mag_nolia 20.12.01, 11:33 ...jest chętny na imprezę do Vikinga...-z Krakowa... Czorcie czy dostałaś mail'a ode mnie...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 12:42 dostalam, ale jeszcze o jednej nie mowilas!!! kurde, ale integracja bedzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 12:49 ..tzn. on się jeszcze nie zdecydował, zastanawia sie, bo nikt nir pomaga mu we podjęciu decyzji, a mógłby integrować...Kraków... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 12:50 oki, zarozki do niego napisze!!! jak ja lubie krakow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 12:51 Krakowek z Warszawka pod patronatem Bialegostoku, Wroclawia i Stuttgartu hihi Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 12:50 Magnolia, jeszcze nic nie zalatwiaj, widze ze juz mnie wkrecilas, a ta impreza jest juz jutro!!!! i to w Warszawie!!! Ja jestem w Krakowie i do jutra zostalo niewiele czasu. Dzieki wszystkim za wszystko, nie chce nikogo wystawic, ale za pozno sie o tym dowiedzialem. Po Nowym Roku, ja skrece party w Krakowie w klubie Epsilon, powiem wszystko wczesniej i zalatwie hotel i dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 12:52 Jesli sie zdecydujesz do 10 min- zalatwie hotel! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 12:56 kurna, poczte odbierz, jak sie zgodzisz, to ktos cie zabierze!!!! z tego wojego krakowa. ale danusie to mosz przywiezc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 13:02 hihi- ale my juz musimy wiedziec! nie bedziemy co 5 min nowea rezerwacje robic! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 13:26 Dzieki Mario, rezerwacji na jutro nie rob, bo w stolicy goscil nie bede:((( nad czym bardzo ubolewam:((( Milej zabawy, chlejcie do zgonu, wszystko na zdrowie wyjdzie:) a co sie odwlecze to nie uciecze, wiec i tak predzej czy pozniej, bedziemy razem walic banie! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 13:29 chetnie. Jak w Krakowku cos sie ruszy daj znac - przybede z Maryjka i kilkoma przyjaciolmi z Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 13:27 Emperor, a co to za słownictwo...??? walić banie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 13:30 to znaczy doprowadzic sie do stanu nieuzywalnosci przez kobiete! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 13:34 mag_nolia napisał(a): > walić banie...??? - pic alkohol:) Magnolia, sa takie slowa i zwroty typowo krakowskie, nie uzywane w innych czesciach Polski. Byc moze zle zrozumialas, sorry:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jeszcze Emperor 20.12.01, 13:38 na pewno zle zrozumiala! ale kto centusia zrozumie- jak przynajmniej rok tam nie mieszkal? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: cysorzuuuu!!!! 20.12.01, 13:58 drukowanymi to krzyk przeca, ja zas grzeszna jezdem. jakem wkurwiona to krzyczem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: cysorzuuuu!!!! 20.12.01, 14:09 Mysla co jutro cicho bydziesz! Powodu do wrzasku niy ma - bo tyn powod som wlasnymi rynkami zapierdola na smierc zaroz na poczontku imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś