quali1 Re: Gdzie buty POZNAń? 27.07.06, 09:06 czesc mam niestety ten sam problem: do wyboru sa buty w salonach sukien slubnych i tu ma 3 Madame zaręba na Dąbrowskiego ale pani mi powiedziala ze nie trzymaja pelnej rozmiarówki a ja nie kupie butów których nie przymieżę, Cymbeline na Placu Cyryla Ratajskiego buty na zamówienie, sporo butów mają w salonie Julia nie pamietam ulicy chyba Piekary ale oni maja Buty firmy Witt sa tansze od wczesniejszych ale bardzo nie wygodne moim zdaniem. Zapomnialam jest jeszcz salon na glogowskiej na przeciiwko dworca ale tam nie bylam jeszcze nie dotarlama a wiemod przyjaciulki ze maja buty. A jak nie z salonu to zostaje linia slubna Ryłko napewno sa na panorami. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak20 Re: Gdzie buty POZNAń? 27.07.06, 12:01 Ja własnie miałam buty firmy WITT i byłam b. zadowolona; mam rozmiar 35 ipojechała do nich do zakładu w Gnieźnie i tam mi zrobili buciki i jeszcze zapłaciłam mniej niz normalnie w salonie; ja byłam zadowolona; ale to oczywiście kwestia gustu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha może Panorama? 28.07.06, 18:22 ja kupiłam swoje w sklepie obuwniczym w Panoramie. Szwagierka moja też. może tam spróbujcie Odpowiedz Link Zgłoś