Gość: BEBE IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 09:43 Chodzi oczywiście o obrączki. I raczej nie o firmy typu Apart, Kruk itd. Ich oferta jest mi znana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: TYTAN LUB BIAŁE ZŁOTO - GDZIE WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 15:11 polecam sklep na placu 1-go maja koło Rossmana , maja bardzo szeroka ofertę i centy też chyba konkurencyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajzbella Re: TYTAN LUB BIAŁE ZŁOTO - GDZIE WE WROCŁAWIU? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.02.05, 12:06 Ja też szukam tytanowych obrączek we Wrocławiu. Byliśmy u kilku jubilerów, to nas prawie wyśmiali... Ale jeden (taki jubiler "starej daty") powiedział nam, że we Wrocławiu nikt się tym nie zajmuje. Polecił poszukać w necie. Ale ja się boję, że tak na odległość to może być problem z właściwym rozmiarem. Jak będziesz na 1-go Maja, to napisz, czy rzeczywiście mają tam coś sensownego. Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEBE Re: TYTAN LUB BIAŁE ZŁOTO - GDZIE WE WROCŁAWIU? IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 18:03 DZIEKUJE ZA POMOC WSZYSTKIM. I PROSZĘ O JESZCZE! AJZBELLA DAJ MI NAMIARY NA SIEBIE TO SIĘ ODEZWĘ. MOŻESZ TEŻ PISAC baskok@poczta.fm JESZCZE MAMY TROCHĘ CZASU ALE ZAŁAMUJE MNIE FAKT ŻE W TAKIM MIEŚCIE JAK WROCŁAW NIE MOŻNA KUPIĆ TYTANOWYCH OBRĄCZEK. BO PRZECZUWAŁAM , ŻE BĘDZIE Z TYM PROBLEM. Odpowiedz Link Zgłoś