boaa 27.06.05, 21:38 Poszukuję butów ecru z koralikami z długim nosem obcas tak do 7 cm rozmiar 37/38. Może któraś z Was widziała takie to proszę o adresy, linki..itp.. ślub już niedaleko.... pozdrawiam wszystkie młode panny !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epox123 Do boaa 28.06.05, 00:30 boaa,szukałam i znalazłam sklepik internetowy może tam dostaniesz takie buciki bialebuty.com.pl/index.php?m=dir&s=19u55saghby9s28rgv0exmg5apoeeka8&id_dir=9353&key=&id_producer=0&id=0&pag e=2 a oto link do tej stronki Odpowiedz Link Zgłoś
joe_joe Re: KUPIĘ BUTY ECRU KORALIKOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.05, 08:24 Ja swoje kupiłam w salonie sukien ślubnych w W-wie na ul. Towarowej (przy bazarze różyckim)(firmy Growikar) Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: KUPIĘ BUTY ECRU KORALIKOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.05, 09:08 Widziałam takie butki w KDT i w jednym sklepiku na Chmielnej (bliżej Krakowskiego Przedmieścia, nie pamiętam gdzie dokładnie) Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: KUPIĘ BUTY ECRU KORALIKOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.05, 09:16 Miało być :na Chmielnej, bliżej Nowego Śwatu. Odpowiedz Link Zgłoś
irish_girl Re: KUPIĘ BUTY ECRU KORALIKOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.05, 16:47 www.klaudia.com.pl Ja mam takie: www.klaudia.com.pl/foto/slubne/162415_BEZ.jpg Na wyższym obcasie wybór koralikowych butów ecru jest o wiele większy. Ceny ok. 189 zł, ale jakość wykonania (miękka skórka etc) i wygoda powodują, że są warte tej ceny. Sprawdź punkty sprzedaży w Twoim mieście, możesz tam te buty przymierzyć. A gdyby nie było w sklepie Twojego rozmiaru/koloru/wykończenia, to zawsze po upewnieniu się co do numeru buta możesz je zamówić w ich sklepie internetowym. Dostawa do domu za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś