martunia772 09.06.06, 09:46 czesc Potrzebuje pomocy co oryginalnego mozna kupic rodzicom na 30-lecie slubu?? wycieczke zgarnela mi sprze nosa siostra i teraz mam klopot pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przytomna Re: Prezent na 30 rocznice slubu?? 09.06.06, 10:40 1. Wspólne zdjęcie wszystkich dzieci / wnuków profesjonalnie zrobione w studio lub w plenerze oprawione w piękną ramkę, na ścianę lub na komodę, duży format. 2. Można u fotografa zamówić album z wybranymi zdjęciami w formie książki, tzn. zdjęcia są wydukowane na eleganckim papierze, można do tego dołączyć komentarze, cytaty i co tylko chcecie. Fotograf ma na pewno wiele pomysłów a także przykładowe formaty. 3. Sprzęt kuchenny - trochę oklepane... 4. Wizyta w SPA - chociaż to może być nudne dla taty... 5. Kolacja w jakimś super miejscu (dworek) połączona z jakąś atrakcją (bryczka, sauna itp) plus nocleg 6. Wynajęcie lokalu na imprezę z okazji rocznicy. Zaproście gości, załatwcie muzykę, zamówcie tort, oczywiście wszystko w tajemnicy przed rodzicami; będą mieli imprezę - niespodzankę z najważniejszymi dla nich osobami Odpowiedz Link Zgłoś
ankehuber Re: Prezent na 30 rocznice slubu?? 09.06.06, 12:33 ja poprosiłam artystkę o namalowanie obrazu specjalnie dla rodziców. obraz olejny na płótnie... piekna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś