agako78 10.08.05, 11:53 moze ktoras z Pan wie gdzie moge kupic migdaly lukrowane -potrzeba sa do prezencikow dla gosci...jaka cena migdalow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcik_wk Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 12:15 poszukaj wątków w wyszukiwarce!!!! Takie wątki już były!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 12:54 handel@doti.pl napisz pod ten adres jak szukalam midalow to od nich dostalam chyba oferte. mysemy wybrali w efekcie maltuta pare aniolkow z ciasta. cudne byly. jak bys moze chciala anioli to moge dac namiary wychodza chyba taniej a goscie byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
guslawa1 Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 12:59 alfa 156 mozesz na meila gazetowego podac namiary i info o tych aniolkach.ile kosztuja itp... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
martulka13 Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 13:54 alfa156 ja tez prosze maila z info - dzieki!! (jesli masz fotke takiego cuda to tym bardziej prosze!) Odpowiedz Link Zgłoś
danon5 Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 14:13 zobaczcie na strone www.doti.pl/doti_html/pl/html/firma.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ktozajalzyzyrafe Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 20:18 alfa - ja tez pieknie sie usmiecham o namiary na te aniolki - najlepiej z jakims zdjeciem i cena ) moj mail : ania@superfoto.pl co do migdalow to sama tez szukalam, w polsce sa na www.bomboniera.pl, probowalam sciagnac z wloch, ale byly za drogie, a potrzebuje ok.700 sztuk najgorsze ze slub za 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
agako78 Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 14:38 a cena tych aniolkow..podaj prosze gdzie mozna je zdobyc alfa156 napisała: > handel@doti.pl > napisz pod ten adres jak szukalam midalow to od nich dostalam chyba oferte. > mysemy wybrali w efekcie maltuta pare aniolkow z ciasta. cudne byly. jak bys > moze chciala anioli to moge dac namiary wychodza chyba taniej a goscie byli > zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 14:50 w doti kupisz tylko migdaly w czekoladzie, takie prawdziwe jordan almonds np. w delikatesach piotr i pawel ale sa strasznie drogie, ja w rezultacie sprowadzam z francji. 1 kg 7 euro Odpowiedz Link Zgłoś
agako78 Re: lukrowane migdaly 11.08.05, 08:14 przeslij mi prosze na dres emailowy z forum info o tych aniolkach, namiary i cena Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_daria Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 15:19 W Krakowie czesto napotykam na stoiska z prazonymi i kandyzowanymi owocami, maja kilkanascie rodzajow migdalow. Ale czy o takie Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nina3 Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 15:21 A jak się nazywają czekoladki, które sa sprzedawane na stoisku w Galerii Mokotów? Tak pieknie zapakowane? Ktoś zna ceny. Maja stoisko przy wyjsćiu na parking Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: lukrowane migdaly 10.08.05, 21:46 iwonaw@gazta.pl poproszę maila z do aniołków z góry dziękuję iv Odpowiedz Link Zgłoś