Gość: Draconis IP: *.ifj.edu.pl 14.03.05, 12:08 Witam, Czy ktoś może podać/polecić jakiś adres? Chodzi mi o zorganizowanie wesela na ok. 100 osób, nalepiej z możliwścią noclegu i oczywiście w sensownej cenie 100-150 zł/os. Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Wesele-Tarnów i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 15:47 Ja robię w tym roku w pałacyku w Janowicach koło Tarnowa, sceneria prześliczna tylko trochę drogoale mam nadzieję, że warto. Mają też do dyspozycji noclegi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
heksa5 Re: Wesele-Tarnów i okolice 14.03.05, 20:41 Moze Zajazd Dunajec w Zglobicach.Sale maja ladna. Latwo tam trafic. Maja hotel a dla gosci weselnych sa znizki. Ja sama tam mialam wesele w zeszlym roku. Koszt wyszedl cos ok 120zl/os. Ja bylam zadowolona. Chcialabym to przezyc jeszcze raz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wesele-Tarnów i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:33 Tarnowianki a kto was czesze i robi makijaż na ślub?Możecie mi kogoś polecić bo ja sama nie wiem( Odpowiedz Link Zgłoś