strus2908 17.07.06, 12:50 Witam wszystkie przyszłe Panny Młode i Młode Mężatki! Poszukuję zdjęć z sukienkami slubnymi krótkimi? Czy Waszym zdaniem krótka ślubna sukienka to "Łamanie tradycji"? Z góry dziekuję za odpowiedź!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusiaczek87 Re: krótka sukienka 17.07.06, 13:02 malo jest takich sukienek mnie urzekla ta http://suknie.multimedia.forall.pl/onaion/medium/0014.jpg\ gdzies widzialam tez ladna z odpinanym dolem do kosciola bierzesz dluga, a na wesele krotka i wszyscy sa zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
strus2908 Re: krótka sukienka 17.07.06, 14:18 ta wersja z odpinanym dołem bardzo mi się spodobała ) dziękuję! będę szukać może, gdzieś znajdę... Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: krótka sukienka 17.07.06, 13:04 Witam No co Ty?? Ubierz się tak jak uważasz za stosowne i to TY jesteś najważniejsza a nie tradycje. Wiesz, ja też chciałam inną sukienkę niż miałam bo nie jest "tradycją" ubranie czegoś w innym kolorze i teraz żałuję. Rób co uważasz, że dla Ciebie jest najlepsze)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: krótka sukienka 17.07.06, 13:10 alez ja nie zamierzam isc za tradycja zawsze robilam cos inaczej niz inni nie wiem tylko czy dobrze mi bedzie w takiej krotkiej sukience... Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: krótka sukienka 17.07.06, 15:20 Krotka sukienka jest malo popularna bo niewiele dziewczyn ma tak zgrabne i szczuple nogi, ze odkryte beda ozdoba. A poza tym wiele osob uwaza, ze suknia slubna musi byc dluga i juz. Ale ja bym nie poszla do slubu w krotkiej bo chociaz jestem szczupla moje lydki sa jakies grubawe i nie podobaja mi sie. Moja tesciowa brala slub w krotkiej sukience i z krotkim bufiastym rekawkiem. Byl rok 62, miala proste dlugie rozpuszczone blond wlosy i czarna kreske pod oczami. Wygladala pieknie! Ale do dzis ma swietne nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki był już podobny watek - poczytajcie 18.07.06, 09:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=36914919&a=36914919 Odpowiedz Link Zgłoś