honocia 13.04.06, 13:58 Dziewczyny jak mam napisać na winietce jeśli nie znam osoby z która ktoś przyjdzie? np. Marcin Kowalski a obok karteczka osoba towarzysząca Marcinowi Kowalskiemu? Miałyscie z tym problem? Pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: winietki na stół 13.04.06, 13:59 przy potwierdzaniu przybycia mozna dopytac o imiona i nazwiska osob towarzyszacych. ja zamierzam tak zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
daria.luczak1 Re: winietki na stół 13.04.06, 14:00 Trzeba sie dowiedzieć jak sie nazywa oosoba towarzysząca - najlepiej od samego Marcina Kowalskiego To łatwe a ta osoba sie bedzie dużo lepiej czuła Odpowiedz Link Zgłoś
langusta1980 Re: winietki na stół 13.04.06, 14:07 my takze mamy winietki i dopytalismy z kim zamierzaja przyjsc i nie bylo problemu pozdrawiam ps. hm tylko dobrze rozsadz gosci hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jesica5 Re: winietki na stół 13.04.06, 14:52 A ja właśnie je robię no i mam ten sam problem,bo mam osoby, które przyjdą z partnerami,ale one same nie widzą jeszcze z którymi,czyli nie są w stanie podać mi danych. Chciałam winietki już przygotować i tak sobię stanęłam;0( Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: winietki na stół 13.04.06, 15:11 zostaw te parę czystych i dopiszesz jak się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaes Re: winietki na stół 13.04.06, 16:11 A ja zrobiłam trochę inaczej. Na winietkach nie pisałam pojedynczych osób tylko pary tzn. dla każdej pary mam dwie jednakowe winietki np. Janina i Jan Kowalscy. Dlatego jeśli ktoś przychodzi z os. tow. to robiłam dwie winietki o treści Jan Kowalski z os. tow. I nie przejmowałam się, że nie znam osoby towarzyszącej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: winietki na stół 13.04.06, 17:06 na jednym weselu, gdzie akurat mój narzeczony był swiadkiem, wiec byli to dosc bliscy znajomi, ja miałam winietke o tresci Ewelina od Mariusza ) jak dla mnie było to bardzo sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: winietki na stół 13.04.06, 17:43 Ja spotkałam się z wersją: osoba towarzysząca Macka, osoba towarzysząca Renaty itp. Sama będę starała się dopytac o nazwiska, ale niestety niektórzy do ostatniej chwili nie wiedza z kim przyjdą, a ciężko w dniu ślubu jeszcze się drukowaniem winietek zajmować ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
magdaliena1 Re: winietki na stół 14.04.06, 08:50 A Wy same robicie te winietki czy zamawiacie? I kto je rozstawia? Przecież nie Państwo Młodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaes Re: winietki na stół 14.04.06, 09:24 My robimy sami. A rozstawią właściciele zajazdu, gdzie mamy wesele. My tylko musimy im zawieść te winietki i plan rozsadzenia gości przy stołach. Odpowiedz Link Zgłoś