dobrysklep4u.pl 09.05.13, 21:00 www.kluczkowski.org fotografia ślubna i okolicznościowa. Warszawa, Lublin, Kraków, Zamość, Biłgoraj i wiele innych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkonowol13 Re: FOTOGRAF ŚLUBNY 09.05.13, 22:16 Zapraszam również na moją stronę o fotografii ślubnej i blog Działam głównie na terenie śląskich miast: Bielsko-Biała, Cieszyn, Skoczów, Szczyrk, Istebna, Brenna, Tychy, Żory, Pszczyna, Jastrzębie-Zdrój, Żywiec, Ustroń, Wisła Odpowiedz Link
kreoolka Re: FOTOGRAF ŚLUBNY 14.05.13, 16:38 Nam wiele czasu zajęło znalezienie dobrego fotografa. Niby wszystkiego jest tak dużo a jak przychodzi co do czego to okazuje się ,że ktoś uważa się za profesjonalistę a bardzo daleko mu do tego... Mieliśmy z wieloma takimi do czynienia. Na szczęście teraz z reką na sercu mogę polecić pana Łukasza Radziętę Link do jego zdjęć wed.com.pl/ mam nadzieję ,że komuś pomogę Odpowiedz Link
kuzniawspomnien Re: FOTOGRAF ŚLUBNY 15.05.13, 11:04 Zapraszam www.kuzniawspomnien.pl )) Odpowiedz Link
ulubionyfotograf Re: FOTOGRAF ŚLUBNY 19.07.13, 10:45 www.ulubionyfotograf.pl ZAPRASZAM Odpowiedz Link