efa20 23.02.06, 11:48 kno zna dokładny numer telefonu a może też link adres salonu sukien ślubnych przy trasie E-7 Radom -Warszawa. podobno nowo otwarty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agi262 Re: Radom 23.02.06, 15:21 Cześćto ja też poproszę...i kilka innych salonów w Radomiu, jak może macie, bo na codzień mieszkam w Warszawie, ale ślub będzie w Radomiu))pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
wienna Re: Radom 23.02.06, 15:48 To tak jak ja ja znam tylko salon Sposabella(mam nadzieje ze nie przekręciłam nazwy) na ul. Żeromskiego na przeciwko Kina Hel a gdzie robicie wesele w Radomiu? my szukamy teraz jakiegoś zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
pcvideo Re: Radom 23.02.06, 16:34 Tu proszę inny salon z sukniami ślubnymi www.sukniemariaz.pl/ Jeżeli chodzi o zespoły to polecam Zelga Brothers Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: Radom 23.02.06, 19:40 to pewnie chodzi o firme Sposabella. Ale przy trasie jest tylko pracownia, a salon firmowy przy ul. Żeromskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik1979 Re: Radom 23.02.06, 20:01 hej ja tez mam slub w Radomiu, a jestem z Warszawy! jak jedziesz z Warszawy do Radomia to po lwej stronie otwarte jest takie duze centrum konferencyjne, budynek taki balszak jak supermarkety niebiesko zolty ale polecam raczej kupno sukni w W-wie bo suknie trzeb apare razy przymierzac. w tym salonie gdzie ja kupilam przymiarki beda 3 i tylko w ciagu tygodnia w godz pracy a suknie chyba nie sa duzo tansze w innych miastach pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agi262 Re: Radom 23.02.06, 20:42 no to jest nas kilka))wiem, o który blaszak chodzi...dzięki, napewno tam wstąpię. Ja osobiście planowałam wybrać sobie suknię w jednym z salonów, ale uszyć ją potem w Załazach- taka mała miejscowość jadąc w kierunku Zwolenia...Szyją tam naprawdę piękne suknie, stymże trzeba powiedzieć im dokładnie, co się chce...np mozna przynieść ze sobą zdjęcie.Tak zrobiła moja siostra 2 lata temu i miała naprawdę piękną sukienkę...co do wesela, to odbędzie się na ulicy Północnej w takim centrum szkoleniowo- konferencyjnym sprawdzone, też po siostrze))ładny wystrój i pyszne jedzonko))polecam))i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kattty Re: Radom 23.02.06, 22:26 ooo a ja moge namiary jakies na ta miejscowosc kolo Zwolenia proscic na priva?dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
agi262 Re: Radom 24.02.06, 09:12 Wiesz co, aktualnie jestem w Warszawie, także nie mam telefonu. Ale pracownia nazywa się Impresja i ma swoją stronę internetową))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
efa20 Re: Radom 24.02.06, 10:31 www.sklep.kozle.com/index.php?osCsid=ddbd24fd246f7b9d8bee37d8be4490c1 Odpowiedz Link Zgłoś
kanius7 Re: Radom 26.02.06, 15:49 Mam nadzieje ze chodzi Ci o ten adres. Podaje adres strony-wszelkie potrzebne informacje znajduja sie na pasku u gory Pozdrawiam sposabella.com.pl/start.html Odpowiedz Link Zgłoś
beksa99 Re: Radom 04.03.06, 21:07 Ja polecam sale weselną w Kowali(kierunek Wierzbica), jest nowa i elegancka.Zespół MIXTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
inezz24 Re: Radom 05.03.06, 11:20 Wiem o który sklep Ci chodzi - nazywa się Suknie Świata. Niestety nie mam numeru. Ten sklep jest przy sali weselnej. A miejscowość w której się znajduje to Wsola. Odpowiedz Link Zgłoś