oositoo 19.05.05, 11:56 Standardowe pytanie. Czy ktoś z was byl na weselu lub sam organizowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_81l Re: Powsin-restauracja 19.05.05, 20:18 Zadawałam dokładnie to samo pytanie. Będziemy mieli tam wesele 27 sierpnia. Wiecie coś więcej. Widzieliście jak są ustawiane stoły? Cokolwiek? Pozdrawiam /Aga Odpowiedz Link Zgłoś
esterka11 Re: Powsin-restauracja 25.05.05, 13:16 znalazlyscie kogos kto tam mial wesele? dzisiaj jedziemy z narzeczonym obejzec sale, byc moze sie zdecydujemy. Ile placicie od osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
oositoo Re: Powsin-restauracja 25.05.05, 13:23 niestety nie znalazłyśmy . jak tam pójdziecie to wypytajcie o możliwie jak najwięcej rzeczy a jutro wymienimy poglądy. A kiedy planujecie tam wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
esterka11 Re: Powsin-restauracja 25.05.05, 13:40 20 sierpnia. niestety z sala, która mielismy zarezerwowana nie wypaliło i na gwałt szukamy czegos co pomieści 100 osób. Tam był wolny termin więc dzisiaj jedziemy. Relacje będe mogła zdać dopiero w niedziele (jutro wyjezdzam), eswentualnie postaram sie jutro rano. Macie jakies konkretne pytania? Bo moze mi cos z glowy ulecialo Odpowiedz Link Zgłoś
oositoo Re: Powsin-restauracja 25.05.05, 14:12 nie- konkretnych nie mamy. Chciałam poprostu porównac później co szef mówił każdemu ( porównać wersje )a skąd do nich trafilas? przez to forum czy jakoś inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
esterka11 Re: Powsin-restauracja 25.05.05, 15:05 z internetu. juz sie zbieram i jade. no wlasnie, ciekawe czy przedstawi taka sama oferte Odpowiedz Link Zgłoś
esterka11 Re: Powsin-restauracja 30.05.05, 09:02 byliśmy w tej restauracji. Okolica bardzo ładna, sala może być, natomiast dojazd tam jest fatalny. Facet nam powiedział 135 zł od osoby (3 ciepłe dania). Nadal szukamy, jeżeli nic nie znajdziemy no to cóż, będziemy musieli zdecydować się na Powsin. Ja mam tylko wątpliwości czy do tej sali zmieści się 100 osób i będzie jeszcze miejsce do tańczenia. aaa....i jeszcze o jednym zapomniałam. Przepustki wydają na numery rejsestracji samochodu gości. Dla mnie to jakaś paranoja, nie wyobrażam sobie, żebym zbierała numery samochodu wszystkich gości. Na podanie listy z nazwiskami gość nie chciał sie zgodzić. A jak u Was było? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_81l Re: Powsin-restauracja 30.05.05, 13:08 Dokladnie tak samo - zatem warunki bez zmian. Co do dojazdu to my zamawiamy autobusik, ktory spokojnie podjedzie pod sama restauracje. Z powrotem sa przyspieszone autobusiki i taksowki (przy Parku Wilanowskim - komunikacja super!). Cena dokladnie ta sama. My robimy wesele na okolo 70 osob, wiec mysle, ze sala spokojnie starczy i osobiscie jestem bardzo zadowolna z tego miejsca. co do numerow rejstracyjnych - to dla nas nie problem - goscie skorzystaja w glownej mierzez z naszego autobusiku, tylko nieliczni wlasnym transportem. Szukajmy dalej kogos, kto tam byl. Ja wprawdzie znalazlam poza forum, jedna osobe, która byla tam na weselu - Bardzo zadowolona (bardzo duzo dobrego jedzonka, mlia obsuga) - tylko malo informacji, bo to facet, a nic panom nie ujmujac - nie zwtacaja uwagi na szczegoly. Oositoo przepraszam, ze sie nie odzywalam, ale mnie nie bylo W Wawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś