Dodaj do ulubionych

Sala weselna Warszawa

10.10.17, 17:50
Od kilku godzin zaczęłam poważnie myśleć o szukaniu sali weselnej w Warszawie. Budżet nie będzie jakiś ogromny żeby mówić o znanych hotelach czy restauracjach ale chciałabym pomyśleć o Warszawie ale nie będę miała do dyspozycji jakiejś ogromnej gotówki więc mam pytanie czy według waszego zdania jest możliwe znalezienie w Warszawie sensownej sali na 06-08 2018 czy to raczej na dwa lata do przodu ?
Obserwuj wątek
    • natberstrik Re: Sala weselna Warszawa 13.10.17, 17:55
      Po kilku dniach intensywnego szukania jestem w punkcie wyjścia może jednak ktoś coś wie na ten temat sad
      • slubna_scena Re: Sala weselna Warszawa 25.10.17, 14:08
        Zapraszamy na portal Ślubna Scena.
        Pomagamy w znalezieniu wszystkich niezbędnych usługodawców a także dajemy bezpłatnie niektóre usługi czy artykuły. Pytaj o szczegóły na admin@slubnascena.pl
    • malutka03_89 Re: Sala weselna Warszawa 20.12.17, 12:03
      Polecam www.klubsosnowy.pl, piękne i urokliwe miejsce. Moja przyjaciółka miała tam ślub plenerowy wraz z weselem. Osobiście sama planuję wesele w tym miejscu w sierpniu 2018, bo oczekuję zaręczyn w najbliższym czasie (wszystko na to wskazuje) smile Na wszelki wypadek upewniałam się czy mają miejsca, ale potwierdzili, że są jeszcze dostępne terminy smile
      Ja osobiście zakochałam się w tym miejscu! Ceny też ok smile
      • beti091081 Re: Sala weselna Warszawa 13.03.18, 11:37
        www.facebook.com/PalacCzosnowskich/
        Proszę jeszcze zerknąć na to miejsce 🙂Super !
    • agsik29 Re: Sala weselna Warszawa 15.01.18, 19:51
      Jeżeli chodzi o Warszawę to w naszym przypadku cudownie sprawdziło się Instalacje Art Bistro na Zamku Ujazdowskiem, najbardziej urzekło mnie chyba to, że podejście jakie nam zaproponowano do całego przygotowania wesela było bardzo indywidualne, rozpoczynając od menu, a na wystroju sali kończąc- taki szacunek do klienta naprawdę się ceni, wszędzie indziej, kiedy szukaliśmy miejsca widać było, że każdy klient dostaje dokładnie to samo, a tutaj w końcu poczuliśmy się inaczej
    • marysia-1313 Re: Sala weselna Warszawa 30.01.18, 15:36
      Myślę że powinieneś poszukać na www.gdziewesele.pl/ albo zadzwonić do nich na 553 339 922 ;] Na pewno pomogą ze znalezieniem jakiejś fajnej salki big_grin
    • beti091081 Re: Sala weselna Warszawa 13.03.18, 11:35
      Polecam , przepiękne miejsce i klimat !
    • beti091081 Re: Sala weselna Warszawa 13.03.18, 11:40
    • maly.minionek Re: Sala weselna Warszawa 10.07.18, 10:44
      Zazwyczaj sale mają duże obłożenie i trzeba je rezerwować z odpowiednim wyprzedzeniem. Skoro masz ograniczony budżet to polecam posprawdzać oferty lokali poza Warszawą- kilkanaście kilometrów od miasta to niewielka odległość, a ceny potrafią być ciut niższe. Np. Astoria ładnie wygląda, razem z siostrą zrobiłysmy tam rocznice slubu naszych rodziców, mają dużą salę i wesele spokojnie też pomieszczą.
      • kivvvi Re: Sala weselna Warszawa 28.07.18, 22:17
        To prawda.... rezerwacje są robione z dużym wyprzedzeniem zazwyczaj, ale zdarza sie ze ludzie rezygnuja - wiadomo ZYCIE. Nam tak sie udalo wcisnac z terminem w ubieglym roku do Domu weselnego pokusa w kobylce pod wawa. Naprawde niesamowite miejsce i typowo weselny klimat. O dekoracje, jedzenie i wiele rzeczy typowo organizacyjnych nie ma sie co martwic bo sala typowo robiona wlasnie pod wesela czy przyjecia na spora liczbe osob. Dodatkowo jesli robicie dla gosci powyzej 125 osob dostaniecie tarta w gratisie i nocleg dla mlodej pary wink
    • julitkajulka Re: Sala weselna Warszawa 25.08.18, 18:01
      www.restauracjaursus.pl/oferta - polecam, naprawdę fajne miejsce na małe kameralne wesele
    • sabinasabibi Re: Sala weselna Warszawa 19.01.23, 12:51
      Bardzo ładne wesele wyprawiła moja kuzyna ze swoim mężem w sali Raj w Wiązownej. Bardzo i się tam podobało. Ładnie urządzony lokal. Impreza dopracowana w każdym szczególe. Świetne jedzenie i profesjonalna obsługa.
    • sabciasabii Re: Sala weselna Warszawa 24.03.23, 17:34
      Na wesele idealnym miejscem jest Pałac Lasotów. Piękny pałac urzadzony z gustem i klasą. Zadbany, czysty i elegancki. Moja kuzynka organizowała tam wesele. Pięknie wszystko przygotowali. Serwują pyszne i urozmaicone potrawy w odpowiedniej ilości. Obsługa kelnerska na wysokim poziomie. Sala bankietowa duża i komfortowa. Po prostu ładne miejsce idealne na takie przyjęcia.
    • monikasiansian Re: Sala weselna Warszawa 02.08.23, 11:09
      Ja mogę polecić dworek Biała Dama w Nieborowie. Piękne miejsce i ładna okolica. Idealnie nadaje się na wesele. Można tez tam zorganizować piękną sesję ślubną. Sama impreza pięknie przygotowana i dopracowana w każdym szczególe. Elegancka sala, dobre jedzenie i profesjonalna obsługa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka