30.03.05, 17:41
W lipcu mam slub, szukam kapeli i teraz moje pytanie... jaka jest standardowa
cena za kapele grajaca cala noc?
I drugie pytanie - to samo tylko kapela na poprawiny? Ile bedzie mnie to
kosztowac?
Aha, nie wiem czy to istotne, ale to zadne duze miasto...slub bedzie w
walbrzychu...
Dzieki
Mia
Obserwuj wątek
    • new_woman Re: Pytanie 30.03.05, 17:56
      Cena zależy od tego z ilu osób składa się zespół. Poza Warszawą te ceny są
      niższe. My mamy wesele w Sosnowcu, zespół pięcioosobowy i płacimy 2tys.
      Szukajac zespołów znajdowałam wiele 2-osobowych lub 3-os. już za 1200zł. Za
      poprawiny doliczją może jakieś 500 zł.

Mam nadzieję, że znajdziesz jaks fajny zespół, bo to wesele jest już niedługo,
      a wiele z nich ma zarezerwowane duzo wcześniej terminy.

Pozdrawiam i życzę szybkich efektów poszukiwańsmile
      • mijaczek Re: Pytanie 30.03.05, 18:29
        No bo wlasnie ten zespol oferuje sie za 2500PLN... wiem, ze juz pozno na
        poszukiwania i bycie wybrednym, ale nie wiem czy to nie za duzo kaski...
        Jeszcze nie slyszalam ich demo... no ale zobaczymy...
        dzieki
        Mia
    • Gość: Kasia Re: Pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.05, 19:51
      Witam
      ceny zespołów kształtują się w zależności od regionu Polski, my ślubujemy w
      Toruniu i za zespół płacimy 1600 zł. już z poprawinami, jest to kapela 5
      osobowa i co najważniejsze sprawdzona ( bawiłam się przy ich muzyce rok temu na
      weselu u mojego brata).
      Pozdrawiam
      • mijaczek Re: Pytanie 30.03.05, 19:52
        Kurcze...coraz bardziej mi sie wydaje, ze to troche przegiecie 2500PLN...
      • Gość: sasiadka Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:36
        Do Kasi-jesli jeszcze tu zajrzysz to czy mozesz podac namiary na zespol z
        Torunia,jestem co prawda z Bydgoszczy ale nie mam wciaz kapeli na wesele,moze
        twoi graja tez w oklicy... we`ll see! zreszta prosze o info kazdego kto zna
        jakis fajny zespol z Bydgoszczysmile moj numer gg 2022783
      • beacia77 Re: Pytanie 29.06.05, 17:31
        Kasiu
        Jesli jeszcze tu zajrzysz to prosze podaj mi namiary na te kapele
        pozdr
    • Gość: Monia Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:41
      Znam świetną kapele bedą grać na moim weselu w sierpniu mówie ci są świetni bo słyszałam ich jak bylam na sylwestrze oni właśnie grali.Jeśli ktoś chce namiary :moje gg 3593461.Pozdrawiam
    • Gość: Monia Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:43
      A ten zespół za jednodniowe wesele chce 1600zł a jak chcesz jeszcze na poprawiny to chyba 2400zł.
      • beacia77 Re: Pytanie 28.06.05, 21:17
        Moniu czy mozesz mi przyslac namiary na te orkiestre przemo15@interia.pl i w
        ogole jak ktos jeszcze ma namiary na sprawdzona orkiestre to prosze o
        wiadomosc, bede wdzieczna
    • viinga Re: Pytanie 29.06.05, 10:30
      nasz zespół 4 osobowy wziął 2200 zł, za dwa dni. W drugi dzień orkiestra gra
      marsze powitalne dla gości. Pieniadze uzbierane z tego tytułu też sa dla nich.
      Spotkałam sie ze zwyczajem, że państwo młodzi dopłacaja do marszy ustaslona
      sume. Tzn na jednym weselu zespół uzbierał 700 zł i młodzi dopłacali 1300 zl do
      żądanej przez zespól sumy 2000zł. 9Marsze sa na poprawiny)
    • monikaa13 Re: Pytanie 29.06.05, 12:17
      my z trójmiasta płaciliśmy za naprawdę wspaniały zespół, który co najważniejsze
      dużo grał i mało odpoczywał płacilismy 1200zł, a na poprawiny nie polecam znowu
      zespołu, raczej zastanowiłabym się nad d.j. u nas grał od 15.00 do 22.00 za
      300zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka