Dodaj do ulubionych

Podróż poślubna

05.11.05, 16:03
Witam
Mam pytanie dotyczącej podróży poślubnej. Byliście lub wybieracie się gdzieś
w podróż poślubną? Jeżeli tak to na jak długo, kiedy (czy zaraz po ślubie czy
w poźniejszym czasie) no i przede wszystkim jakie miejsce wybrać? Proszę o
opinie, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dziubasek19 Re: Podróż poślubna 06.11.05, 08:29
      My planujemy podróż poślubną kilka dni po całym przyjęciu. Myślimy, że jak ślub
      odbędzie się w sobotę (2 wrześniabig_grin) to wyjedziemy gdzieś wtorek - środa na 5-7
      dni. A gdzie to jeszcze zagadkasmile Za podróż odpowiedzialny jest mój narzeczony
      i to w zasadzie jedyna rzecz za którą będzie odpowiadał od początku do końca
      więc nie mogę się wtrącać. Z początku sugerowałam Paryż (wiadomo- miasto
      zakochanych), albo Wiedeń, ale mój Luby doszedł do wniosku, że lepiej by było
      pojechać gdzieś poza wielkie miasta, do jakiegoś kurortu aby odpocząć od tego
      całego przedślubnego i ślubnego zamieszania i stresu. Przebąkiwał coś o
      Cyprze...ale nie wiemuncertain Cokolwiek wybierze będzie na pewno super!!! big_grin
      Pozdrawiam!
      • gracuuja Re: Podróż poślubna 06.11.05, 21:58
        i uważam, że On ma rację wink)
        pozwiedzać pewnie jeszcze zdążycie... a zaraz po ślubie.. ewidentnie baaaardzo
        wskazany jest pobyt gdzieś, gdzie można odreagować... odespać... smile smile smile

wiem co mówię smile smile smile
        my byliśmy w niecaly tydzień (na tydzień) na Krecie... inna kwestia ze to moja
        najbardziej preferowana forma spędzania wakacji... (słońce, plaża..) ale na
        prawdę oydwojgu nam bardzo dobrze zrobił nam ten wyjazd zaraaz po... BARDZO
        POLECAM!!!
        ja 3 pierwsze dni praktycznie całe przespałam.. smile
        a wszystkie noce przed ślubem spała (wydawałoby się) zupełnie normalnie... smile smile

POWODZENIA!!
    • iwonekb Re: Podróż poślubna 06.11.05, 21:08
      Hej! My w podroz wybierzemy sie kilka dni po slubie (slub 19 sierpnia wiec
      pewnie jeszcze w sierpniu). Oboje kochamy polskie gory i tam pojedziemy
      pochodzic po naszych szlakach. W gruncie rzeczy to, gdzie pojedziecie nie jest
      najistotniejsze (wczesniej planowalismy 3-tygodniowy wypad na Islandie ale
      potrzebujemy pieniedzy na kupno mieszkania wiec ostatecznie wyjazd bedzie
      skromniejszy - ale, jestem przekonana-rownie cudowny. W koncu bede z moim
      kochanym Mezem smile)) pozdrawiam cieplo smile
      • iwonekb Re: Podróż poślubna 06.11.05, 21:08
        Aha, nasz wyjazd bedzie trwal ok. tygodnia smile
    • monikaa13 Re: Podróż poślubna 07.11.05, 12:05
      my byliśmy tydzien po ślubie w chorwacji, ale tylko tydzień, na więcej nie było
      kasy.
      Jechaliśmy do pensjonatu znalezionego w internecie, nocleg załatwialiśmy przez
      biuro adriatica.net, jechaliśmy własnym autem. Było bardzo fajnie, cieplutko i
      milutko, super woda
    • olik35 Re: Podróż poślubna 07.11.05, 16:33
      My pojechalismy tydzien po slubie. Bylismy w Meksyku (Riviera Maya) i mielismy
      szczescie, bo akurat zaden huragan nie przechodzil. Spedzilismy tam 10 dni i
      bylo wspaniale.
      Jesli chodzi o wybor miejsca, to po prostu szukalismy czegos oryginalnego,
      chcielismy pojechac gdzies gdzie raczej nie bedziemy latac na kazde wakacje i
      nie mamy tego w zasigu reki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka