madzix88 30.01.06, 08:55 gdzie znalezc wzor takiej umowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmraz Re: umowa z restauracja 30.01.06, 10:09 wzorek przesłałam na maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pstro2 Re: umowa z restauracja 30.01.06, 13:21 czy i ja mogę prosić o przesłanie wzoru umowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
koka28 Re: umowa z restauracja 31.01.06, 19:32 ja też poproszę wzór takiej umowy Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: umowa z restauracja 30.01.06, 13:59 Ja równiez poprosze o wzór na maila. ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: umowa z restauracja 31.01.06, 15:18 Ja też bardzo, bardzo proszę! I z góry uprzejmie dziękuję kasia_kar Odpowiedz Link Zgłoś
agata.wegier Re: umowa z restauracja 31.01.06, 16:02 Proooooszę i ja agacia210@wp.pl lub gazetowy, Baaaardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mealong Re: umowa z restauracja 31.01.06, 16:09 Ja tez poprosze o wzor umowy na maila gazetowego. Dzieki! Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: umowa z restauracja 08.02.06, 17:15 witam czy mogę prosić o wzór umowy z restauracją. dziękuję z góry, pozdrawiam. annanaba@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
linda_1234 Re: umowa z restauracja 09.02.06, 19:30 bede wdzieczna za przeslanie mi tej umowy na mejla gazetowego- we wtorek ide do restauracji omawiac szczegoly wiec przyda mi sie na pewno-z gory bardzo dzikuje za przeslanie mi tego-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmraz Re: umowa z restauracja 30.01.06, 14:07 poszło.umowa jest dość szczegółowa jak na takie umowy,ale to skrzywienie zawodowe...) Odpowiedz Link Zgłoś
majek0001 Re: umowa z restauracja 30.01.06, 14:12 to ja tez poprzosze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: umowa z restauracja 30.01.06, 14:17 a mnie sie bardzo to skrzywinie podoba, bardzo rzeczowa ta umowa i chroni nas - klientów! szczerze mówiąc, po ostatnich przejściach salowych będę nalegac by umowa dot. wykonania wesela była właśnie taka. podobają mi sie w szczególnosci punkty: 2)bezpieczeństwo Gości, ich garderoby i rzeczy pozostawionych w szatni, z reguły nikt o tym nie mysli, a to ważne by było gdzie wszystko "pod kluczem" złożyć i sie nei martwić ze coś gdzies "luzem leży" 6)chłodnię i pomieszczenia dla przechowywania uprzednio dostarczonych przez Zamawiającego ciast i alkoholi; 7)wykonanie, serwowanie i uzupełnianie potraw zgodnie z ustalonym menu, stanowiącym załącznik nr 1 do niniejszej umowy, SZCZEGÓLNIE CZĘŚĆ O UZUPEŁNIANIU!!!!!! własnie nad tym mysłałam ostatnio - jak jest na stołach "przetrzepane" to źle wyglada, a juz trafiłam menu gdzie było wyliczone ile porcji czego bedzie (np. gości 60 os, sałatki 1 - na 20os, sałatki 2 na 20 os, sałatki 3 na 20os - przykład z menu Róży wiatrów...) 2.Alkohol oraz żywność nie wykorzystane w trakcie przyjęcia weselnego zostaną wydane Zamawiającemu. teoretycznie jest to oczywiste - bo za nie zapłaciliśmy, ale faktycznie - słyszałam o tym ze jedzenie "jest szybko sprzątane" i nikt nie wie co ise z nim stało. a przecież nadmiar pasztecików, bigosu itp nie jednemu "wczorajszemu" gościowi następnego dnia przyniesie ulgę my akurat nie planujemy poprawin, a to wtedy chyba najbardziej jest istotne, ale szczerze - jakoś wątpię czy bedziemy w dzień po weselu zawracać sobie głowe gotowaniem obiadu itp... O niewykorzystanym alkoholu nie wspomnę nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
mmraz Re: umowa z restauracja 30.01.06, 14:20 Na szczęscie nasza restauracja wygląda na dość solidną, więc mam nadzieję ze nie trzeba bedzie korzystac z umwoy, ale strzezonego ...itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: umowa z restauracja 30.01.06, 14:30 i jeszcze chyba trzebaby dodać jakiś punkt na temat opłaty za twoją "ekipę" czyli że zamówione jest ... posiłków w specjalnej cenie dla ... osób obsługi (np. 50% normalnej stawki) dla fotografa, kamerzysty, kapeli itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
pstro2 buuu... a ja nie dostałam... :( 30.01.06, 14:36 czy możesz jeszcze raz na gazetowego przesłać?? Bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
mmraz Re: buuu... a ja nie dostałam... :( 30.01.06, 14:46 mam nadzieję ze teraz przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
pstro2 Re: buuu... a ja nie dostałam... :( 30.01.06, 15:55 przeszło, dziękuję serdecznie!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmraz Re: umowa z restauracja 30.01.06, 14:40 Niestety obawiam się ze posiłki dla nich mamy w tej samej cenie(pewnie dlatego nie ma tego w umowie Odpowiedz Link Zgłoś
marcellia Re: umowa z restauracja 30.01.06, 14:35 Jezeli nie sprawi to klopotu, to czy ja rowniez moglabym poprosic o wzor takiej umowy? Bede bardzo, bardzo zobowiazana Pozdrawiam serdecznie, marcellia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zawiejka Re: umowa z restauracja 30.01.06, 21:47 ja rowniez bylabym bardzo wdzieczna za przeslanie wzoru umowy na mojego maila gazetowego )) Z gory dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
karusia28 Re: umowa z restauracja 30.01.06, 22:49 jesli to nie klopot to ja rowniez poprosze o taka umowe na mejla karusia24@poczta.onet.pl dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś