26.05.05, 00:38
Jak myślicie czy 05.06.2005 będą jeszcze konwalie?
Mażę o bukiecie z tych kwiatków

Obserwuj wątek
    • mariankaa Re: Konwalie 26.05.05, 11:35
      Porozmawiaj z paniami z kwiaciarni. One będą najlepeiej wiedzieć. Ale w sumie
      to jest za troszkę więcej niż tydzień więc powinny byćsmile
      Jak bym brała ślub teraz też chciałabym konwaliesmile Swietny wybrór. Sezonowe
      kwaity są super. Ja będę miała w swoim bukiecie wrzossmile Bo wchodzę za mąż we
      wrześniusmile
      • lama69 Re: Konwalie 26.05.05, 14:44
        Pań w kwiaciarniach (a kilka ich było) już się pytałam - jakieś 2 tygodnie temu
        i powiedziały że raczej już ich nie będzie  Teraz odkładam zamówienie wiązanki
        z nadzieją że będą. Dlatego zadałam pytanie na forum bo wiem że są tu ludzie z
        całej Polski i może coś wiedzą w jakim stanie są konwalie  (czy przetrwają do
        05.06).
        Pozdrawiam
        • dafni Re: Konwalie 26.05.05, 15:10
          Wiesz co może być problem z tymi konwaliami. Jeszcze tydzień temu można było
          kupić takie ledwie rozwinięte, a teraz wszędzie już są w pełni rozwinięte i
          zaraz się skończą.
    • mariankaa Re: Konwalie 26.05.05, 15:35
      A może jakieś inne wiosenne kwiaty?? Dziś weszłam do kwiaciarni na wileńskim
      (jest taka nowa - mają świetne kawiaty i robią fajne wiązanki) i mieli tam
      mnóstwo wiosennych kwiatów. Nie wiem niestety jak się nazywały, ale jeśli
      lubisz naturalnośc i delikatność było co wybieraćsmile

PS Wileński Carefuor na Pradze ul. Tragowa Warszawa
      • rozalia29 Re: Konwalie 26.05.05, 17:09
        A ja dowiedziałam się od pani z kwiaciarni,że konwalie są nietrwałe i nie
        polecała ich na ślub. Że w ciągu dnia jak jest bardzo ciepło szybko tracą
        dzwonki i taka wiązanka łyso wygląda.
        • mariankaa Re: Konwalie 26.05.05, 17:13
          Ale można je włożyc do takiego zbiorniczka z wodą i obwiązać to np zieloną
          wstązkąsmile Wtedy z wodą spokojnie przetrwają!
          • lama69 Re: Konwalie 26.05.05, 22:36
            Ja nie słucham takich pań z kwiaciwani, które twierdzą, że konwalie nie nadają
            się, bo są nie trwałe – wiem, że są na to sposoby (mi wystarczy 1 dzień). Mam
            nadzieję, że po prostu będą :o) że spełnią się moje ciche marzenia. Bardzo bym
            chciała te kwiaty są po prostu cudowne :o)
            Może macie jakieś zdjęcia wiązanek z konwaliami???????????????????????
            Mój adres: Lama69@gazeta.pl
            • m_m8 Re: Konwalie 27.05.05, 13:36
              wyslane!
              • lama69 Re: Konwalie 27.05.05, 15:14
                Dzięki :o)
            • malgogaj Re: Konwalie 29.05.05, 14:38
              www.petalsgalore.com/collections/bouquets-3.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka