Dodaj do ulubionych

wieczór panieński

17.02.06, 18:56
jak planujecie spędzić wasz wieczór panieński?albo jaki był?
Obserwuj wątek
    • twitti Re: wieczór panieński 17.02.06, 21:17
      ja moze jestem dziwna ale nie chce wieczoru panienskiego! i mam nadzieje ze
      moje przyjaciolki nie wpadna na taki pomysl! po prostu nie uwazam ze dzien
      przed slubem (czy tydzien) jest ostatnim dniem wolnosci i trzeba go swietowac!
      juz dawno nie jestem "wolna"smile
      • mysza_klapsiara Re: wieczór panieński 17.02.06, 21:47
        Ja również nie chcę mieć wieczoru panieńskiego. Chociaż pewnie jakieś spotkanie
        z przyjaciółkami będzie.
        • marlena.k1 Re: wieczór panieński 17.02.06, 23:28
          a juz myslalam ze jestem dziwna,bo i ja nie chce panienskiegosmilePoprostu
          wyjdziemy z przyjaciolmi i moim przyszlym narzeczonym na jakies piwko i tylesmile
    • marika57 Re: wieczór panieński 17.02.06, 23:40
      A ja miałam wieczór panieński i było SUPER!
      Umówiłam się z moimi koleżankami na wieczorek panieński u mojej siostry,gdyż
      mieszkałam już wtedy z moim chłopakiem,a u nas w domu miał odbyć się wieczór
      kawalerski.Zresztą to ja zaproponowałam takie rozwiązanie mojemu przyszłemu
      mężowi,gdyż wiedziałam,że chłopaki planują zostać w domu,a my planowałyśmy po
      północy wyjść do miasta na dyskotekę.(mieszkam dosyć daleko od centrum i był by
      problem z dojazdem).
      Dziewczyny uprzedziły mnie,żebym nic nie kupowała bo one wszystkim się
      zajmą.Miałam tylko ładnie wyglądać i mieć dobry humor.
      Ok.20-stej byłyśmy już wszystkie(10 kobitek),imprezka się
      rozkręcała,śmiechy,tańce.Nie miałam zielonego pojęcia,że dziewczyny mają dla
      mnie niespodziankę.W pewnym momencie posadziły mnie na fotelu,zawiązały mi oczy
      i tak dziwnie nagle ucichły.Po chwili usłyszałam piosenkę Madonny a dziewczyny
      zaczęły piszczeć i gwizdać.W pierwszym momencie pomyślałam,że któraś z nich
      przebrała się za faceta i będą się wygłupiać.Mam szalone koleżanki więc nie
      zdziwiło by mnie to.Jakie było moje zdziwienie gdy po zdjeciu chustki
      zobaczyłam przystojnego blondyna w białym mundurze!Z amerykańską flagą w ręku.
      Zamurowało mnie!
      Chłopak okazał się profesjonalistą.Tańczył do swojej muzyki(niesamowicie się
      ruszał),zadbane ciało i oryginalne stroje.Piszę w liczbie mnogiej,bo najpierw
      tańczył w białym mundurze i rozebrał się do majtek z nogawkami,a póżniej
      pojawił się w sutannie księdza i wysokich skórzanych butach.Pod tym strojem
      ukryte były skórzane majtki z paskami zapiętymi w pasie i ramionach.Występ
      zakończył się negliżem,ale wykonanym bardzo dyskretnie.Kapelusz zakrył to i owo!
      Po całym występie chłopak usiadł z nami na moment i trochę z nim
      porozmawiałyśmy.Okazało się,że tańczy na tego typu imrezach od 2 lat,tylko
      tańczy!nic więcej!Robi to bo lubi tańczyć,a także zarabia tym sposobem na
      studia.Może i tak,może i nie!
      Wieczór zakończył się super zabawą na dyskotece do białego rana.
      Po powrocie do domu obejrzałam jak bawił się mój narzeczony,bo wieczór
      kawalerski został uwieczniony kamerą.Także miał niespodziankę!!! I bawili się
      super.
      Oboje mamy fajne wspomnienia.I wiecie co dziewczyny?Te które nie chcą wieczoru
      panieńskiego po prostu się boją?Czego?No przecież wtedy także odbędzie się
      wieczór kawalerski?I co tam się będzie działo???
      Trochę zaufania do przyszłego męża!Kobietki!
      • kinia336 Re: wieczór panieński 18.02.06, 11:51
        ale super wieczór panieński miałas,ekstra wspomienia,ja jestem przed dlatego
        nie moge sie juz doczekać,przeciez to fajna zabawa i nic takiego
        • marlena.k1 Re: wieczór panieński 18.02.06, 12:21
          ja tam w sumie mam zaufanie do mojej polowy,ale decyzje o takim a nie innym
          wieczorze podjelismy sami,a na meskim streapteasie bylam tyle razy ze raczej
          juz by mnei to ani nie zaskoczylo ani nie bawilo...
        • marika57 Re: wieczór panieński 18.02.06, 13:53
          Oczywiście,że chodzi tu przede wszystkim o to żeby się wspaniale bawić.
          Życzę ci Kinia aby twój wieczór panieński był tak szałowy jak mój,a może i
          bardziej.Kto wie co twoje koleżanki wymyślą.U mnie miała być jeszcze bita
          śmietana,ale jak chłopak dowiedział się,że póżniej wychodzimy do miasta to
          zrezygnował(nie miałam nic dodatkowego na przebranie).
          Ten chłopak ma nawet swoją stronę internetową jak znajdę adres to Ci mogę
          wysłać,tak dla zaspokojenia ciekawości czy naprawdę facet robi wrażenie.Jak
          będziesz chciała to napisz mi swój adres e-mailowy na forum lub na gg.Mój nr.gg
          to 8423215.Pozdrawiam.
          • kinia336 Re: wieczór panieński 18.02.06, 19:10
            mój email kinia336@op.pl
            • twitti Re: wieczór panieński 18.02.06, 20:03
              mi sie wieczor panienski kojazy ze striptizerem a kawalerski ze striptizerka
              dlatego nie chce miec takiego wieczoru! moze w jakiejs innej formie.. ale nie
              pociagaja mnie "odpicowani" lalusie... ale rzecz gustysmile ale kazdej z was zycze
              takiego wieczoru a potem slubu o jakim marzywink
              • ciemnanocka Re: wieczór panieński 18.02.06, 21:45
                Ja tam faceta rozbierajacego sie tez nie chce, ale sobie wymyslilam inaczejsmile
                Wiem, ze za okolo 250PLN mozna na 2 godziny wynajac saune z jaccuzzi i z jakims
                hydromasazem, tam sie miesci 10 do 15 osobsmile
                Wiec chyba cos takiego wynajme, z kolezankami sobie posiedzimy w takiej saunie
                i sobie poleniuchujemy, a potem pojdziemy do Sopotu na jakas imprezkesmile
                Albo chociaz na winko czy innego drinkasmile
                Mysle, ze tez bedzie fajniesmile
                • twitti Re: wieczór panieński 18.02.06, 22:18
                  fajny pomysl! szczerze mowiac podziwiam dziewczyny ktore nie ida na latwizne
                  (bo wynajecie faceta to dla mnie odwalenie sprawy) tylko wymyslaja na prawde
                  super pomysly! ps. do swiadkowych ktore organizuja wieczorki dla przyjaciolek -
                  ruszcie troche glowa a nie odtwarzajcie gotowe rozbierane wieczorkiwink pozdrawiam
                  • marlena.k1 Re: wieczór panieński 18.02.06, 22:44
                    dobry pomyslsmilechyba tez bede musiala sie za jaks sauna z jacuzzi rozejzesmileto mi
                    sie bardziej podoba niz pomysl ze streapteasemsmile)
    • revelka22 Re: wieczór panieński 19.02.06, 14:54
      hej!
      moja psiapsóła wychodzi za mąż 26 sierpnia tego roku i w związku z tym trzeba
      będzie przygotować dla niej coś specjalnego... więc... 12 sierpnia wyjeżdżamy
      do Sopotu na 4 dni (powiedziała, że chce tam pojechać, więc jedziemy!!!)
      będziemy leżeć na plaży, leniuchować a wieczorami wychodzic na imprezki i sobie
      pić. jedziemy tam tylko we 4, a tydzien przed ślubem ma się odbyć wieczór
      panieński w stylu go-go smile z wiekszą ilością dziewcząt.
      ps. nasi chłopcy już kręcą nosami...smile
      pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka