patataja1 25.04.06, 09:17 Jak dobrać buty do sukienki? Sukienka jest kolotu ecri, ale buty ecri w sklepach są zdecydowanie ciemniejsze. Czy buty mogą być ciemniejsze niż sukienka? Pomóżcie, ślub 27 maja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
principessa11 Re: buty ślubne 25.04.06, 09:26 ja kupiłam sobie buty ecru do sukienki satynowej sukni w tym właśnie kolorze w Cymbeline - skórzane, wiązane na jedwabne wstążki i pokryte koronką - sąpiękne, a kolor mają idealny, niestety były drogie... ale coś za coś. polecam ci zakup butów w salonie w którym kupiłaś suknie... na miejscu na pewno dobrze dobierzesz dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: buty ślubne 25.04.06, 14:58 Kupiłaś w Cymbeline w Wawie na JPII? A możesz powiedzieć ile zapłaciłaś? Właśnie czegoś takiego szukam, tylko na niezbyt wysokiej szpilce.. Odpowiedz Link Zgłoś
adelheid2 Re: buty ślubne 25.04.06, 14:54 podaje link-tez mam z tamtad buty-super. A ecru kolor jest bardzo jasny i czekasz tylko 10 dni!!!! www.bialebuty.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
principessa11 Re: buty ślubne 25.04.06, 16:19 buciki kupiłam w salonie w Łodzi, bo z tąd pochodzę na tej stronie którą podała koleżanka nie ma takich butów kosztowały niestety 340 zł. ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: buty ślubne 25.04.06, 16:21 Polecam Elizabeth na Chmielnej, sama kupiłam butki w sobotę. Jest ogromny wybór w kolorze ecru, mniejszy w bieli. Same obcasy 7 cm głównie, ale ja chciałam 5 cm i znalazłam. Ceny od 150 do 350 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: buty ślubne 25.04.06, 17:53 Polecam równiez zakup butów w salonie z sukienkami. Od razu zobaczysz jak to razem sie prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś