Gość: saruh IP: 213.227.69.* 10.03.05, 12:57 Proszę o opinie na temat jaki jest najlepszy miesiąc na ślub?Ja osobiście nabardziej chciałabym wrzesień, szczególnie początek.A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klaudia Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: *.fan-tex.com.pl 10.03.05, 13:07 Ja biore w sierpniu!! Ale uwazam ze czerwiec tez jest ok. W sumie pogody sie nie przewidzi ale ogolnie letnie miesiace sa dobre Odpowiedz Link Zgłoś
zonka5 Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? 10.03.05, 21:55 sierpień - bo jeszcze jest lato i można wyjechać...po wrześniu za szybko jesien przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: *.chello.pl 11.03.05, 00:09 maj oczywiście wszystko budzi sie do życia, kwitnie, pachnie, odżywa... maj to miesiąc zakochanych, majówek. to także miesiąc Matki Boskiej- ona czuwa nad wszytskimi którzy biora ślub w maju. maj to miesiąc najczesciej opisywany w piosenkach o miłości i ślubach. aż w reszcie maj to miesiac ślubów królewskich i ksiażęcych (jeśli kotoś oczywiscie zwraca na to uwagę)pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: *.magma-net.pl 11.03.05, 08:38 no jasne że maj! przyroda rozkwita... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? 11.03.05, 08:01 też myślałąm o początku września. to zresztą niezłe "zabezpieczenie" jeśli chodzi o słynną literkę R. niektórzy uważają, że liczy się o polsku, inni - że po łainie, a tu wRzesień septembeR (czy jakoś tak, w każdym razie R jest). pogoda może być śliczna, a Pan Młody nie ugotuje się w gajerze. Ale w końcu bierzemy w końcu sierpniu, bo sala była zajęta. Poza tym myślę, że czerwiec bo najwięcej ładnych kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitaa Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:59 Maj-ciepło, ale nie gorąco, świeża zieleń,łatwiej wszystko załatwić, bo mniej ludzi bierze wtedy ślub.Ewentualnie początek czerwca. Wrzesień może być już brzydki i jesienny, lipiec i sierpień upalne,a nie ma chyba gorszego widoku niz ociekająca potem panna młoda, której spływa makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
asinia Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? 11.03.05, 11:35 a ja mysle ze poczatek wrzesnia jest super!!! nie ma upalow a pogoda na poczatku wrzesnia jest zawsze piekna nie przypominam sobie zeby kiedykiolwiek w pierwszych 2 tygodniach wrzesnia lalo. poza tym wieksze prawdopodobienstwo ze goscie przyjada- w czerwcu lipcu czy sierpniu ludzie wyjezdzaja na wakacje we wrzesniu juz raczej nie. co do maja to ja bym osobiscie nie chcala.kojarzy mi sie raczej z miesiacem pierwszej komunii swietej niz z miesiacem ślubow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlaR do asinia IP: *.cezar.pl 11.03.05, 12:36 Wiesz jeżeli chodzi o skojażenia to wiesz mi wrzesień zawsze kojaży się z rospoczęciem szkoły. Chociaż studia zaczyna się najczęściej w październiku, to i tak wrzesień to zawsze kojażył się nie najlepiej bo trzeba czekać znowu rok na wakacje. Ale jak widzisz to tylko nasze skojażenia i one nie są żadną przeszkodą do ślubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: 212.160.104.* 11.03.05, 19:03 LIPIEC Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? 11.03.05, 19:12 Gość portalu: saruh napisał(a): > Proszę o opinie na temat jaki jest najlepszy miesiąc na ślub? Najpóźniej trzeci. Później za dużo widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Boze Narodzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:05 bardzo chcialbym wtedy wziac slub, ta atmosfera, choinki.... ale prawdopodobnie jednak bede brac w sierpniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
panda102 Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? 11.03.05, 21:58 Ja również wybrałam początek września. Nie wiem dlaczego, ale dzisiaj już nie wyobrażam sobie ślubu w innym terminie. Tak się przyzwyczaiłam do tego terminu, że wydaje mi się najpiękniejszy. Jeżeli chodzi o wybór miesiąca ze względu na pogodę, to chyba same przyznacie, że w Polsce żaden termin nie daje gwarancji na piękne słońce. Bywały przymrozki w maju, upały w marcu i załamania pogody w lipcy, czy sierpniu. Ta data ma być niezapomniana z innych powodów niż pogoda i nasza w tym głowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka83 Re: Najlepszy miesiąc na ślub??? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.03.05, 09:18 poczatek czerwca Odpowiedz Link Zgłoś