04.12.05, 20:23
Witam
Mam pytanko dotyczace paznokci na slubie. Jakie mialyscie lub planujecie miec?
Jakies ciekawe wzorki czy pomalowane na jeden kolor? Jak mozecie to wklejcie
linki do ciekawych pazurkow.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kinga_23 Re: Paznokcie 04.12.05, 20:40
      O to kilka propozycji,mnie osobiście podoba się delikatny french
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/ajka/ajka%201/images/8.jpg
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/ajka/ajka%201/images/ajka-01.jpg
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/ajka/ajka%201/images/ajka-02.jpg
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/ajka/ajka%201/images/zestaw-white.jpg ja będę miała coś z tych
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/anulka/anulka%201/images/anulka_1_02.jpg
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/anulka/anulka%201/images/anulka_1_05.jpg
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/anulka/anulka%201/images/anulka_1_03.jpg
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/kociamber/kocia1/images/IMGA0325.JPG
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/kociamber/kocia1/images/IMGA0329.JPG
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/kociamber/kocia1/images/IMGA0330.JPG
      www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/malgosia/malgosia1/images/malgoska1.jpg
      www.nail-salon.co.uk/assets/images/Wedding_nails_2.jpg
      www.naileuphoria.com/images/photos_gallery/wedding_large.jpg
      www.naileuphoria.com/images/photos_gallery/tartan-french_large.jpg
      www.naileuphoria.com/images/photos_gallery/red_daisy_large.jpg
      www.naileuphoria.com/images/photos_gallery/aqua_2_large.jpg
      ums.unimess.de/ums_bilder/galerie/113458.jpg
      www.clicknail.com/nailfp1.jpg
      www.deborder.jp/img/nail-04.jpg
      www.abnails.com/images/ShirleyA.jpg
      www.deborder.jp/img/nail-04.jpg
      Mam nadzieję że choć troszkę pomogłam
      • katarzyna_zd Re: Paznokcie 28.12.05, 11:26
        ooo dzieki za linki, poogladam
    • ania_i Re: Paznokcie 04.12.05, 23:47
      Koloystycznie idealnie dopasowane do krawatu mojego męża big_grin Swoje własne (tipsy
      mi nie odpowiadają), jasny błękit w delitane, srebrnopopielate paseczki. Tu
      troszkę widać, niestety nie mam lepszego zbliżenia sad
      wesele_ani_i_marcina.fajnafotka.pl/?linkedUserPageUID=9308&9257_contentUID=132351
      • lisa_simpson1 do ani:-) 05.12.05, 07:33
        Z przyjemnoscia obejrzalam Twoje zdjatka,widac ze oboje jestescie niezlymi
        jajcarzami.Co do slubu to bardzo piekny i orginalny poysl.Moje ulubione zdjecia
        to 167, 168, 241,i te ostatnie z labumu,ktorych nie wymieniam bo jest ich
        wielesmile
        ogolnie wszystkie mi sie bardzo podobaja,ale te zapadly mi tak glebiej w
        pamiecismile
        zycie jest piekne widzac ludzi z takim poczuciem humoru,i tak kochajacych
        sie ..bo moi drodzy milosc to tryska z waszych twarzy ,widac to na kazdym z
        waszych zdjec he he.
        Zycze wam wszystkiego dobrego,a co do paznokietek to fakt dopasowane do krawata
        twojego meza he he he.

Duza buzka
        • ania_i Re: do ani:-) 05.12.05, 10:12
          Cieszę się, że się podobało smile Mieliśmy trochę kłopotu ze zorganizowaniem
          takiego wesela, zwłaszcza rodzina stawiała opór- dużo nie dojechało bo
          stwierdzili że za daleko. Teraz żałują, bo ci co się jednak zdecydowali na
          przyjazd byli naprawdę zachwyceni i takie relacje zdali że ho ho tongue_out
          A paznokcie teściówka uznała za najmniej udaną część mojej kreaji sad ale mi się
          podobały, a to najważniejsze.
          Pozdrawiam.
      • mms38 Re: Paznokcie 05.12.05, 15:02
        witaj, Aniusmile
        wyobraź sobie, że byłam w tym samym kościółku na ślubie przyjaciół tydzień
        później - niesamowity ksiądz (także z wyglądu!) i piękne kazaniebig_grin
        mam nadzieję, że u Was też było cudnie!
        pzdr,
        marta
        • ania_i Re: Paznokcie 07.12.05, 14:15
          Oj było big_grin
          Chociaż ksiądz się spóźnił jakieś 20 min- skwitował to później hasłem, że chciał
          nam jeszcze dać czas na zastanowienie się tongue_out
          Ale tydzień później?? tam nie miało być ślubu z tego co wiem... może tydzień
          wcześniej? Zresztą nieważne, ważne, że było fajnie big_grin
          Pozdrawiam
    • monikaa13 Re: Paznokcie 05.12.05, 12:41
      ja nie byłam u kosmetyczki, sama pomalowałam sobie paznokcie na jeden złoty
      kolor
    • najeli_1980 Re: Paznokcie 05.12.05, 14:26

Ja mysle o jakims delikatynm kolorze, naturalnym, delikatny roz, bez, ecru....
      French manicure.

I albo sama pomaluje, albo przyjaciolke poprosze.... Jest tyle rzeczy, o ktore
      trzeba sie martwic, ze akurat paznokciami nie bede sobie glowy lamac ;P

Zreszta nosze soczewki kontaktowe i za dlugich miec nie moge, nawet na jeden
      dzien. Krotkie, i jak najbardziej naturalne smile
      • zzolwik Re: Paznokcie 06.12.05, 13:19
        cześć
        moje paznokcie do ślubu były zielone, ponieważ moje dodatki i mojego męża były
        zielone;
    • myszka217 Re: Paznokcie 07.12.05, 11:06
      witam! ja będę mieć manicure francuski skromny,ladny i pasujący do każdego
      stroju.pozdrawiam
    • calineczka57 Re: Paznokcie 07.12.05, 14:25
      A czy wypada w ogóle nic nie robić z paznokciami? Ja nie maluję paznokci, nigdy
      nie miałam tipsów i obawiam się, że możźe mi to bardzo przeszkadzać, tym
      bardziej, że moje dziecko w dniu naszego ślubu będzie jeszcze siusiać w pieluszki smile
      • dalloway Re: Paznokcie 28.12.05, 14:02
        No jasne że wypada. Ale przynajmniej je porządnie opiłuj i wypoleruj. Ja bym
        jednak pociągnęła jakims lakierem, nawet prawie bezbarwnym albo tylko
        opalizującycm - po pierwsze dlatego, że ja z kolei jestem przyzwyczajona zawsze
        mieć cos na paznokciach (tylko własne, w zyciu nie miałam tipsów ani nic
        podobnego), a po drugie to jednak wygląda ba bardziej "dokończony" wizerunek.
        Nie bardzo wiem co to ma do dziecka - pewnie z braku doświadczenia, ale moje
        koleżanki mamusie niemowlaków malują pazurki.
    • adzik27 Re: Paznokcie 28.12.05, 12:55
      jak nie lubisz to nie rób tipsów. Możesz pomalować swoje jakimś ładnym lakierem
      albo zrobic frencza. Ja nie chcę tipsów ale ładny frencz na naturalnych (nawet
      na krótkich jak się nie uda wychodować długich) paznokciach jak najbardziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka