agni18 25.06.06, 18:49 Zastanawiamy się wraz z narzeczonym nad urządzeniem przjęcia weselnego na zamku w Krasiczynie. Czy moglibyście się podzielić swoimi wrażeniami i opiniami na temat tego miejsca? Będziemy wdzięczni. A & A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasolka1980 Re: Wesele w Krasiczynie 25.06.06, 19:50 witaj Agni. My tez myslimy o Krasiczynie.Pytalam juz o to na forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=42848128&a=42848128 Kiedy ślubujecie? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
agni18 Re: Wesele w Krasiczynie 26.06.06, 10:32 Hej, dzieki za odpowiedz. Myslimy o 30 czerwca przyszlego roku. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
monikakunicka Re: Wesele w Krasiczynie 27.06.06, 03:36 witam! My wybralismy Krasiczyn. Slubujemy juz we wrzesniu. zalatwiam wszystko na odleglosc, bo mieszkamy za granica..niczego nie widzialam na wlasne oczy ..zobacze dopiero na 2 tyg przed.Martwie sie troche ale nie mamy wyboru..wybralismy sale na dole poczatkowo tzw rycerska wesele mialo byc mniejsze ..teraz wiem ze bedzie ok 100 ale sali nie moglam juzmienic...bo wynajeli sale na gorze. niby 100 ma sie zmiescic..i ododali nam jeszzce sale z fontanna.. Ogladam wszytko na zdeicach z ich strony inernetowej..te sale na dole jakies ciemne mi sie wydaja te na gorze wygladaja pieknie reprezentacyjne...i az mi ciarki przechodza ..ze jak zobacze wszytko an wlasne oczy..bojke sie ze mi sie sale nie spodobaja ..albo cos..czy ktos tam byl i widzial wszytko na wlasne oczy zwlaszcza sale na dole....slyszalam ze dobrze tam gotuja i ze torty robia dobre... o..czekam na opisy kogos kto tam byl i widzaial wszystko na wlasne oczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka1980 Re: Wesele w Krasiczynie 27.06.06, 09:52 My myślimy o lipcu 2006. Jak przygotowania? JA jestem jeszcze daleko w lesie, ale troche czasu jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agni18 Re: Wesele w Krasiczynie 27.06.06, 20:28 Monika, nic się nie martw. Myśmy byliw Krasiczynie 2 tygodnie temu, moi rodzice mieszkaja niedaleko. Pojechaliśmy do Krasiczyna w sobote obejrzeć sobie zamek, hotel i park. I bardzo to miejsce nam się spodobało. Były wtedy 2 wesela, weszliśmy obejrzeć sale kilka minut przed gośćmi.Sala Rycerska, gdzie sami planujemy imprezę była nakryta i w rzeczywistości jest ładniejsza niż na zdjęciach. Miła obsługa nam pokazała salę do tańca, też dość miejsca. Jest tam chłodnow i przyjemnie latem co jest dużym plusem!!! Mamy zdjęcia, tylko dopiero w weekned będę mogła Ci podesłać, jak chcesz. Podaj mi tylko swojego mejla. No i piękny park wokól. Wybieramy sie tam za miesiac żeby podpisac umowę. Trzymam kciuki!! Jesteś z tamtych okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
monikakunicka Re: Wesele w Krasiczynie 28.06.06, 03:28 Witam! agni18 spadlas mi z nieba..az mi sie usmiech na twarzy pokazl..mojemu Brian'owi tez....wyslalam ci na emaila list..czekamy na zdeicia... HUURRRAAA...az mi sie humor poprawil...bardzo ci dziekuje ze napisalas...zdiecia sali rycerskiej i mysliwskiej na ich stronie ..sa bardzo smutne i szare..stad moje cale obawy i frustracje.. jeszcze raz dziekuje..pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka1980 Re: Wesele w Krasiczynie 28.06.06, 13:26 Agni, czy ja tez bym mogtla prosic o zdjecia? Byłam tylko w parku... Wyslij na fasolka1980@gazeta.pl sliczne dzięki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikakunicka Re: Wesele w Krasiczynie 29.06.06, 02:14 Czesc!! agni18 prosze wyslij mi zdeica na monikakunicka@2.pl nisestety gazetowe konto wogole mi nie dziala..nie mam folderu twoja skrzynka.. pisze ze mam 7 wiadomosci odbieram je..i tyle potem same zera..wiadomosci nie wiem gdzie sie podziewaja.. moze ktos mi pomoze w tej sparwie..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agni18 Re: Wesele w Krasiczynie 29.06.06, 12:08 Hej Dziewczyny, oczywiscie wysle wam te zdjecia w piatek, albo sobote, bo sa na laptopie, ktroy zabral moj facet. Nie ma za duzo,a le kilka, kotre oddaja kliamt tego meijsca. Co do oswietlenia sali, faktycznie wydaje sie ona lekko ciemna, ale na stolach chyba ustawiaja swiecie, i ejst boczne oswietlenie, ktore robi przyjemny klimat. Nie wiem kto palci za dekoracje stolu, wydawalo mi sie ze to jest w ofercie? Chyba ze sie myle? powiedzcie mi jakie godziny trwaia przyjecia wpisalyscie na umowie? Chyba nie ma limitu, a moze jest? My walsnie zmaierzamy podpisac umowe i zastanawiamy sie na co zwrocic uwage? Czy w momencie rezygnacji, zaliczka rozumiem przepada? Myslelismy o dacie 07.07.2007 ale juz zajeta ALe w kocu czy to az tak wazne? Wlasnie weszlam na zdjecia na ich stronie sala rycerska sie tam neizle prezentuje Monia, czym Ty sie przejmujesz!! Mam porownanie z LAncutem, bo tam tez bylismy, tam doperio jest ciemno i smutno, a obsluga z czasow komuny, wiec zrezygnowalismy. Pozdrawiam Was Aga Odpowiedz Link Zgłoś
monikakunicka Re: Wesele w Krasiczynie 30.06.06, 02:55 czesc!! Wiesz jezli chodzi o godziny ktore wpisalismy w umowie..to mamy od 16 do 3 rano..slub planujemyna 14.00 w tym kosciolku niedaleko zamku. A ty gdzie palnujesz slub? Nie wiem ile nam zejdzie z msza bo bedzie w dwoch jezykach polskim i angielskim. Moj narzeczony jest amerykaninem i nie zna polskiego..tylko kilka slow.Po mszy planujemy koktail w parku..dlatego wybralismy menu za 150 zl...z koktailem na poczatek. Podamy ajkies przekaski , szmpana i wina. w tym czasie chicluibysmy porobic zdeica zarowno nasz plener..jak i moze grupowe z rodzina... Czy Juz znalezliscie fotografa?my wybralismy tego ktory pracuje na zamku...tylko przez telefon z nim rozmawialam...i wyslal mi kilka cd ze zdeiciami ze slubow ktore fotografowa on tez zalatwil mi kamerzyste. N sale pewnie nie wejdziemy do ok 17 i wtedy bedziemy miec obiad...tak soebie palnuje powoli ale jak bedzie i jak pogoda nam dopisze to sie wszytko w parniu sprawdzi. Robimy tez poprawiny na drugi dzin.zamowilismy pieczoego swiniaka..i bedziemy miec to w parku lub na dziedzincu. Co do innego jedzienia powiedzili ze nie podaja nic z dnia poprzedniego...co jest dla mnie zrozumiale i nie zrozumiale ..bo niby po to robi sie poprawiny..zeby zjesc co pozostalo. Powszechne jest ze ludzie jednak nie jedza duzo w diu wesela tylko dzien po zwlaszcza cista. czy Wy tez zamawiacie torta i ciasta tam na miejscu (My tak ... zeby latwiej bylo)? czy widzialyscie jakies zdicia jak ich torty wygladja..oprocz tego jednego na ich stronie. Pni BoZena proponowal nam czekoladowy z wisiami chyba..i moze byc nawet w kstalecie zamku..ale jak to wyglada nie mam zielonego pojecia. Powiedz mi ktora sale rezerwujecie..i na ile osob?pozdrawiam ..i pisz jezli masz jakies pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
monikakunicka Re: Wesele w Krasiczynie 30.06.06, 03:16 Witam znowu tak mi sie jeszcze przypomnialo kiedys pislam z dziewczyna ktora mila slub na zamku tutaj jest jej watek www.netwesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4722 Kiedys napisal do mnie z recenzja ze swojego wesela. przytocze jej slowa.. Jedzonko..wysmienite..wszytskim bardzo smakowalo. Tort -naprawde pyszny nie za slotki ..taki jak chcialam. Warto zamowic u nich tort!! Radze, zeby przy upalach jak u mnie wszytskie przekaski i salatki byly podane po obiedzie. niektore salatki zwlasza majonezowe wygladaly bardzo nieswiezo pod koniecale nikomu nic nie bylo .. na poczatku na sali bylo chlodnao, potem otworzono okna..ale za wczesnie..co nie bylo dobre dla tych wszystkich przekasek na stolach. Salatek majonezowych nikt nie tknal!!!!Salatka GRECKA tylko schodzila!! zwiedzanie zamku z kamerdynekrem przy pochodniach- interesujace..goscie byli zachwyceni!! RADZE, ZEBY WYBRAC POTRaWY KTORE MOGA BYC PODANE NA POLMISKACH I KAZDY SOBIe NALOzY ILE CHCE..NP kopytka w sosie z buraczkami. zuwazyla ze u niej podano na talerzach..a potem dla jedych porcja na talerzu - byla za duza dla innych za mala.. barszczyk z pasztecikiem i strogonow..mniammmm!!!Imperaz trwala do 3 rano. wszystko co wyzej ..cywowane z e maila ktory do mnie napisla po weselu ktore odbylo sie 30 lipca 2005. Mnie bardzo ta recenzja pomogla czego sie spodziewac i co zmienic..mam nadziej ze wam tez pomoze.. pozdrawiam monika Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka1980 Re: Wesele w Krasiczynie 30.06.06, 15:08 Monika., serdecznie dzieki za nieocenione informacje! Ja niestety jestem daleeeeko w tyle z przygotowaniami, a w dodatku okazało się ze nie ma sali na wybrana przez nas date(( bede niedługo w Przemyślu to tez postaram sie o pare zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś