Dodaj do ulubionych

Ulatwienie w przenoszeniu zakladek/linkow na blogu

IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.12, 22:05
Korzystajac z mam nadzieje pozytywnych zmian, jakie tu zachodzasmile chcialabym przypomniec sie o przywrocenie bardzo przydatnej na blogach funkcji - a mianowicie - opcji przenoszenia zakladek/linkow pomiedzy folderami. W tej chwili egzystuje jedynie opcja "edytuj/usun lub dodaj link" a ja poprosze o opcje "przenies do innego folderu". Odpadlaby mi wreszcie mordercza praca porzadkowania tych zakladek "na piechote" czyli wpisywania od poczatku do nowego folderu i usuwania ze starego...

Bardzo ladnie poproszesmile
Obserwuj wątek
    • orosadm Re: Ulatwienie w przenoszeniu zakladek/linkow na 12.07.12, 00:53
      To jak już prosimy, to ja proszę o możliwość opublikowania wpisu konkretnego dnia o konkretnej godzinie. Bardzo przydatne zwłaszcza latem, gdy często wyjeżdża się na jakiś czas bez dostępu do netu

oros
      • orosadm Re: Ulatwienie w przenoszeniu zakladek/linkow na 12.07.12, 00:54
        orosadm napisał:
        > To jak już prosimy, to ja proszę o możliwość opublikowania wpisu konkretnego dn
        > ia o konkretnej godzinie. Bardzo przydatne zwłaszcza latem, gdy często wyjeżdża
        > się na jakiś czas bez dostępu do netu

Chodzi o to, żeby można było podać datę kiedy się chce, żeby wpis się pojawił na bloxie

oros

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka