Dodaj do ulubionych

sala w Warszawie

02.11.05, 15:59
Szukam eleganckiej sali weselnej na około 150 osób, najchętniej w hotelu( domy
weselne i i inne tego typu "obiekty" zdecydowanie odpadają.
Intersuje mnie Warszawa i okolice( na płd. pd Warszawy).
Dziękuje z góry z inf.
Kasia
Obserwuj wątek
    • monia76 Re: sala w Warszawie 02.11.05, 16:02
      fajnie wyglada sala w hotelu polonia, ale terminy na 2006 r. juz w wiekszosci
      porezerwowane.
    • aaaneta Re: sala w Warszawie 02.11.05, 17:13
      sprobuj hotel dedek jest w parku skaryszewskim, my sie tam zastanawialismy ale
      okolica cos nie bardzo nam podeszla, nie mowie o samym otoczeniu hotelu.
      my robimy na 120 osob w www.csid.pl/ ale polecam tez
      www.cpk.com.pl/ - bardzo mila obsluga
      • elld Re: sala w Warszawie 02.11.05, 17:23
        w Polonii tylko wesele do 80 osób, jeżeli chodzi o 150 to wszystkie większe:
        Novotel*** - przy Żwirki, Lord, Sheraton, Mariott, Viktoria-Sofitel
        nie wiem jaka cena Cię interesuje .. ja robiłam w Radissonie, wesela do 150
        osób przy okrągłych stołach
        • mala_kasia1 Re: sala w Warszawie 02.11.05, 18:33
          Jeśli chodzi o cenę to najlepiej do 200 zł (bez alkoholu).Zastanawiałam się nad
          Marriottem na Okęciu ale nie mogę znależć żadnych opinii na jego temat. Jak
          macie jakieś inf to piszcie( w końcu jakąś restaurację będę musiała wybrać)
        • mala_kasia1 Re: sala w Warszawie 02.11.05, 18:34
          elld napisała:

> w Polonii tylko wesele do 80 osób, jeżeli chodzi o 150 to wszystkie większe:
          > Novotel*** - przy Żwirki, Lord, Sheraton, Mariott, Viktoria-Sofitel
          > nie wiem jaka cena Cię interesuje .. ja robiłam w Radissonie, wesela do 150
          > osób przy okrągłych stołach

A w Radissonie dużo płaciłaś? I jak było???
    • lorna.doone Re: sala w Warszawie 02.11.05, 21:41
      Ja jakis czas temu bawilam sie na weselu w Hotelu Lord w Falentach (jak sie
      jedzie z Warszawy to za Raszynem a przed Jankami). Bylo super, wystroj, jedzenie
      (cieple danie chyba co godzine!). Goraco polecam. Nie wiem ile znajomi placili
      ale podobno obsluga hotelu jest bardzo elastyczna - wszystko zalezy jakie menu
      wybierzesz.
    • arni_dj Re: sala w Warszawie 22.11.14, 21:35
      Dla podtrzymania wątku współpracuję na stałe z Hotelem Radisson BLU w Warszawie na Grzybowskiej 24. Super sala, jedzenie na wysokim poziomie i zawsze czyste ubikacje nawet po 3, 4 w nocy. Tyle luksusu za rozsądne pieniądze. Naprawdę nie żartuję - warto wybrać miejsce z pięcioma gwiazdkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka