new_woman 01.06.05, 14:46 Skąd można ściągnąć ciekawe czcionki na drukowanie zaproszeń. Chcodzi mi o takie różne zawijane literki))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leeloo26 Re: <<<<<<<Czcionki n 01.06.05, 15:14 Ja spędziłam długie godziny na przeglądaniu czcionek ladnych i co wazniejsze:z polskimi znakami. Polecam czcionkę "Allegro" z kategorii kaligrafia. Jedna z lepszych stron: antraxja-fonts.iweb.pl/index.php?show=categories Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: <<<<<<<Czcionki n 01.06.05, 17:08 mam ten sam problem, tylko na stronie antraxja-fonts - są z polskimi znakami, na wszystkich pozostałych free-fonts.com itd. - nie ma polskich znaków kolega powiedział mi, że w W-wa na stadionie można kupić wszystko, również takie czcionki z polskimi znakami ... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Tylko Allegro 01.06.05, 15:46 Ja tez sie niezle naszukalam i Allegro byla jednyna czcionka z polskimi znakami, ktora udalo mie sie znalezc... ale to tez mnie nie satysfakcjonuje, bo potrzebuje tez szwedzkich literek. Chyba bede drukowac roznymi czcionkami. Ale Allgro polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: <<<<<<<Czcionki n 01.06.05, 16:40 Bardzo duża kolekcja czcionek jest na stronie www.free-fonts.com Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Dziękuję bardzo za linki:))) 01.06.05, 17:06 Jest w nich mnóstwp różnych czcionek i napewno uda mi się wybrać coś odpowiedniego. Dziękuję i pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Dziękuję bardzo za linki:))) 01.06.05, 17:08 tam nie ma polskich znaków, nic nie znajdziesz .. poświęciłam na to wczoraj 3h Odpowiedz Link Zgłoś