ryba23 17.02.05, 20:11 wlasnie przymierzam sie do znalezienia samochodu na slub. mam oferte: 1000zl za Czajke. czy to nie za drogo? to poza Warszawa, ale bedzie musial przejechac w sumie ok 60km. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: ile placilyscie za samochod??? 17.02.05, 20:44 To nie jest drogo. Większość ofert to od 300-400 zł za godzinę, przy czym trzeba wynająć samochód minimum na trzy albo cztery godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonik Re: ile placilyscie za samochod??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:44 My za samochód nie zapłaciliśmy ani grosza!!! A do ślubu jechaliśmy granatowym Jaguarem, z przepięknym... Mój narzeczony postanowił zaczepić, zupełnie obcego faceta, który zawsze parkował ten samochód pod swoim kantorem, zgodził się bez namysłu. Bałam się początkowo, że jeszcze się z tego wycofa, ale nic podobnego. Jaguar był na czas. Kierowca, syn tego pana z kantoru, pomagał jeszcze go stroić, przyjechał punktualnie, mojego narzeczonego wiózł z Gdańska do Gdyni,pojeździliśmy trochę po mieście, byliśmy na sesji w plenerze,zajechaliśmy pod kościół,a na sam koniec zawiózł nas pod hotel, w którym mieliśmy wesele. Powiedział, że nie weźmie ani grosza, to jest dla nas od nich prezent ślubny. Niesamowite prawda? Pozdrawiam Może tez będziecie mieć takie szczęście jak my... Odpowiedz Link Zgłoś
navajo1 Re: ile placilyscie za samochod??? 18.02.05, 00:07 extra super, mało takich ludzi teraz się spotyka, powinnaś mu zrobić mocną reklamę teraz w zamian za przysługę Odpowiedz Link Zgłoś