bacha1979 03.04.06, 13:55 idąc prosić gości?? tak jak na codzień, czy jakoś bardziej elegancko??? Hmm?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emib3 Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 13:57 Ciut bardziej elegancko niz na co dzień, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 14:00 To znaczy, jak się ubieramy, rozwożąc zaproszenia? No na pewno nie trampki i pępek na wierzchu Troszkę się trzeba postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: No agnrek, o to mi chodziło. :) 03.04.06, 14:04 ha ha A tak serio, to trzeba okazać szacunke gościom, nasz ubiór o tym bardzo wiele mówi. Jak bysmy się poczuli, gdyby ktoś przyjechał i w dresach nam zaproszenie dał? Lekko lekceważeni, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: No agnrek, o to mi chodziło. :) 03.04.06, 14:06 E, bez przesady. Dresem nie jestem. Sparawiałm sobie tylko łądną sukienke z zakietem i nie wiem czy nie bede wygladać jak Stróz w Boże Ciało. Garsonka bynajmniej nie wieczorowa, coby rozwiać wątpliości. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzielnica33 Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 14:01 Ja ubieram sie normalnie a moj chlopak jak wozny w dzien nauczyciala. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 14:11 Jak przeczytałam to pytanie to stwierdziłam, że w ogóle mi do głowy nie przyszło, żeby ubrać się inaczej niż na codzień. Tak, tylko ja na codzień chodzę ubrana elegancko, często w garsonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 14:12 Hhe ja tez zazwyczja chodze w garsonkach, kostiumach. Tyle, ze są to takie "pracowe" ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
plockmala Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 14:19 ... ale żeś pytanie walnęła ... hehe ja ubieram się zwyczajnie, na pewno nie będę kupowała garsonki dla mnie to chyba lekka przesada ... Wiadomo, że jeśli szanujemy człowieka to nie pójdziemy z zaproszeniem w podartych spodniach. My będziemy zapraszać w ubraniach codziennych, czyli bluzeczka i spodnie. Pozdrawiam autorkę wątku Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 14:27 ja jestem codziennie ładnie ubrana... a zaproszenia będziemy rozwozić Święta Wielkanocne, więc ubierzemy się świątecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 14:31 golinda, zdązycie przez świeta zaprosić wszytkich?? U nas to chyba z tydzien zajmie,albo ze 4 weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 14:48 bacha - ty to może najpierw te zaproszenia zamów, co? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 14:53 justm, spoko. Projekt wykonany, do Wielkanocy choćby nie wiem co, muszą być wydrukowane. Prosić zaczynamy właśnie od Swiąt. Takie przynajmniej plany mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
kati_t Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 15:14 coraz bardziej to forum ślubne mnie zaskakuje i.....śmieszy.... zawsze myślałam ze to mnie odbija na punkcie własnego ślubu i wesela ale wiedze że inni są bardziej wykęceni niż ja bacha1979 pomyśl, dziewczyno pomyśl chwilkę jak powinnaś się ubrać... litościiiiiiiii ... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 15:23 kati, nie wiem skąd Twoje oburzenie. Co nienormalnego zoabzcyłąs w tym pytaniu. Jakos inni nie musieli być kąsliwi i odpowiedzieli, bez złośliwych uwag. Pozdarwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 15:27 bacha: w święta "obskoczymy" tylko tych "najważniejszych" i tych, z którymi mamy możliwość kontaktu jak jesteśmy u rodziców... reszta później... Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 15:50 moja świadkowa już ma zaproszenie. i rodzice narzeczonego. w święta nie mamy niestety za bardzo okazji, choć bardzo na to liczyłam. zobaczymy. jest tego trochę do rozwiezienia Odpowiedz Link Zgłoś
kati_t Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 15:43 ależ ja się nie oburzam tylko śmiać mi się zachciało, że ktoś może mieć problem w co ma się ubrać jadąc z zaproszeniami jeżeli Cię uraziłam to bardzo, bardzo przepraszam, nie chciałam, ale również nie mogłam się oprzeć aby nie odpowiedzieć. Sądziłam na początku że to jakiś żart, ale widzę że to na prawdę stanowić musi nie lada problem skoro jest poruszany na forum pozdrawiam serdecznie, jeżeli uraziłam to wybacz proszę xxx Odpowiedz Link Zgłoś
taormina5 Niektórzy mają talent do wymyślania problemów!!! 03.04.06, 17:02 Bacha 1979 LITOŚCI. Są o wiele ważniejsze sprawy..... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_1 Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 16:05 Ja tam zadnej garsonki nie wkladam, raczej ubiore się zwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 16:55 no widzisz bacha, jakbys wynajeła ta konsultantke slubna, która twoim zdaniem jest tak niezbedna, to napewno doradziłaby ci w tak bardzo WAŻNEJ sprawie jak ubiór podczas rozdawania zaproszen. )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 17:30 Może trzeba sie jakoś przebrać...??? A ja - jak zwykle - o czymś nie wiem? Może np.strój regionalny? Albo może istnieje, jakiś przesąd, że np.wręczając zaproszenia trzeba mieć na sobie coś fioletowego, coś ukradzionego i coś nieprzemakalnego? Albo może trzeba mieć bieliznę pod kolor zaproszeń??? Błagam - pomóżcie, bo znowu się zbłaźnię!!!)))) Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 17:31 znowu się zaczyna...spokój baby! jak ktoś uważa to za sprawę nieważną, niech nie czyta... może nie jest to takie strasznie istotne rzeczywiście, ale wymienić się pomysłami można... forum jest właśnie po to...i po to, żeby pokazywać sukienki i pytać o zdanie też! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Jak się ubieracie 03.04.06, 18:28 golinda napisała: > znowu się zaczyna...spokój baby! > jak ktoś uważa to za sprawę nieważną, niech nie czyta... > może nie jest to takie strasznie istotne rzeczywiście, ale wymienić się > pomysłami można... > forum jest właśnie po to...i po to, żeby pokazywać sukienki i pytać o zdanie > też! no pewnie! popieram w 100%. ale jezeli ktos ma jakas obsesje i przez 2 miesiace dopisuje sie pod prawie kazdym moim postem obsmiewajac go i krytykujac czy trzeba czy nie trzeba to cos tu jest nie tak. i po sto razy powtarza sie, ze mam obsesje i rzucam sie na nia. ja starałam sie nie prowokowac zaczepek ale prawda jest taka, ze niektóre madrosci tez mogłabym obsmiac i OGROMNE problemy jak niewiedza na temat stroju odpowiedniego do zapraszania gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Jak się ubieracie 04.04.06, 07:27 już o tym było, ale jeszcze raz. nie tutaj! dziewczyny to jest forum o przygotowaniach do slubu, wesela a nie rozwiązywania problów i pyskówek między dwoma, wydawałoby się, dorosłymi kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Jak się ubieracie 04.04.06, 07:51 ewciu, gdybyś popierała to może bys sobie darowała komentarz, który nic nie wnosi.Może powiesz jak się ubrałas ,skoro tak wszytko wiesz. Tyle, że jesli to będzie taka sama prawda jak o twojej urodzie, siostrze, która ywszła za mąz rok tem ( anadal jest panna) to żadnej wartości to mieć nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Jak się ubieracie 04.04.06, 08:05 Ja na codzien chodze w dzinsach i tak sie ubiore do tego jakis sweterek lub marynarka sztruksowa.. nie bede sie stroic! moj nazeczony pewnie tez na luzie sie ubierze! to nasza bliska rodzina i nie bedziemy "scenek" odstawiac Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Jak się ubieracie 04.04.06, 14:01 bacha1979 napisała: > ewciu, gdybyś popierała to może bys sobie darowała komentarz, który nic nie > wnosi. odczep sie wkoncu ode mnie, przestan komentowac kazdy mój post, to gwarantuje, ze ja nie bede wchodziła w droge tobie!!!!!! > Może powiesz jak się ubrałas ,skoro tak wszytko wiesz. nie sadze, zeby zalezało ci na moim zdaniu!! > Tyle, że jesli to będzie taka sama prawda jak o twojej urodzie, )) a co cie tak boli moja uroda?? no jedni sa ładni, inni nie. a w ten sposób braku urody sobie nie zrekompensujesz! > siostrze, która ywszła za mąz rok > tem ( anadal jest panna) to żadnej wartości to mieć nie będzie. wiesz, to juz u ciebie jakas obsesja na moim punkcie i punkcie mojej sytuacji rodzinnej.znasz wszystkie moje siostry i braci ciotecznych w obu liniach??to gratuluje wytrwałości! i chyba przez to wszystko chyba ty zaczynasz miec jakies omamy, bo ja nigdzie nie napisałam, ze moja siostra wyszła za maz rok temu!! mówie ci zwariujesz przez to!! Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: Jak się ubieracie 04.04.06, 14:08 Serio, dziewczyny, wszystko OK z Wami?? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Jak się ubieracie 04.04.06, 14:19 ewcia1980 napisała: > bacha1979 napisała: > > > > > > Może powiesz jak się ubrałas ,skoro tak wszytko wiesz. > > nie sadze, zeby zalezało ci na moim zdaniu!! Owszem, skoro weszłaś wten wątek, mozę wypowiedz sie na temat... > > > Tyle, że jesli to będzie taka sama prawda jak o twojej urodzie, > > )) a co cie tak boli moja uroda?? > no jedni sa ładni, inni nie. a w ten sposób braku urody sobie nie > zrekompensujesz! > Boli?? Nie kpij sobie ewelinko, bo przeciez jestes baaardzo przecietną osoba, w soim wygórowanym mniemaniu uważasz się za urodziwą... > > siostrze, która ywszła za mąz rok > > tem ( anadal jest panna) to żadnej wartości to mieć nie będzie. > > wiesz, to juz u ciebie jakas obsesja na moim punkcie i punkcie mojej sytuacji > rodzinnej.znasz wszystkie moje siostry i braci ciotecznych w obu liniach??to > gratuluje wytrwałości! > Omamy?? No czyzby pamięc zawodziła???Przypomnieć??? Pisałs o swojej siostrze , której rzekmo zorganziowałas wesele... >> O moje zdrowie sie nie martw, bo w przeciwienstwie do ciebie nie ejstem tak drażliwa...Nie ja pierwsza ci to mówi i pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Jak się ubieracie 04.04.06, 14:39 no w tak waznej kwestii jak dobór stroju przy rozdawaniu zaproszen ja nie bede sie wypowiadała. to zbyt duza odpowiedzialność!! oj odzywaja sie jednak kompleksy, odzywaja jak ja jestem przecietna to duza wiekszosc ludzi jest poniżej przecietnej, łacznie z toba ))))))) a poza tym sledzisz mnie, ze wiesz jak wygladam?? no przypomnij gdzie ja napisałam, ze moja rodzona siostra wyszłą za mąż?? i to rok temu?? a wesele organizowałm i siostrze ciotecznej i pomagałam kuzynce, a co??? masz jakis problem z tym?? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Jak się ubieracie 04.04.06, 14:56 ewuniu, pudło , wróżka jestes fatalna. Ty bys komuś pomogła?? Nie zartuj, to do ciebie niepodobne.Jedynie próbujesz w ten sposób wyjśc z twarzą, bo okazało się ze cos pisałas....Nie sledze cie, ewuniu, niepotzrebnie znowu sobie pochlebiasz. Boli cie, ze cie zdemaskowałam? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Jak się ubieracie 04.04.06, 15:02 ))))))) o demaskowaniu i preparowaniu czegokolwiek pisze osoba, która zakłada sobie kilka nicków, zeby popierac siebie w kłótni z kims!!!!!! dobre!!! kazdy ocenia według siebie, chyba tak to pisałaś, nie?? a jakie były te twoje nicki?? bacha1979, xenika i asia.x czy w któryms sie pomyliłam?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 [...] 04.04.06, 15:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś