze, gitara i saksofon wink)
      1800zł -Szczecin

ps. nigdy bym nie zapłacila za zespół czy kamerzystę powyżej 2000.
      • viinga Re: orkiestra - za ile? 22.06.05, 13:01
        4 osoby 2200 za dwa dni, grali całkiem nieżle, ale teść był gotów wyłożyć 4 tyś
        za kapele New Porter niestety, a może stety nie mieli wolnego terminu ale
        naprawde są rewelacyjni.
    • monikaa13 Re: orkiestra - za ile? 22.06.05, 14:01
      ja miałam super zespół, 3 panów z Gdyni za 1200zł, grali fantastycznie, super
      prowadzili całe wesele, nic nie pili, długo grali, mało odpoczywali, uważam, że
      do 2000zł to dobra cena wyższa jest zdecydowanie nieodpowiednia
    • polcia-kapelusik Re: orkiestra - za ile? 25.08.05, 14:00
      My za swoja placimy 4 tys-sporo ale widzialam jak graja i nie zaluje
      • olga811 Re: orkiestra - za ile? 25.08.05, 14:32
        my płaciliśmy 2200 zł za swój (woj. łódzkie), ale zespół po prostu oszołomił
        wszystkich! 3 facetów + wokalistka, gitara basowa (więc były solówki!!),
        perkusja, a dla biesiadników też akordeon! Od pierwszego tańca wszyscy ruszyli
        na parkiet, a po weselu wszyscy kawalerowie pobrali wizytówki od orkiestry smile))
    • sonrisa3 Re: orkiestra - za ile? 28.08.05, 03:50
      Śląsk.Dobry, dwuosobowy zespół. 1000 złotych za wesele.
      • zoltra 1700 do 2000 28.08.05, 18:30
        Zespół 5 osobowy (panowie) w granicy od 1700 do 2000 tys jeżeli muszą dojechać
        np. do Krakowa a o tym że są super niech świadczy fakt że do końca października
        wszystkie terminy mają zajęte a już są rezerwowane terminy na 2006.
    • magdazeb Re: orkiestra - za ile? 29.08.05, 11:51
      uważajcie na orkiestry moja dobra rada nie wierzcie ze są świetni tylko po tym
      że mają zarezerwowane terminy. ja mialam taką orkiestre 20 sierpnia br. i nie
      polecam wręcz odradzam. tez mają nie wiadomo na jak długo zarezerwowane terminy
      a na weselu dali klapę. jesli tylko mozecie to przesluchajcie zespół na żywo
      najlepiej na czyims weselu. jak prowadza itp.
      • zoltra Re: orkiestra - za ile? 30.08.05, 13:50
        No to miałaś pecha w tym wypadku nie zawiedli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka