manaro 26.05.06, 22:59 mam pytanko częstochowskie panny młode, gdzie zamawialyscie lub bedziecie zamawiac bykiet ślubny? bo ja nie mam pomysłu żadnego niestety pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liilia Re: Bukiet Slubny Częstochowie 27.05.06, 12:28 witam! ja zamawiałam w ogrodach cynaMONOWYCH W III alei, dziewczyny robia naprawdę piekne wiązanki-a ceny jak wszędzie -wcale niejest tam drogo, ja płacę za swoją 150 zł-ale mam naprawde dość dużą wiązanke-wiem że bedzie piekna, pozdrawiam przejdz sobie tam i pogadaj z dziewczynami-tylko proponuje iść wczesniej bo maja bardzo duzo zamówien Odpowiedz Link Zgłoś
karmela77 Re: Bukiet Slubny Częstochowie 27.05.06, 20:53 ja też w ogrodach cynamonowych - ładne bukiety, bardzo miłe i znająe się na rzeczy panie + nastrojowy sklep i niewygórowane ceny.też płacę 150 za bukiet z róż. Odpowiedz Link Zgłoś
manaro Re: Bukiet Slubny Częstochowie 28.05.06, 12:16 dziekuje wam bardzo dziewczyny. zajrze tam jutro pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
martacqs Re: Bukiet Slubny Częstochowie 28.05.06, 14:57 I ja też zamówiłam w ogrodach cynamonowych! Cena tez ok. 150zł Nie mam natomiast pomysłu jaką dekoracje na samochód. Niby tam tez jakąś wybrałam - kosztuje około 180zł, ale jednak wolałabym coś tańszego Odpowiedz Link Zgłoś