Dodaj do ulubionych

Najlepszy miesiąc na ślub???

IP: 213.227.69.* 10.03.05, 12:57
Proszę o opinie na temat jaki jest najlepszy miesiąc na ślub?Ja osobiście
nabardziej chciałabym wrzesień, szczególnie początek.A wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: klaudia Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: *.fan-tex.com.pl 10.03.05, 13:07
      Ja biore w sierpniu!! Ale uwazam ze czerwiec tez jest ok. W sumie pogody sie nie przewidzi ale ogolnie letnie miesiace sa dobresmile
    • zonka5 Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? 10.03.05, 21:55
      sierpień - bo jeszcze jest lato i można wyjechać...po wrześniu za szybko jesien
      przychodzismile
      • Gość: lalka Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: *.chello.pl 11.03.05, 00:09
        maj oczywiście smile wszystko budzi sie do życia, kwitnie, pachnie, odżywa... maj
        to miesiąc zakochanych, majówek. to także miesiąc Matki Boskiej- ona czuwa nad
        wszytskimi którzy biora ślub w maju. maj to miesiąc najczesciej opisywany w
        piosenkach o miłości i ślubach. aż w reszcie maj to miesiac ślubów królewskich
        i ksiażęcych (jeśli kotoś oczywiscie zwraca na to uwagę)smilepozdrawiam serdecznie
        • Gość: panna Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: *.magma-net.pl 11.03.05, 08:38
          no jasne że maj! przyroda rozkwita...
    • pepperann Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? 11.03.05, 08:01
      też myślałąm o początku września. to zresztą niezłe "zabezpieczenie" jeśli
      chodzi o słynną literkę R. niektórzy uważają, że liczy się o polsku, inni - że
      po łainie, a tu wRzesień septembeR (czy jakoś tak, w każdym razie R jest).
      pogoda może być śliczna, a Pan Młody nie ugotuje się w gajerze. Ale w końcu
      bierzemy w końcu sierpniu, bo sala była zajęta.
      Poza tym myślę, że czerwiec bo najwięcej ładnych kwiatów.
      • Gość: Anitaa Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:59
        Maj-ciepło, ale nie gorąco, świeża zieleń,łatwiej wszystko załatwić, bo mniej
        ludzi bierze wtedy ślub.Ewentualnie początek czerwca. Wrzesień może być już
        brzydki i jesienny, lipiec i sierpień upalne,a nie ma chyba gorszego widoku niz
        ociekająca potem panna młoda, której spływa makijaż.
        • asinia Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? 11.03.05, 11:35
          a ja mysle ze poczatek wrzesnia jest super!!! nie ma upalow a pogoda na
          poczatku wrzesnia jest zawsze piekna nie przypominam sobie zeby kiedykiolwiek w
          pierwszych 2 tygodniach wrzesnia lalo. poza tym wieksze prawdopodobienstwo ze
          goscie przyjada- w czerwcu lipcu czy sierpniu ludzie wyjezdzaja na wakacje we
          wrzesniu juz raczej nie. co do maja to ja bym osobiscie nie chcala.kojarzy mi
          sie raczej z miesiacem pierwszej komunii swietej niz z miesiacem ślubow.
          • Gość: OlaR do asinia IP: *.cezar.pl 11.03.05, 12:36
            Wiesz jeżeli chodzi o skojażenia to wiesz mi wrzesień zawsze kojaży się z
            rospoczęciem szkoły. Chociaż studia zaczyna się najczęściej w październiku, to
            i tak wrzesień to zawsze kojażył się nie najlepiej bo trzeba czekać znowu rok
            na wakacje. Ale jak widzisz to tylko nasze skojażenia i one nie są żadną
            przeszkodą do ślubów.
      • Gość: Ania Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: 212.160.104.* 11.03.05, 19:03
        LIPIEC
    • a_weasley Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? 11.03.05, 19:12
      Gość portalu: saruh napisał(a):

> Proszę o opinie na temat jaki jest najlepszy miesiąc na ślub?

Najpóźniej trzeci. Później za dużo widać.
      • Gość: Ada Boze Narodzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:05
        bardzo chcialbym wtedy wziac slub, ta atmosfera, choinki.... ale prawdopodobnie
        jednak bede brac w sierpniu....
    • panda102 Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? 11.03.05, 21:58
      Ja również wybrałam początek września. Nie wiem dlaczego, ale dzisiaj już nie
      wyobrażam sobie ślubu w innym terminie. Tak się przyzwyczaiłam do tego terminu,
      że wydaje mi się najpiękniejszy.

Jeżeli chodzi o wybór miesiąca ze względu na pogodę, to chyba same przyznacie,
      że w Polsce żaden termin nie daje gwarancji na piękne słońce. Bywały przymrozki
      w maju, upały w marcu i załamania pogody w lipcy, czy sierpniu.

Ta data ma być niezapomniana z innych powodów niż pogoda i nasza w tym głowa!!!
    • Gość: agnieszka83 Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.03.05, 09:18
      poczatek czerwca smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka