Gość: Dia Re: Bjork na kanale Planete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 23:37 Jest obłedna.....jedyna w swoim rodzaju !!!!!!!! Wybieracie sie do Sopotu ??? A moze ktos wybiera sie z okolic Śląska na sopockie molo 12 lipca??? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Bjork na kanale Planete 13.06.03, 10:28 Gość portalu: Dia napisał(a): > Jest obłedna.....jedyna w swoim rodzaju !!!!!!!! Wybieracie sie do Sopotu ??? Chyba nawet jutro sobie się wybiorę... Odpowiedz Link Zgłoś
pagan.gh Re: Bjork na kanale Planete 13.06.03, 12:47 A ja mam już bilet I nie moge się doczekać tego koncertu. Na pewno będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Bjork na kanale Planete IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 15:13 pagan.gh napisał: > A ja mam już bilet I nie moge się doczekać tego koncertu. > Na pewno będzie super. Zgadzam się! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Bjork na kanale Planete 13.06.03, 15:18 Nie wiedziałem (a dowiedziałem się z tegoż programu na Planete), że Bono jest jej wielbicielem. I jak ładnie o niej mówił! Odpowiedz Link Zgłoś