Dodaj do ulubionych

jakiej wysokości obcas mogą mieć te buty???

03.02.06, 22:41
klaudia.com.pl/foto/slubne/27146516_EKRI.jpg
Strasznie mi się podobają, ale niestety firma nie podaje wysokości obcasa, a
mi zalezy na tym żeby nie był za wysoki...
Obserwuj wątek
    • margo824 Re: jakiej wysokości obcas mogą mieć te buty??? 03.02.06, 22:55
      widziałam bardzo podobne i miały 4 cm,bardzo wygodnesmile pozdr
    • golinda Re: jakiej wysokości obcas mogą mieć te buty??? 04.02.06, 11:25
      max 3-4cm
    • leeloo26 sklep Klaudia 04.02.06, 13:09
      Nie ktore buty (nie tylko ślubne) BARDZO fajne. Mam tylko do Ciebie jedno
      pytanie: skąd wiesz które buty ile kosztuja? Tak przegladam, przegladam i
      nigdzie nie ma ani cen, ani opcji "włóż do koszyka". Zaćmienie umysłu chyba..
      • lady_of_avalon Re: sklep Klaudia 04.02.06, 16:13
        Mają osobne zakładki: oferta i sklep internetowy. W ofercie nie ma cen, ale w
        sklepie internetowym juz są. Te na przykład kosztuja 190 zeta. Rzeczywiście
        trochę to dziwnie wymyślone... ;PPP
        Ja natomiast nie będę jednak ryzykowac z zamawianiem przez Internet bo dziś
        byłam w Angel na Okrzei i super wybór butków tam mają, a przede wszytskim
        możliwośc zmontowania swoich własnych butków z paru róznych modeli smile)) Tak
        więc zamówiłam tam butki z okrągłym noskiem, z miękkiej skórki i z ozdobnikiem
        z koronki mojej z gorsetu smile))Za dwa tygodnie maja być, tak więc bardzo ciekawa
        jestem efektu ...
        • golinda Re: sklep Klaudia 04.02.06, 22:22
          gdzie jest ten sklep? to jest w warszawie?
          • lady_of_avalon Re: sklep Klaudia 05.02.06, 13:04
            w internecie wink) W warszawie nie mają sklepu sad( Jest chyba w Pozaniu i gdzies
            jeszcze...
            • askiem Re: sklep Klaudia 06.02.06, 09:19
              można namiary na ten sklepik?
        • askiem Re: sklep Klaudia 06.02.06, 09:21
          "> Ja natomiast nie będę jednak ryzykowac z zamawianiem przez Internet bo dziś
          > byłam w Angel na Okrzei i super wybór butków tam mają, a przede wszytskim
          > możliwośc zmontowania swoich własnych butków z paru róznych modeli smile)) Tak
          > więc zamówiłam tam butki z okrągłym noskiem, z miękkiej skórki i z
          ozdobnikiem
          > z koronki mojej z gorsetu smile))Za dwa tygodnie maja być, tak więc bardzo
          ciekawa"

---> o ten sklepik mi chodzi...
          • lady_of_avalon sklep Angel 06.02.06, 10:12
            Skręcasz z Targowej w Okrzei i zaraz po PRAWEJ stronie jest sklep z sukniami i
            dużą ilością butków smile) Stronkę tez mają, ale buty na niej nie figurują:
            www.angel.com.pl/
            p.s Do dziewczyn, które prognozowały wysokość obcasa: macie oko!!! Dziś
            dostałam odpiwedź z Klaudii i mają 4,5 cm wysokości wink
            • rozerwanapm Re: sklep Angel 10.12.14, 14:52
              Dziewczyny, są w Warszawie dziesiątki innych sklepów z sukniami, nie ryzykujcie swojego ślubu!
              każdy salon w Polsce będzie lepszy niż salon Angel Violi Piekut na Okrzei przy Towarowej!!!!!

Moja suknia ślubna od Violi Piekut pękła przed ołtarzem!!!

Zamówiłam suknię z sezonu 2013/2014, szyta na miarę. Suwak rozszedł się po 15 minutach ceremonii na wysokości żeber. Już w trakcie przymiarek zgłaszałam, że jest mi za ciasno i ciężko oddycham, ale ekspedientki twierdziły, że tak ma być i już. Tuż przed ceremonią ślubną, w kościele teatralnie na oczach wszystkich gości rozwalił się zamek. Widać było całe plecy, łącznie z bielizną! W tym momencie skończył się urok całej ceremonii: Pan Młody w popłochu, świadkowa w panice, płacz mamy, szepty gości i oczywiście zażenowanie księdza… Nie mogłam wyjść z ławki ani na przysięgę, ani na znak pokoju do rodziców.

Suknia Violi Piekut zepsuła mi najpiękniejszy dzień życia. A najgorsze, że salon Angel Violi Piekut do niczego się nie przyznaje, nie przeprosił i tylko skwitował (dosłownie) „raz na sezon suwak się psuje, akurat to był ten”!

Zdjecie rozerwanej sukni ślubnej Viola Piekut

Nie wierzycie w historię? Uważacie, że to antyreklama? Zapraszam na facebooka, umieściłam tam więcej zdjęć rozerwanej sukni ślubnej Piekut (szukaj pod: Rozerwana Suknia Violi Piekut studio mody Angel)
              • 5th_element Re: sklep Angel 11.12.14, 11:11
                na pewno było Ci przykro ale czemu zaraz taka histeria? Nie mógł ktoś podbiec i okryć Cię szalem itp.? To naprawdę taka tragedia? Śmiej się z tego Dziewczyno i oby nie spotklo Cie w zyciu nic straszniejszego. Za to co do za ciasnej sukienki po możesz moja relacje wyszukać - tez miałam przeboje z krawcowa. Pozdrowienia i zyczenia, by slub był Jednym z Pieknych Dni w Zyciu a nie najpiękniejszym wink
              • angazetka Re: sklep Angel 12.12.14, 13:00
                Płacz mamy??? Panika? Jezu. Będziesz miała ślub nie do zapomnienia, wyluzuj nieco. To się faktycznei czasem zdarza, takie nieszczęścia.
                • kk525 Re: sklep Angel 14.12.14, 00:52
                  Nie rozumiem takiego podejścia typu "wyluzuj nieco" co to ma znaczyć?! jeżeli kupujesz suknie ślubną wydawałoby się w renomowanym salonie to nie ma prawa nic się z nią stać, a tym bardziej taka żenująca sytuacja! nie ma mowy o tekście "tak się zdarza", a każdy kto tak twierdzi ma bardzo nisko postawioną poprzeczkę i zgadza się na byle co i byle jakie traktowanie. Klienta jeszcze tak szczególna jak panna młoda, płacąc ciężkie pieniądze za suknie ma prawo wymagać żeby była wręcz niezawodna i nie przyniosła jej wstydu w czasie najważniejszego dnia w jej życiu, którego sama organizacja przynosi wiele stresów. Oczywiście, że mogą zaistnieć sytuacje, których nie da się przewidzieć i trzeba to przyjąć z pokorą, ale nie w przypadku sukni ślubnej i jej SUWAKA.
                  Wracając do "salonu" Angel obsługa pozostawia wiele do życzenia, ekspedientki są na tyle bezczelne, że ani nie przywitają klientki ani nie poświęcą jej należytej uwagi, a wręcz naciskają na jak najszybsze opuszczenie przez nią salonu dopytując się usilnie, która jest godzina bo one już chcą pójść do domu, a w salonie jest zbyt wiele zainteresowanych klientek....bidulki prostaczki.
                  Suknie są drogie jak na jakość materiału, z którego są wykonane jest to przedział od 3500zł-12000 zł (za model sukni żony aktora Jakuba Wesołowskiego). Można znaleźć na tej samej ulicy w innych salonach dużo ładniejsze i lepiej wykonane suknie.
                  Po wizycie w tym "salonie" spotkałam jego byłą klientkę, która w zeszłym roku miała bardzo duży problem z tym salonem mianowicie na ostatniej przymiarce sukni tydzień przed ślubem okazało się, że pomylono jej wymiary z wymiarami innej klientki i dostała za ciasną i za krótką suknię, panie ekspedientki stwierdziły, że tak zamawiała.....szok
                  Stanowczo przestrzegam przed tym salonem i bardzo współczuje pokrzywdzonym przez niego pannom młodym.
          • magdusiaa1988 Re: sklep Klaudia 15.12.14, 11:53
            Buty na ślub przez Internet to spore ryzyko. Lepiej pójść do sklepu przymierzyć i dopiero wybrać. Ja swoje już kupiłam i teraz chodzę w nich na kurs tańca, żeby je rozbić.
    • ann.27wola Re: jakiej wysokości obcas mogą mieć te buty??? 27.12.14, 16:10
      Myślę źe 13 cm to max na wesele.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka