anetina 13.02.06, 11:08 nie mogę znaleźć wątków jak dziecko spędziło z wami ten dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
placebo77 Re: młodzi z dzieckiem 13.02.06, 14:01 to ja tez poprosze o podzielenie sie doswiadczeniem. A najlepiej, gdyby doswiadczenie dotyczylo mlodych z dwojka dzieci Placebo77 Odpowiedz Link Zgłoś
dania77 Re: młodzi z dzieckiem 13.02.06, 14:12 A to ja... my + 2 dziewczynki... 10 i 3 latka..... mamy ślub cywilny, najpierw ceremonia i 4 godzinny bankiet z nimi oczywiście.... a potem odwiziemy je do domku z babcią i mamy imprezę w klubie dla samych młodych ludzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo77 Re: młodzi z dzieckiem 13.02.06, 14:42 to macie komfort bo wiek dzieci ok. U nas 2,5 i 6m, a do tego pelnowymiarowe wesele. Pozdrawiam Placebo77 Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: młodzi z dzieckiem 13.02.06, 16:21 Nie masz jakiejs zaufanej opiekunki do dzieci? Ja bym zaczela szukac kogos na te noc specjalnie i stopniowo przyzwyczajala dzieci do tej osoby. Sa w takim wieku, ze jak usna to sie nawet nie zorientuja, ze rodziców nie ma w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
dania77 Re: młodzi z dzieckiem 14.02.06, 08:07 Ja starałam się ten dzień zorganizować bardziej z myślą o nich, niż o mnie, i takie rozwiązanie wybrałam... wilk syty i owca cała.... ) Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: młodzi z dzieckiem 14.02.06, 10:06 Dania, ja o tej opiekunce do Placebo, Twoje dzieci zabralabym jak najbardziej na slub i na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo77 Re: młodzi z dzieckiem 14.02.06, 11:58 wszysztko fajnie,ale jednak to nasze wspolne dzieci i chcemy zeby tez byly z nami tego dnia. Najprawdopodobniej dzieci kolo 22 pojada z moimi dziadkami do domu, bo dziadkowie juz zapowiedzieli ze nie nadaja sie na wesele i dlugo nie zostana. Pozdrawiam Placebo77 Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: młodzi z dzieckiem 14.02.06, 12:08 No i ja wlasnie to chcialam powiedziec. Jakbym miala dzieci, tez bym je na slub zabrala. A na nocke do domciu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna29 Re: młodzi z dzieckiem 13.02.06, 17:00 U nas plan jest taki: w czasie ślubu sa babcie, ciocie itp (slub ma być z chrzcinami wiec maluch musi być z nami), na weselu malym zajmie sie opiekunka w naszym pokoju wynajetym w miejscu wesela Odpowiedz Link Zgłoś
karo63 Re: młodzi z dzieckiem 14.02.06, 09:42 To może niania na weselu? Ja bym się xle czuła wyłączając dzieci z takiego formalnego scalenia rodziny... One może niewiele są w stanie zrozumieć, ale ja - tak )) Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnanocka Re: młodzi z dzieckiem 14.02.06, 10:18 U mnie jest jeszcze bardziej skomplikowana sytuacja. Moj mezczyzna ma corke z poprzedniego malzenstwa, bierzemy slub koscielny (wczesniej mial cywilny) i bedzie wesele do bialego rana. No i zdecydowalismy, ze tym razem mala nie bedzie uczestniczyla w weselu... Odpowiedz Link Zgłoś
dania77 Re: młodzi z dzieckiem 14.02.06, 10:28 Ale ja nie chciałam typowego wesela, tym bardziej, że to nasz 2 ślub, więc to będzie tylko cywilny.... ale piękna ceremonia i bankiet... a druga sprawa, że wolę wieczoru całego nie spędzać z teściową.... ) Odpowiedz Link Zgłoś