bacha1979 29.03.06, 09:59 jelsi tak, too jak , gdzi, w jakiej formie i czy Wy orgazniujecie czy Wasze psiapsiólki?? Podzielcie się pomysłami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 10:03 ja w koncu juz nie wiem.. mialam nie robic bo moj P. tez nie chcial.. mysle ze albo zrobimy razem albo w ogole.. ale jesli bedzie, to nie chce striptizera.. chetnie po prostu zabiore dziewczyny gdzies do pubu lub do siebie, wypijemy sobie troche.. a moze troche wiecej.. i bedzie milo ale jeszcze nie wiem.. jakos mam zle podejscie do tych wieczorkow.. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 10:59 Striptizera nie planuję w żadnym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:03 dla mnie striptizerzy nie sa apetyczni jakos tak z gejami mi sie kojarza oczywiscie nikogo nie chce obrazac, ale takei mam zdanie a co do wieczoru - jesli bede planowac, to pewnie sama zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:08 u mnie psiapsiolka/swiadkowa organizuje. ale bedzie miala zakaz zamawiania striptizera, zreszta jak ja znam to i tak tego nie zrobi. ja mam za zadanie dostarczyc jej kontakty do dziewczyn ktore chce zaprosic, a reszta mysle ze bedzie niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:11 Tak. Ale kurzce nie chciałabym by je naciagac na jakies koszty. I pomysłalam, że może wynając domek nad woda, zrobić jakiegos grila, muzyke... Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:12 tez fajny pomysl ja jeszcze nie wiem zobacze jak to sie skonczy! ale poniewaz slub pociaga za soba b.duze koszty chyba nie chce duzo wydawac na wieczor papienski.. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:14 a my jakies 3 lata temu zorganizowałysmy (a właściwie świadkowa) wieczór panieński niespodzianke... Zarezerwowałyśmy tor w kręgielni, zamowiłyśmy tam poczęstunek... Wszystkie miały skarpetki na zmianę... a pannie młodej świadkowa powiedziała, że potrzebuje jej pomocy przy wyborze dywanu, więc konieczne jest zwięcie skarpetek, żeby sprawdzić, czy wystarczająco miękki jest... Niespodziewanka była!!! I bawiłyśmy się super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:16 dodam, że za wszystko zapłaciłyśmy same, bo to rodzaj prezentu dla mlodej był... wyszło ze 40 zł na łebka Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:16 tez fajny pomysl! kurcze i ile fajnych rzeczy mozna zrobic.. ale mam wrazenie ze wiekszosc moich kolezanek poszla na impreze rezerwujac striptizera i robiac impreze w domu.. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:17 nie wiem, mnie się chce rzygać, ajk widze tych tańczących kolesi... żenada... pomysłem tez jest np. wie czorek panieński w spa... Chyba u Ireny Eris takie organizują Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:19 tez fajnie a w ogole to jest kupe firm ktore organizuja takie rzeczy.. np. mozna sobie wypozyczyc autobus pietrowy i zrobic w nim imprezke tylko pewnie koszty wysokie takich fajnych imprez Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:27 wiesz, tak jak mówię - nas to kosztowało ok. 400 zł... i było to takie nasze Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 11:48 Mi organizuje moja przyjaciolka. Nie mam pojecia co, ale wiem, ze nie bedzie zadnych striptizerów itp. Najprawdopodobniej zabiora mnie na weekend nad morze (mam blisko). Beda jakies sporty i nocna balanga. Tylko kobietki. I za wszystko placa dziewczyny na spolke. W zeszlym roku urzadzilysmy kolezance taki weekend niespodzainke z jazda konna, i paralotnia (niewypal bo nie bylo wiatru ). W tym roku dziewczyny organizuja jednej kolezance (ja nie ide bo jej nie lubie) wypad na 3 dni do parku rozrywki. A panowie mlodego zabieraja do Paryza! Ale to tez niewypal moim zdaniem bedzie. Pojdzie na to kupa kasy, dwa dni w pociagu i nic nie zobacza. Zawsze wszystko jest niespodzianka i mloda nic nie wie. My nasza doslownie porwalysmy z domu. Tylko jej przyszly wiedzial kiedy to bedzie i on nam otworzyl dzrzwi do ich mieszkania. Ja bym chciala lot balonem, spa albo prywatna lekcje gotowania. No i poza tym przebieramy panne mloda i siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_1 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 16:29 Ja to bym chętnie z kumpelami na piwo sie przeszla z takiej okazji lub potanczyc. I to chyba zasugeruje mojej przyjaciólce - swiadkowej, która to już kombinuje jak urządzić mi wieczór panieński. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_25 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 22:38 hej moja koleżanka miała bardzo fajny i oryginalny wieczór panieński zorganizowany przez "psiapsióly": dziewczyny zorganizowaly imprezke dla przyszlej panny moldej w domu jednej z nich. Panna M. pojawila sie jako gosc honorowy i od progu czekaly an nia niespodzianki: weszla do mieszkania i droge do pokoju zdobily porozstawiane na podlodze świece (super nastroj!!). W pokoju czekaly na nia 3 kolezanki przebrane bosko w roznegliżowane szmatki, kozaczki i takie tam..Usadzily Panne M. na honorowym miejscu i w takt muzyki disco zrobily dla niej...striptiz!!! Oczywiście taki do bielizny...Bylo mnostwo smiechu (wszyscy wiezieli ze zamawianie striptizera nie mialo sensu-to nie w klimatach moje kolezanki). Po tej "niespodziance" nastapiły kolejne typu: tort w kształcie...penisa upieczony przez koleżanki, preznety (moc bielizny!, których M musiala szukac sama po całym mieszkaniu, a do których prowadziły specjalne wskazówki. M. dostała też pamiętnik (okładka z kiczowatej rożowej puchowej oprawy!) a w środku zdjęcia i wspomnienia babskich lat Na ostatnim zdjęciu fotka zakochanych (ciężko przez nas zdobyta!!). Wieczór skończył się w klubie nocnym, ale... o tym juz nie opowiem bo żadna z nas nie pamieta..... Fajnym pomysłem jest np zamówienie (np z netu) identycznych koszulek dla wszystkich uczestniczek wieczoru z jakimś napisem... polecam pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Wieczór panienski- robicie?? 30.03.06, 08:57 tort w kształcie penisa uważam za głupi pomysł... ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_25 Re: Wieczór panienski- robicie?? 30.03.06, 17:48 Esmeraldo, dlaczego ten pomysł jest głupi? Wiesz ile zabawy i śmiechu przy tym miałyśm?? Nie rozumiem sformułowania głupi w tym pojęciu...Myślisz że zbyt ordynarny na wieczór panieński?? Lepszy byłby tort w kształcie kręgli? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monjan do joanny 25 30.03.06, 12:16 a jkei to były wskazowki zebys znalazla prezenty??? ja chcialam mojej kolzance dac fanat(preznt) za odpowiedz na pytanie np. niedyskretne, wykonanie zadania tylko nie mam pomyslu na pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_25 Re: do joanny 25 30.03.06, 17:46 hej, to był panieński koleżanki musiała trafić na prezenty na zasadzie "ciepło - zmino" takie tam w stylu "pociągnij za sznureczek" (a sznurek wił się po całym mieszkaniu na końcu był prezent...) Twój pomysł jest lepszy: rzeczywiście można zadawać pytania i za każdą odpowiedź prezent (fan)! Żeby nie było nudno to polecam pytania z "pieprzykiem" w stylu: gdzie odbył się Wasz pierwszy raz...itp. Myślę, że w gronie najbliższych przyjaciółek takie pytania nikogo nie oburzą.. Bo zadawanie pytań w stylu: czy lubisz grać w kręgle lub jaki jest Twój ulubiony kolor jest przynudnawe... Szalonych pomysłów i udanej zabawy życzę!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
evka_e Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 17:23 Ja nie chce panieńskiego, ale wiem że jest on nieunikniony, bo już mi to ogłosiły mije "psiapsiółki" ! co prawda zawsze się każdej organizuwało, ale ja wolałabym tego uniknąć. Pewnie zabiorą mnie też na dyskoteke chociaż powiedziały że dla mnie wymyślą coś extra i nigdy tego nie zapomne. Ojj po nich można sie wszystkiego spodziewać! Za niecałe 5 miesięcy opowiem wam jak było Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Wieczór panienski- robicie?? 29.03.06, 23:03 PRzymajmiej na tym forum wyłączono cenzurę i mogę się wypowiedzieć, skoro dworce kolejowe i generał nie przeszły to przynajmiej mogę powiedzieć że ślub to jest fajna rzecz i z konta przyszłej żony mogę sie publiczne uzewnętrznić Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Wieczór panienski- robicie?? 30.03.06, 10:18 mef8 napisała: > PRzymajmiej na tym forum wyłączono cenzurę i mogę się wypowiedzieć, skoro dworc > e > kolejowe i generał nie przeszły to przynajmiej mogę powiedzieć że ślub to jest > fajna rzecz i z konta przyszłej żony mogę sie publiczne uzewnętrznić Że tak inteligentnie spytam cytatem z "Hotelu Zacisze" - ke? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Wieczór panienski- robicie?? 30.03.06, 11:14 wujeżdżam z moimi druhnami pod koniec lipca nad morze na weekend... koledzy właśnie się zaoferowali, że chętnie pojadą z nami i striptiz zrobią... Odpowiedz Link Zgłoś
dusia0701 Re: Wieczór panienski- robicie?? 30.03.06, 12:15 Moja przyjaciółka postanowiła urządzić mi wieczór panieński w SPA w Nałęczowie Uważam że to genialny pomysł.Przecież każda przyszła panna młoda chce pięknie wyglądać w ten wyjątkowy dzieńNie jest to tania inwestycja ale myśle że bardzo przyjemna. Nie mam oczywiście nic przeciwko typowym spotkaniom w barze czy u jednej z przyjaciółek ale w ten sposób można spędzać czas zawsze a wieczór panieński ma sie tylko jeden!!!!Pozdrawiam i życze wszystkim udanej zabawy. Bo tak prawde mówiąc to chyba nie ważne gdzie spędzicie swój "ostatni" wolny wieczór. Ważne byście go spędziły z najbliższymi Odpowiedz Link Zgłoś