kerika 12.02.05, 20:06 czy zna ktos adres strony internetowej? Czy ktos wie, gdzie mozna przymierzyc te suknie w Warszawie? Pomozcie! Kerika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajetano Re: suknie marries de paris 12.02.05, 21:15 Kerika... wydaje mi sie ze to jest Cymbeline www.cymbeline.kielce.pl/index2.php?page[0]=marieesdp&page[1]=b_marieesdp Odpowiedz Link Zgłoś
kajetano Re: suknie marries de paris 13.02.05, 14:54 uff... fajnie ze moglem pomoc..mam tylko nadzieje ze o to chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pauli Re: suknie marries de paris IP: *.waw.pl 13.02.05, 21:49 www.marieesdeparis.com/ oto link do strony mariees de paris, jest tam lista wszystkich sklepów, gdzie mozna kupić te suknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: suknie marries de paris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:52 piekne suknie, ciekawe jak nowa kolekcja cenowo sie przedstawia? Odpowiedz Link Zgłoś
kerika Re: suknie marries de paris 14.02.05, 07:15 pauli, nie mam pojecia dlaczego na tej stronie wyskakuje mi Macormedia Flash Player itd... Ale cos pokombinuje, moze dotre do wlasciwej strony. Suknie mi sie bardzo podobaja. Niedawno zaczelam chorowac na jedna z kolekcji zeszlorocznej. Cenowo nie wiem, mam nadzieje, ze nie bedzie najgorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiakasia Re: suknie marries de paris IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.02.05, 09:26 Stona to na pewno marieesdeparis.com. W Warszawie ta kolekcja jest w sklepie Cymbeline przy Jana Pawla / rog Ogrodowej. Ceny ok 3000 - przynajmniej moja tyle kosztowala, chociaz w tym sklepie daja super znizki i pani zjechala mi z cena do 2500. A ze starej kolekcji moga miec jeszcze w wyprzedazy, tylko trzeba popytac, I te ceny wyprzedazowe sa naprwde super! Odpowiedz Link Zgłoś
kerika Re: suknie marries de paris 14.02.05, 09:43 Udalo mi sie na nia wejsc. Kasiu! Jaka Ty mialas sukienke? Moglabys przeslac mi zdjecia na priva? Albo napisac chociaz, ktory model. Oszalalam na punkcie e-birmanie (chyba tak sie nazywala...) z kolekcji zeszlorocznej. Widzialam taka w internecie na jednej dziewczynie i chcialabym przymierzyc. Dzieki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snarel Re: suknie marries de paris IP: *.hurtap.com.pl 14.02.05, 13:14 Czy możesz mi wyjaśnić JAK udało Ci się wejść na tą stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerika Re: suknie marries de paris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:25 tam wyskoczylo macromedia tra la la... Wcisnelam download, nie mialam na kompie odpowiednich programow do otworzenia tej strony. Program sie sciagnal i otworzylam strone od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
guslawa1 Re: suknie marries de paris 14.02.05, 13:55 dziewczyny, wiecie gdzie w warszawie mozna kupic te suknie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: suknie marries de paris IP: 193.201.167.* 14.02.05, 14:55 cymbeline- swietokrzyska- e.costa, moze jest cos i mariees de paris jana pawla/ogrodowa mariees de paris u.Leszno(chyba 34) mariees de paris i e.costa Zamojskiego/ kolo wedla w kazdym z salonow sa inne modele najwiekszy wybor na ul. Leszno Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: suknie marries de paris 14.02.05, 15:47 ooo a ja szukalam fotki mojej sukni kolekcja jest tez na nowolipiu 22a, ceny 2300-3000 Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: suknie marries de paris 14.02.05, 15:57 przy okazji, zdiecia w nie oddaja zupelnie uroku tych sukni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: suknie marries de paris IP: *.net 15.02.05, 09:05 W Lublinie w salonie Cybbeline są suknie z Mariees de Paris. Model "Cedrine" kosztuje 2 000, "Carlotta" 2 300 (obie bez halek). Czy może mi ktoś napisać jak wyglądają ceny tych sukni w Warszawie? No i która Wam się bardziej z tych w podoba? Wszystkie ładnie widać na stronie www.cymbeline.kielce.pl lub na stronie www.slubne.pl kolekcja "on i ona" strona jedna z ostatnich, chyba 8 lub 9. Odpowiedz Link Zgłoś