alizet 05.04.05, 22:08 Cześć, Szukam fajnego i niedrogiego lokalu na wesele w Gliwicach lub najbliższej okolicy, co możecie polecić?? będę wdzięczna za wszelkie informacjęrównież info o takich lokalach, których z jakichś względów na wesele nie polecacie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Lokal - Gliwice IP: *.litnet.osi.pl 05.04.05, 22:18 Podobno na Pławniowicach jest świetnie ,ja osobiscie ide w sierpniu do Energetyka na Dzierżnie.A na Pławniowicach znajoma miała ale niweim jak ten lokal sie nazywa,cos a`la dom weselny Odpowiedz Link Zgłoś
alizet Re: Lokal - Gliwice 06.04.05, 22:34 Szukałam na necie informacji i zdjęć o tych Pławniowicach i Twoim Energetycznym lokalu na Dzierżnie i nic nie znalazłam, mogłabyś mi podać jakieś szczegóły cenowe, itd? Namiar też mile widziany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Lokal - Gliwice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 10:07 A na ile osob? Fajna sala jest w hotelu Tawerna w Kleszczowie a ja mam wesele w hotelu Lesnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Lokal - Gliwice IP: *.kopnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 17:43 Motel Rejtan w Gliwicach. Tanio, bo tylko 90 zl od osoby, ale nadaje sie tylko na wesela do 65-70 osob. Menu calkiem niezle, obsluga takze i mily wlasciciel, ktory bardzo pomaga w organizacji. Cena nie zawiera alkoholu (ale nie musisz nic placic za tzw. "korkowe") i ciast, a takze trzeba we wlasnym zakresie zadbac o dekoracje sali weselnej. MOja kolezanka miala tam wesele, ja na nim bylam i jako gosc bylam zadowolona, a ona jako organizatorka tez nie miala zastrzezen. Chyba warto sie tam wybra, bo cena jest jedna z najnizszych w Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
alizet Re: Lokal - Gliwice 06.04.05, 22:55 Znam ten lokal, niezły, ale jest jeden feler..bawiłam się tam jako gość z moim byłym więc tę wyjątkową chwile chce przeżyć z moim obecnym największym Szkarbem bez jakichkolwiek wspominek i skojarzeń z jakimiś tam byłymi) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: Lokal - Gliwice 22.04.05, 08:41 mysle że rejtan jest dobrym rozwiązaniem,a ozdabianie ciast tez nie probmlem w Pyskowicach jest hutrownia która zaopatruje cukiernie i piekarnie, mozna tam rowniez datalicznie kupic swietne ozdoby na torty oraz składniki) Odpowiedz Link Zgłoś