Dodaj do ulubionych

Suknia Justin Alexander

IP: *.crowley.pl 11.03.05, 15:30
Co sądzicie o sukni z kolekcji Justin Alexander - model 8102 na
www.justinalexanderbridal.com/ ??? Proszę o opinię bo jest moim
zdaniem b droga...
Obserwuj wątek
    • Gość: andziia1 Re: Suknia Justin Alexander IP: *.pgi.waw.pl 11.03.05, 15:34
      bardzo ładna jednak jak dla mnie zbyt awangardowa jak na suknię ślubną, chętnie
      bym ją założyła ale np. na jakiś wielki bal. A mozna wiedziec ile kosztuje?
      • Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: *.crowley.pl 11.03.05, 15:47
        4300...
    • Gość: sakerloff Re: Suknia Justin Alexander IP: 80.48.252.* 11.03.05, 15:37
      jest przepiekna!!! no tak tylko cena pewnie z kosmosu...
    • Gość: kleo Re: Suknia Justin Alexander IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:38
      Mi się podoba ta sukienka. A ile kosztuje - jesli wolno spytać..?
      Poza tym jeśli podoba się fason to zawsze można spróbować uszyć podobna u
      krawcowej. Powinno wyjść taniejsmile
      • Gość: kasia Re: Suknia Justin Alexander IP: 195.85.209.* 12.03.05, 05:37
        ja juz wybrałam suknie i jest o wiele ładniejsza uważam że nadaje sie ona na
        wielki bal na ślub musi być suknia jak dla z bajki chyba ze czujesz sie w niej
        jak ksiezniczka to oksmile)))))
        • illouette Re: Suknia Justin Alexander 12.03.05, 12:14
          Gość portalu: kasia napisał(a):

> ja juz wybrałam suknie i jest o wiele ładniejsza uważam że nadaje sie ona na
          > wielki bal na ślub musi być suknia jak dla z bajki chyba ze czujesz sie w niej
          > jak ksiezniczka to oksmile)))))

Co za bzdury. Drgawek dostaję jak słyszę, że na ślubie TRZEBA wyglądać jak
          księzniczka.. ;| Suknia jak z bajki.. bla bla bla

Koronę/diademik i berło też posiadasz? No i o karecie nie zapomnij..

W sukni nie trzeba wyglądać jak księzniczka!!!! W sukni trzeba się dobrze czuć,
          podobać się sobie i przyszłemu mężowi.
    • Gość: Jowita Re: Suknia Justin Alexander IP: 217.153.33.* 11.03.05, 15:40
      Rzeczywiście awangardowa, ale przecież zupełnie inna, niż większość. Ale musi
      być do tego idealna figura. Tu nic się na zatuszuje.
    • Gość: Janusz Re: Suknia Justin Alexander IP: 212.160.104.* 11.03.05, 15:48
      A ja myślę, że powinnaś zadbać o swojego przyszłego męża. Powinnaś mu kopować
      dużo piwa, dobrze karmić i kazać mu spotykać się wieczorami z kolegami.
      • Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: *.crowley.pl 11.03.05, 15:50
        To napisał mój przyszły mąż !!!! dowcipniś z niegosmile
        • Gość: andziia1 Re: Suknia Justin Alexander IP: *.pgi.waw.pl 11.03.05, 15:54
          no to uważaj, bo mu brzuszek urośnie smile
      • Gość: andziia1 Re: Suknia Justin Alexander IP: *.pgi.waw.pl 11.03.05, 15:52
        nie ma sprawy jak ja w tym czasie będę mogła siedzieć u kosmetyczki lub w kinie
        i on za to będzie płacił
        • charlotta_lotta Re: Suknia Justin Alexander 11.03.05, 17:53
          ta suknia jest przepiekna.... cena.. przyjaznabig_grin
          • Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: 212.160.104.* 11.03.05, 18:05
            ciesze się,że się podoba - ja jak ją zobaczyłam to przestałam szukać...jutro
            jadę do salonu, w którym jest dostępna, jezeli oczaruje mnie tak samo materiał
            tej sukni to chyba się skuszę....
            • charlotta_lotta Re: Suknia Justin Alexander 11.03.05, 19:34
              wink 90% sukienek z tej kolekcji mi się podoba.. sa piękne wink
    • Gość: nowy gość Re: Suknia Justin Alexander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:58
      bardzo ładna - ja też wybrałam sukienkę z tej kolekcji, model 8021, tez
      kosztowała 4 tys., ale udało mi sie wytargować wszystkie dodatki gratissmileczego
      życzę również i tobiesmile pozdrowienia
      • tullipanna Re: Suknia Justin Alexander 11.03.05, 20:25
        bardzo ładna, robi niesamowite wrażenie!!! jesli ja przymierzysz i poczujesz że
        to TA nawet się nie zastanaiwaj tylko kupuj! No i wygladaj cudownie na ślubie,
        czego tez i innym przyszłym pannom młodym zyczę, serdecznie pozdrawiamsmile
      • Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: *.media4.pl 11.03.05, 23:14
        supersmile a można wiedzieć w jakim salonie tak jest? tzn w jakim mieście i
        konkretnie który salon...
    • ardzuna Re: Suknia Justin Alexander 11.03.05, 22:36
      Dla mnie raczej wieczorowa, a nie ślubna. Ale jeśli Ci sie podoba...
    • illouette Re: Suknia Justin Alexander 12.03.05, 01:22
      Jeśli masz IDEALNĄ figurę i stać Cię na nią to się nie wahaj smile) Bardzo ładna
      kiecka smile

Pozdrawiam
      • Gość: nowy gość Re: Suknia Justin Alexander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:00
        jeśli pytasz gdzie kupiłam swoją i wytargowałam znaczne upusty - Białystok,
        salon Markiza
        • Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: *.media4.pl 12.03.05, 16:08
          Dziś widziałam suknę w salonie...byłam w wielkim szoku..materiał okropny a
          kolor to taka brudna biel...dziewczyny ja byłam w stanie zapłacić tyle..zeby
          miec juz spokoj z sukienką i zająć się innymi sprawami...na zdjęciu suknia
          piękna ale w rzeczywistości....jechałam specjalnie 90 km.....i będę szyć ze
          zdjęciasmile
    • Gość: meeg Re: Suknia Justin Alexander IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:16
      ...ładna ale tylko dla idealnej figurki smile o której chyba każda z nas marzy wink
      jeżeli posiadasz taką to EXTRA wybór. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszch
      poszukiwaniach tej jednej jedynej.
    • Gość: nowy gość Re: Suknia Justin Alexander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:36
      to szkoda... czasem tak bywa, dobrze ze moja nie odbiega za bardzo od zdjęcia,
      ale moze poszukaj jeszcze w innych sklepach, bo dużo firm ma podobne wzory, albo
      zdaj się na krawcową, jeśli masz zaufaną
    • Gość: Ewa Re: Suknia Justin Alexander IP: *.devs.futuro.pl 13.03.05, 20:33
      Aniu,

suknia naprawde piekna...
      I wcale nie zadna "wieczorowa",nie daj sie stereotypom, ze suknia slubna
      powinna koniecznie byc duza - ta jest bardzo seksowna i inna niz wiekszosc...
      Na pewno bardzij zapadnie w pamiec gosciom niz taka typowa demetrioska
      • ardzuna Re: Suknia Justin Alexander 13.03.05, 22:31
        Gość portalu: Ewa napisał(a):

> I wcale nie zadna "wieczorowa",nie daj sie stereotypom, ze suknia slubna
        > powinna koniecznie byc duza

E, to zupełnie nie chodzi o to, zeby była duża, ale żeby była oryginalniejsza w
        kroju niż suknia wieczorowa smile
      • Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: *.crowley.pl 14.03.05, 11:15
        Dzięki za miłe słowasmile Podzielam Twoje zdanie...i suknię będę szyła tylko
        szukam pięknego materiału i dobrej krawcowejsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka