gruba_lola 04.12.05, 20:23 Witam Mam pytanko dotyczace paznokci na slubie. Jakie mialyscie lub planujecie miec? Jakies ciekawe wzorki czy pomalowane na jeden kolor? Jak mozecie to wklejcie linki do ciekawych pazurkow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga_23 Re: Paznokcie 04.12.05, 20:40 O to kilka propozycji,mnie osobiście podoba się delikatny french www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/ajka/ajka%201/images/8.jpg www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/ajka/ajka%201/images/ajka-01.jpg www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/ajka/ajka%201/images/ajka-02.jpg www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/ajka/ajka%201/images/zestaw-white.jpg ja będę miała coś z tych www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/anulka/anulka%201/images/anulka_1_02.jpg www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/anulka/anulka%201/images/anulka_1_05.jpg www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/anulka/anulka%201/images/anulka_1_03.jpg www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/kociamber/kocia1/images/IMGA0325.JPG www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/kociamber/kocia1/images/IMGA0329.JPG www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/kociamber/kocia1/images/IMGA0330.JPG www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/malgosia/malgosia1/images/malgoska1.jpg www.nail-salon.co.uk/assets/images/Wedding_nails_2.jpg www.naileuphoria.com/images/photos_gallery/wedding_large.jpg www.naileuphoria.com/images/photos_gallery/tartan-french_large.jpg www.naileuphoria.com/images/photos_gallery/red_daisy_large.jpg www.naileuphoria.com/images/photos_gallery/aqua_2_large.jpg ums.unimess.de/ums_bilder/galerie/113458.jpg www.clicknail.com/nailfp1.jpg www.deborder.jp/img/nail-04.jpg www.abnails.com/images/ShirleyA.jpg www.deborder.jp/img/nail-04.jpg Mam nadzieję że choć troszkę pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
ania_i Re: Paznokcie 04.12.05, 23:47 Koloystycznie idealnie dopasowane do krawatu mojego męża Swoje własne (tipsy mi nie odpowiadają), jasny błękit w delitane, srebrnopopielate paseczki. Tu troszkę widać, niestety nie mam lepszego zbliżenia wesele_ani_i_marcina.fajnafotka.pl/?linkedUserPageUID=9308&9257_contentUID=132351 Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson1 do ani:-) 05.12.05, 07:33 Z przyjemnoscia obejrzalam Twoje zdjatka,widac ze oboje jestescie niezlymi jajcarzami.Co do slubu to bardzo piekny i orginalny poysl.Moje ulubione zdjecia to 167, 168, 241,i te ostatnie z labumu,ktorych nie wymieniam bo jest ich wiele ogolnie wszystkie mi sie bardzo podobaja,ale te zapadly mi tak glebiej w pamieci zycie jest piekne widzac ludzi z takim poczuciem humoru,i tak kochajacych sie ..bo moi drodzy milosc to tryska z waszych twarzy ,widac to na kazdym z waszych zdjec he he. Zycze wam wszystkiego dobrego,a co do paznokietek to fakt dopasowane do krawata twojego meza he he he. Duza buzka Odpowiedz Link Zgłoś
ania_i Re: do ani:-) 05.12.05, 10:12 Cieszę się, że się podobało Mieliśmy trochę kłopotu ze zorganizowaniem takiego wesela, zwłaszcza rodzina stawiała opór- dużo nie dojechało bo stwierdzili że za daleko. Teraz żałują, bo ci co się jednak zdecydowali na przyjazd byli naprawdę zachwyceni i takie relacje zdali że ho ho A paznokcie teściówka uznała za najmniej udaną część mojej kreaji ale mi się podobały, a to najważniejsze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mms38 Re: Paznokcie 05.12.05, 15:02 witaj, Aniu wyobraź sobie, że byłam w tym samym kościółku na ślubie przyjaciół tydzień później - niesamowity ksiądz (także z wyglądu!) i piękne kazanie mam nadzieję, że u Was też było cudnie! pzdr, marta Odpowiedz Link Zgłoś
ania_i Re: Paznokcie 07.12.05, 14:15 Oj było Chociaż ksiądz się spóźnił jakieś 20 min- skwitował to później hasłem, że chciał nam jeszcze dać czas na zastanowienie się Ale tydzień później?? tam nie miało być ślubu z tego co wiem... może tydzień wcześniej? Zresztą nieważne, ważne, że było fajnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Paznokcie 05.12.05, 12:41 ja nie byłam u kosmetyczki, sama pomalowałam sobie paznokcie na jeden złoty kolor Odpowiedz Link Zgłoś
najeli_1980 Re: Paznokcie 05.12.05, 14:26 Ja mysle o jakims delikatynm kolorze, naturalnym, delikatny roz, bez, ecru.... French manicure. I albo sama pomaluje, albo przyjaciolke poprosze.... Jest tyle rzeczy, o ktore trzeba sie martwic, ze akurat paznokciami nie bede sobie glowy lamac ;P Zreszta nosze soczewki kontaktowe i za dlugich miec nie moge, nawet na jeden dzien. Krotkie, i jak najbardziej naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
zzolwik Re: Paznokcie 06.12.05, 13:19 cześć moje paznokcie do ślubu były zielone, ponieważ moje dodatki i mojego męża były zielone; Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: Paznokcie 07.12.05, 11:06 witam! ja będę mieć manicure francuski skromny,ladny i pasujący do każdego stroju.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka57 Re: Paznokcie 07.12.05, 14:25 A czy wypada w ogóle nic nie robić z paznokciami? Ja nie maluję paznokci, nigdy nie miałam tipsów i obawiam się, że możźe mi to bardzo przeszkadzać, tym bardziej, że moje dziecko w dniu naszego ślubu będzie jeszcze siusiać w pieluszki Odpowiedz Link Zgłoś
dalloway Re: Paznokcie 28.12.05, 14:02 No jasne że wypada. Ale przynajmniej je porządnie opiłuj i wypoleruj. Ja bym jednak pociągnęła jakims lakierem, nawet prawie bezbarwnym albo tylko opalizującycm - po pierwsze dlatego, że ja z kolei jestem przyzwyczajona zawsze mieć cos na paznokciach (tylko własne, w zyciu nie miałam tipsów ani nic podobnego), a po drugie to jednak wygląda ba bardziej "dokończony" wizerunek. Nie bardzo wiem co to ma do dziecka - pewnie z braku doświadczenia, ale moje koleżanki mamusie niemowlaków malują pazurki. Odpowiedz Link Zgłoś
adzik27 Re: Paznokcie 28.12.05, 12:55 jak nie lubisz to nie rób tipsów. Możesz pomalować swoje jakimś ładnym lakierem albo zrobic frencza. Ja nie chcę tipsów ale ładny frencz na naturalnych (nawet na krótkich jak się nie uda wychodować długich) paznokciach jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś