agusia101 10.09.06, 11:18 poszukuje naprawde ładnej sali. Z ładnym jej otoczeniem, ale oprocz tego z miła obsługa i dobrym jedzonkiem)) wesele w 2008 wiec juz po mału szukamy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuala3 Re: sala-Gliwice i okolice 10.09.06, 11:32 agusia nie studiujesz czasem na wsb w chorzowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: sala-Gliwice i okolice 10.09.06, 11:36 hej!!! witaj ja rowniez mam wesele w 2008 roku.... jestem z okolic rybnika---- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: sala-Gliwice i okolice 10.09.06, 12:16 znalazlam w internecie: www.orion.dei.pl/oferta.html Odpowiedz Link Zgłoś
manti75 Re: sala-Gliwice i okolice 10.09.06, 15:23 tam jest okropnie !sala wstretna Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: sala-Gliwice i okolice 10.09.06, 17:52 Polecam Restaurację NIKEN w Mikołowie, Gospoda u Wrochema w Tarnowskich Górach, Gościniez Zabrzański w Zabrzu, Pałac Wiśniewski w Piekarach Śl. Pozdrawiam Marcus www.videobeta.com Odpowiedz Link Zgłoś
katrin77 Re: sala-Gliwice i okolice 18.09.06, 12:44 Mieliśmy wesele w Rudzie Śląskiej - Bielszowicach w restauracj "Parkowa" www.parkowa.pl Jedzenie pyszne i dużo bardzo sympatyczna obsługa, są dwie sale do wyboru a także na miejscu można nocować. Wkoło restauracji park w którym mieliśmy plener i dzięki temu nie musieliśmy już nigdzie jeździć Jeśli masz pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ania719 Re: sala-Gliwice i okolice 19.09.06, 14:13 zadzwoń do nich: wesele Gliwice -Restauracja Cobra mają dwie ładne sale. Jedna ma lustra i jest bardzo ładnie oświetlona. Na stronce narazie nic neima, ale jest adres i numery telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś