Dodaj do ulubionych

Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!!

18.05.05, 10:35
Czesc
Ostatnio zaczelam chodzic po ksiegarniach i szukac zaproszen slubnych. To co
tam zobaczylam po protu wbilo mnie w ziemie!!! Czas zatrzymal sie w PRL-u!!!
Szok!! Moze znacie jakies fajne strony z zaproszeniami. Chodzi mi o cosc
subtelnego i stylowego, czerpany papier, delikatny wzor.
Pozdrawiam wszystkich
Anulek
Obserwuj wątek
    • monika-bab Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 18.05.05, 10:38
      www.cartalia.com.pl
    • olga811 Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 18.05.05, 11:17
      cześc! My robiliśmy zaproszenia w agencji reklamowej z naszym zdjęciem. Bardzo
      oryginalne no i przede wszystkim gościom się bardzo podobały. Mówili, ze w
      życiu nie widzieli ładniejszych zaproszeń i takich pomysłowych wink Poza tym
      teksty zaproszeń ściagnęliśmy z netu, chcieliśmy takie humorystyczne, żeby nie
      było sztucznie i za poważnie. Tekst był w stylu: "Teart umyślnie steaconej
      wolności zaprasza na przedstawienie pod tytułem: a potem żyli długo i
      szczęsliwie" a drugi tekst: "pełna szczerych chęci i ochoty panna młoda oraz
      Bogu ducha winien pan młody" i takie tam. Ogólnie goście byli zachwyceni, bo
      zaproszenie było bardzo eleganckie, dowcipne i niepowtarzalne i ze zachowają
      sobie na pamiątkę smile
      • byhanya do olgi 18.05.05, 16:46
        mozesz mi podac strone z ktorej sciagnelas ten tekst??? evt na priva

z gory serdeczne dziekuje
        • olga811 Re: do olgi 19.05.05, 12:56
          daj maila to prześlę Ci teksty jakie sobie pościagałam, bo teraz nie pamiętam z
          jakich to stron było smile
          • byhanya Re: do olgi 20.05.05, 11:43
            gazetowy... najwygodniej dzieki!!!!
            • olga811 Re: do olgi 20.05.05, 13:33
              wysłane!
              • lulitka Re: do olgi 24.05.05, 15:01
                mozesz mi tez wyslac wasze wierszyki na zaproszeniu
                wielkie dzieki smile)
                lulitka@gazeta.pl
    • podtenadres Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 18.05.05, 12:18
      ale sa specjalne miejsca gdzie jest bardzo duzy wybor zaproszen!!! w roznym
      stylu i to nie sa ksiegarnie...
      wiec nie przerazaj sei od razu.samemu tez zawsze mozna zrobic,wyhodzi taniej i
      nie jest takie trudne
      ja wolalam ogladac nie ruszajac sie z domu smile)
      www.zaproszenia-slubne.com
      www.zaproszenia.com
      www.zaproszeniaslubne.com.pl
      www.zaproszenia-itd.pl
      i wiele wiele innych,wystarczy wpisac w wyszukiwarke...
    • althea35 Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 18.05.05, 16:42
      Chcesz miec ladne zaproszenia, zrob je sama. Ja wlsasnie jestem w trakcie. Mam
      juz pomysl i narazie papier na prototyp. Jak bedzie gotowy moge ci wyslac
      zdjecie. No ale zalezy ile ci ich potrzeba... jak 200 to coezko bedzie zrobic.
    • mysiek-pysiek Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 18.05.05, 23:18
      Widzialam ostatnio cos na ten temat chyba na portalu Netwesele.pl
      • aniaostapiuk Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 19.05.05, 11:39
        dzieki za pomoc. Siedze i szukam. Na razie nic nie wpadlo mi w oko tak na 100
        %, ale zobaczymy. Zaproszen nie potrzebuje duzo bo ok 30 wiec rozwazam rozne
        opcje. Fajny pomysl z tekstem zaproszenia. Moj luby niezle sie uchichal, chyba
        sprobujemy. Gdzie mozna znalezc oryginalne teksty zaproszen.Buzka dla wszystkich
    • meeg DO ANI :) !!! 19.05.05, 05:22
      Aniu !
      My też chcieliśmy aby nasze zaproszenia były inne niż wszystkie tradycyjne
      jakich naoglądaliśmy się tysiące i po długich poszukiwaniach udało nam się
      znależć COŚ co spełniło nasze oczekiwania i co potwierdziło się również w
      opinii naszych gości weselnych, którzy byli zachwyceni elegancją, delikatnością
      i urokiem naszych zaproszeń. Ponizej podaję Ci link abyś mogła zobaczyć jak one
      wygladają - lecz zaznaczam że w rzeczywistości są one jeszcze ładniejsze.
      My nasze zaproszenia drukowaliśmy i składaliśmy sami - nic trudnego a ile
      uciechy smile!!!
      Jezeli chciałabyś więcej informacji nt. kupna zaproszeń czystych i tańszych to
      pisz (meeg@gazeta.pl) podam Ci pełne namiary.
      Pozdrawiam i życzę miłego DNIA smile
      link : www.marsgraf.neostrada.pl/m1022.htm
      • mika761 Re: DO ANI :) !!! 19.05.05, 08:38
        troche się wtrące
        ja na stronie jak je zobaczyłam też mi się spodoabły, zamówiłam próbki płatne i
        się rozczarowałam one w rzeczywistości wyglądają gorzej, takie moje zdanie
        a zresztą takie same zaproszenia jak sie później okazało sa na ogrodowej, więc
        możesz pójśc tam i zobaczyc jak wyglądają, może ci się spodobaja tak jak
        poprzedniczce
    • wkama Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 19.05.05, 09:55
      Jeżeli chodzi o ręcznie wykonywane to zajrzyj tu:
      www.pszczolkoweskarby.com.pl/
      • kot.bestia Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 19.05.05, 11:45
        Kosmiczne te ceny. Zaproszenie za 15zł/szt.? To chyba lekka przesada.
        • hanna100 Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 19.05.05, 11:50
          jeśli jesteś z okolic Gorzowa to polecam hurtownię ECOR, są tam zaproszenia
          sprowadzane z zagranicy, Sa przesudowne. Cent bardzo zróżnicowana, ale naprawdę
          polecam. My tam wybieraliśmy, nadruk też robią -jeszcze raz polecam!
          • aniaostapiuk a moze jest ktos z polnocy-tak dla odmiany.... 19.05.05, 15:07
            kurcze, wszystkie jestescie z poludnia???? Z wielka checia bym przyjechala do
            tych polecanych miejsc, ale trocku mam daleko. Jestem dokladnie z polnocy, t.j.
            Elblaga, wiec same rozumiecie.... Moze gdzies blizej????
      • althea35 Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 19.05.05, 19:58
        Co za ceny???!!! Ja moge zrobic za polowe... ale jak skoncze swoje.
    • irish_girl Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 19.05.05, 13:03
      Jeśli jesteś z okolic Dolnego Sląska to moge Ci podać namiary na studentkę,
      która wykonała dla mnie ręcznie śliczniutkie zaproszenia i jeszcze....wpisała
      do nich spersonalizowaną treść. Cena 2 zł za sztukę z kopertą, ale nie wiem,
      czy się nie zwiększyła, bo z tego co słyszałam to ostatnio studentka nie może
      się wyrobić z zamówieniami (za taką cenę...to nawet dziewczyny z innych stron
      Polski zamawiają i proszą o podesłanie gotowych pocztą) i do tego sesja
      egzaminacyjna jej się zbliża wink
      Ja jestem bardzo ze swoich zadowolona, więc polecam wink))

Jakby co, to pisz na irish_girl@gazeta.pl, prześlę namiary
      • byhanya Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 20.05.05, 11:46
        prosze serdecznie o te namiary.
        Na gazetowy...
        z gory dziekuje. =)
    • anna_13 Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 19.05.05, 18:57
      polecam PAPERLAND. ja dwa dni temu odebrałam nasze. drukowane są w Belgii.
      piękny papier, koperty z bibułka w środku - super. co prawda cena nie jest za
      mała, ale warto! nie mają swojej strony. podaje kontakt: 22/ 844 42 39 ul.
      Krasickiego 17, lok.2 Warszawa
      • daggis Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 20.05.05, 11:15
        Jeśli ktos jest z Olsztyna, to moge polecić moją przyjaciółkę która robi
        przepiękne-proste (a w prostocie całe pieknosmile zaproszenia, które nam juz
        zrobiła. Jeśli nie lubicie złotych obrączek, gołąbków, sreberek, serduszek
        itp... to moge dać namiarysmile

pzdr
        • m_m8 Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 25.05.05, 22:57
          zrob sama. ja wlasnie skanczyla prototyp, beda piekne!!!! proste, eleganckie i
          oryginalne!
          • althea35 Re: Zaproszenia slubne-szukam wyjatkowych!!!! 26.05.05, 12:10
            Ja tez robie sama, moglabyc mi podeslac na priv zdjecie twojego prototypu?
            Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka