Dodaj do ulubionych

Wieczór panienski- robicie??

29.03.06, 09:59
jelsi tak, too jak , gdzi, w jakiej formie i czy Wy orgazniujecie czy Wasze
psiapsiólki?? Podzielcie się pomysłami.
Obserwuj wątek
    • twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 10:03
      ja w koncu juz nie wiem.. mialam nie robic bo moj P. tez nie chcial.. mysle ze
      albo zrobimy razem albo w ogole.. ale jesli bedzie, to nie chce striptizera..
      chetnie po prostu zabiore dziewczyny gdzies do pubu lub do siebie, wypijemy
      sobie troche.. a moze troche wiecej.. i bedzie milosmile ale jeszcze nie wiem..
      jakos mam zle podejscie do tych wieczorkow..
      • bacha1979 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 10:59
        Striptizera nie planuję w żadnym razie.
        • twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:03
          dla mnie striptizerzy nie sa apetycznismile jakos tak z gejami mi sie kojarzasmile
          oczywiscie nikogo nie chce obrazac, ale takei mam zdaniesmile
          a co do wieczoru - jesli bede planowac, to pewnie sama zrobiesmile
          • chenoa1 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:08
            u mnie psiapsiolka/swiadkowa organizuje. ale bedzie miala zakaz zamawiania
            striptizera, zreszta jak ja znam to i tak tego nie zrobi. ja mam za zadanie
            dostarczyc jej kontakty do dziewczyn ktore chce zaprosic, a reszta mysle ze
            bedzie niespodzianka.
            • twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:09
              dobry pomyslsmile
              • bacha1979 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:11
                Tak. Ale kurzce nie chciałabym by je naciagac na jakies koszty. I pomysłalam,
                że może wynając domek nad woda, zrobić jakiegos grila, muzyke...
                • twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:12
                  tez fajny pomyslsmile ja jeszcze nie wiemsmile zobacze jak to sie skonczy! ale
                  poniewaz slub pociaga za soba b.duze koszty chyba nie chce duzo wydawac na
                  wieczor papienski..
                • esmeralda_pl Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:14
                  a my jakies 3 lata temu zorganizowałysmy (a właściwie świadkowa) wieczór
                  panieński niespodzianke... Zarezerwowałyśmy tor w kręgielni, zamowiłyśmy tam
                  poczęstunek... Wszystkie miały skarpetki na zmianę... a pannie młodej świadkowa
                  powiedziała, że potrzebuje jej pomocy przy wyborze dywanu, więc konieczne jest
                  zwięcie skarpetek, żeby sprawdzić, czy wystarczająco miękki jest...
                  Niespodziewanka była!!! I bawiłyśmy się super!!!
                  • esmeralda_pl Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:16
                    dodam, że za wszystko zapłaciłyśmy same, bo to rodzaj prezentu dla mlodej
                    był... wyszło ze 40 zł na łebka
                  • twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:16
                    tez fajny pomysl! kurcze i ile fajnych rzeczy mozna zrobic.. ale mam wrazenie
                    ze wiekszosc moich kolezanek poszla na impreze rezerwujac striptizera i robiac
                    impreze w domu..
                    • esmeralda_pl Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:17
                      nie wiem, mnie się chce rzygać, ajk widze tych tańczących kolesi... żenada...
                      pomysłem tez jest np. wie czorek panieński w spa... Chyba u Ireny Eris takie
                      organizują
                      • twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:19
                        tez fajniesmile a w ogole to jest kupe firm ktore organizuja takie rzeczy.. np.
                        mozna sobie wypozyczyc autobus pietrowy i zrobic w nim imprezkesmile tylko pewnie
                        koszty wysokie takich fajnych imprezsmile
                        • esmeralda_pl Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:27
                          wiesz, tak jak mówię - nas to kosztowało ok. 400 zł... i było to takie nasze smile
    • nionczka Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:48
      Mi organizuje moja przyjaciolka. Nie mam pojecia co, ale wiem, ze nie bedzie
      zadnych striptizerów itp. Najprawdopodobniej zabiora mnie na weekend nad morze
      (mam blisko). Beda jakies sporty i nocna balanga. Tylko kobietki.
      I za wszystko placa dziewczyny na spolke.
      W zeszlym roku urzadzilysmy kolezance taki weekend niespodzainke z jazda konna,
      i paralotnia (niewypal bo nie bylo wiatru sad).

W tym roku dziewczyny organizuja jednej kolezance (ja nie ide bo jej nie lubie)
      wypad na 3 dni do parku rozrywki. A panowie mlodego zabieraja do Paryza! Ale to
      tez niewypal moim zdaniem bedzie. Pojdzie na to kupa kasy, dwa dni w pociagu i
      nic nie zobacza.

Zawsze wszystko jest niespodzianka i mloda nic nie wie. My nasza doslownie
      porwalysmy z domu. Tylko jej przyszly wiedzial kiedy to bedzie i on nam
      otworzyl dzrzwi do ich mieszkania.

Ja bym chciala lot balonem, spa albo prywatna lekcje gotowania.

No i poza tym przebieramy panne mloda i siebie.
    • anulka_1 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 16:29
      Ja to bym chętnie z kumpelami na piwo sie przeszla z takiej okazji lub
      potanczyc. I to chyba zasugeruje mojej przyjaciólce - swiadkowej, która to już
      kombinuje jak urządzić mi wieczór panieński.
      • joanna_25 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 22:38
        hejsmile
        moja koleżanka miała bardzo fajny i oryginalny wieczór panieński zorganizowany
        przez "psiapsióly":
        dziewczyny zorganizowaly imprezke dla przyszlej panny moldej w domu jednej z
        nich. Panna M. pojawila sie jako gosc honorowy i od progu czekaly an nia
        niespodzianki: weszla do mieszkania i droge do pokoju zdobily porozstawiane na
        podlodze świece (super nastroj!!). W pokoju czekaly na nia 3 kolezanki
        przebrane bosko w roznegliżowane szmatki, kozaczki i takie tam..Usadzily Panne
        M. na honorowym miejscu i w takt muzyki disco zrobily dla niej...striptiz!!!
        Oczywiście taki do bielizny...Bylo mnostwo smiechuwink
        (wszyscy wiezieli ze zamawianie striptizera nie mialo sensu-to nie w klimatach
        moje kolezanki).
        Po tej "niespodziance" nastapiły kolejne typu: tort w kształcie...penisa
        upieczony przez koleżanki, preznety (moc bielizny!, których M musiala szukac
        sama po całym mieszkaniu, a do których prowadziły specjalne wskazówki. M.
        dostała też pamiętnik (okładka z kiczowatej rożowej puchowej oprawy!) a w
        środku zdjęcia i wspomnienia babskich latsmile Na ostatnim zdjęciu fotka
        zakochanych (ciężko przez nas zdobyta!!).
        Wieczór skończył się w klubie nocnym, ale... o tym juz nie opowiem bo żadna z
        nas nie pamieta.....wink

Fajnym pomysłem jest np zamówienie (np z netu) identycznych koszulek dla
        wszystkich uczestniczek wieczoru z jakimś napisem...

polecam
        pzdr
        • esmeralda_pl Re: Wieczór panienski- robicie?? 30.03.06, 08:57
          tort w kształcie penisa uważam za głupi pomysł... ale to moje zdanie
          • joanna_25 Re: Wieczór panienski- robicie?? 30.03.06, 17:48
            Esmeraldo, dlaczego ten pomysł jest głupi? Wiesz ile zabawy i śmiechu przy tym
            miałyśm?? Nie rozumiem sformułowania głupi w tym pojęciu...Myślisz że zbyt
            ordynarny na wieczór panieński??
            Lepszy byłby tort w kształcie kręgli?
            pozdrawiamwink
        • monjan do joanny 25 30.03.06, 12:16
          a jkei to były wskazowki zebys znalazla prezenty???
          ja chcialam mojej kolzance dac fanat(preznt) za odpowiedz na pytanie
          np. niedyskretne, wykonanie zadania
          tylko nie mam pomyslu na pytania...
          • joanna_25 Re: do joanny 25 30.03.06, 17:46
            hej,
            to był panieński koleżankismile
            musiała trafić na prezenty na zasadzie "ciepło - zmino" takie tam w
            stylu "pociągnij za sznureczek" (a sznurek wił się po całym mieszkaniu na końcu
            był prezent...)

Twój pomysł jest lepszy: rzeczywiście można zadawać pytania i za każdą
            odpowiedź prezent (fan)! Żeby nie było nudno to polecam pytania z "pieprzykiem"
            w stylu: gdzie odbył się Wasz pierwszy raz...itp. Myślę, że w gronie
            najbliższych przyjaciółek takie pytania nikogo nie oburzą..
            Bo zadawanie pytań w stylu: czy lubisz grać w kręgle lub jaki jest Twój
            ulubiony kolor jest przynudnawe...
            Szalonych pomysłów i udanej zabawy życzę!!

pzdr
    • evka_e Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 17:23
      Ja nie chce panieńskiego, ale wiem że jest on nieunikniony, bo już mi to
      ogłosiły mije "psiapsiółki" ! co prawda zawsze się każdej organizuwało, ale ja
      wolałabym tego uniknąć. Pewnie zabiorą mnie też na dyskoteke chociaż
      powiedziały że dla mnie wymyślą coś extra i nigdy tego nie zapomne. Ojj po nich
      można sie wszystkiego spodziewać!
      Za niecałe 5 miesięcy opowiem wam jak byłosmile
      Pozdrawiam
      • mef8 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 23:03
        PRzymajmiej na tym forum wyłączono cenzurę i mogę się wypowiedzieć, skoro dworce
        kolejowe i generał nie przeszły to przynajmiej mogę powiedzieć że ślub to jest
        fajna rzecz i z konta przyszłej żony mogę sie publiczne uzewnętrznić
        • minerwamcg Re: Wieczór panienski- robicie?? 30.03.06, 10:18
          mef8 napisała:

> PRzymajmiej na tym forum wyłączono cenzurę i mogę się wypowiedzieć, skoro
          dworc
          > e
          > kolejowe i generał nie przeszły to przynajmiej mogę powiedzieć że ślub to jest
          > fajna rzecz i z konta przyszłej żony mogę sie publiczne uzewnętrznić

Że tak inteligentnie spytam cytatem z "Hotelu Zacisze" - ke?
    • golinda Re: Wieczór panienski- robicie?? 30.03.06, 11:14
      wujeżdżam z moimi druhnami pod koniec lipca nad morze na weekend...
      koledzy właśnie się zaoferowali, że chętnie pojadą z nami i striptiz zrobią...wink
    • dusia0701 Re: Wieczór panienski- robicie?? 30.03.06, 12:15
      Moja przyjaciółka postanowiła urządzić mi wieczór panieński w SPA w
      Nałęczowiesmile Uważam że to genialny pomysł.Przecież każda przyszła panna młoda
      chce pięknie wyglądać w ten wyjątkowy dzieńsmileNie jest to tania inwestycja ale
      myśle że bardzo przyjemna. Nie mam oczywiście nic przeciwko typowym spotkaniom
      w barze czy u jednej z przyjaciółek ale w ten sposób można spędzać czas zawsze
      a wieczór panieński ma sie tylko jeden!!!!Pozdrawiam i życze wszystkim udanej
      zabawy. Bo tak prawde mówiąc to chyba nie ważne gdzie spędzicie swój "ostatni"
      wolny wieczór. Ważne byście go spędziły z najbliższymismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka